Пазаруване от miniprix.bg - 14

• 57 717
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • ...на безопасно
....хихи, завръщат се мистериозно изчезналите артикули вече...

# 616
  • Гражданин на света
Някой има ли поръчка от 03 насам, която да е със стасус различен от ПРИЕТА. Моята си седи така и незнам дали ще я получа изобщо.

# 617
Някой има ли поръчка от 03 насам, която да е със стасус различен от ПРИЕТА. Моята си седи така и незнам дали ще я получа изобщо.
Моята е от 5-ти и още си е Приета само . Надявам се да се раздвижат скоро

# 618
  • Бургас
точно седмица чаках последно...но дочаках де  Laughing

# 619
  • Sofia
Да вземат и да върнат някой лев по банковите сметки. Имам ПДФ от 4-ти юли без преведени пари.

# 620
Някой има ли раздвижване по поръчката? (моята е от 05.07.)
Мислех си да ги питам във фейса, ама си знам отговора: "вашата поръчка ще бъде обработена в в срока на нашите общи условия, благодарим ви, бла бла.."
Вече ме хвана шубето, че от тези намаления ще откажат 90% от поръчките, и само ще замажат очите на клиентите - че "видите ли, трябва да сте много щастливи, че имаше голямо намаление,  пък продуктите ще ви ги откажем, че свършиха междувременно".
eleonor4eto, докато пишех и ти си писала. И май ще е вярно.
Ох, дано не съм права  Praynig
Минита, ако четете тук - дайте някаква яснота в ситуацията  bowuu.
Ами като имахте толкова работа - да бяхте работили и през почивните дни.

# 621
Момичета, някой поръчал ли е от тези? Марка?
http://www.miniprix.bg/product/78522

# 622
  • Гражданин на света
Току що ми се появи ваучер за върната стока от 02.07. Изглежда са се заработили Да видим кога ли ще имам и пари по сметка от върнати неща на 03.

# 623
  • StZ
И аз връщам днес, но съм избрала ваучер уж за по-бързо  Thinking да не би да направих грешка като не дадох сметка?

# 624
Двете ми поръчки от 5.07 и 6.07 са обединени,то добре,ама нямам PDF,а от опит знам,че ще ми орежат половината неща.Дано да пристигне до събота,че в неделя ще ходим на море и ще трябва да я откажа.
Върнах от 2 поръчки в един пакет,но написах R номерата на ръка,без да принтирам баркода.Дали ще има проблем newsm78?

# 625
Аз имам вече предвидена дата на доставка 12.07.2013  newsm44
поръчката ми е от 6-ти
 Като нов клиент, засега ме спечелиха  Simple Smile Ще чакам развитие.

# 626
  • в страната на абсурдите
Поръчките не се ли обработват по хронологичен ред? Моята от 4-ти си стои със статус приета.  newsm78

# 627
Дата на поръчката 06-07-2013 09:17:08
Статус на поръчката Приета от оператор

# 628
  • Гражданин на света
Поръчките не се ли обработват по хронологичен ред? Моята от 4-ти си стои със статус приета.  newsm78

При минитата хронологичен ред няма, при тях всичко е изненада - какво ще получиш, кога ще го получиш? Иначе моята поръчка е от 3-ти  и още си седи само приета.

П.С 20 минути по-късно и аз вече имам развитие. Незнам какво ще получа но поне е приета от оператор  Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 юли 2013, 13:20 от eleonor4eto

# 629
Явно има развитие днес моята от 4 е приета от опреатора  Party дано си получа всичко  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт