БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 36 552
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
  • София
  • Мнения: 31 402
момичета, и момчета   #Cussing out

аз пак с въпрос: трябва ми рецепта за винен кебап (със свинско месо)  Praynig

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=9734.0

  bouquet и съжалявам за пропуска  Embarassed

# 676
  • Мнения: 153
Трябва ми рецепта за сладко със Стевия.

# 677
  • София
  • Мнения: 31 402
Направих винен кебап по една от рецептите в линка на bongo_2007, стана хубав  Peace

# 678
  • Мнения: 902
Вчера като правех полседния слой на "Жадната монахиня" вместо да разбия най напред белтъците на сняг и после захарта, ги сложих заедно и естествено сместа стана течна..Е, счупих нови яйца за да ми дойде акъла, направих слоя както трябжа..но сега ми останаха 3 разбити белтъка със захар и три жълтъка...самотни в хладилника...дайте ми моля идейки какво да ги направя довечера???  chef  bouquet

# 679
  • Мнения: 48
Вчера като правех полседния слой на "Жадната монахиня" вместо да разбия най напред белтъците на сняг и после захарта, ги сложих заедно и естествено сместа стана течна..Е, счупих нови яйца за да ми дойде акъла, направих слоя както трябжа..но сега ми останаха 3 разбити белтъка със захар и три жълтъка...самотни в хладилника...дайте ми моля идейки какво да ги направя довечера???  chef  bouquet

Може ли рецептата за сладкиша ?

# 680
  • Мнения: 222
това за белтъците ме разби  Shocked аз винаги слагам заедно белтъци и захар и тогава разбивам, винаги се получава....просто ме мързи да добавям захар в последствие...

# 681
  • Мнения: 902
това за белтъците ме разби  Shocked аз винаги слагам заедно белтъци и захар и тогава разбивам, винаги се получава....просто ме мързи да добавям захар в последствие...

Ми не знам защо станаха течни, ама станаха... Sad И си течнеят в хладилника сега и си чакат реда...

добавка: сега като метнах линка прочетох малко коментари, виж там някой също е написал да се бият белтъците първо отделно и после захарта...Знаеш ли, мисля че е е заради количеството захар..на три белтъка им е бая май тая захар за да станат твърди...така си го обяснявам аз поне...

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 11:04 от Mam4e Bandit

# 682
  • Мнения: 902
Вчера като правех полседния слой на "Жадната монахиня" вместо да разбия най напред белтъците на сняг и после захарта, ги сложих заедно и естествено сместа стана течна..Е, счупих нови яйца за да ми дойде акъла, направих слоя както трябжа..но сега ми останаха 3 разбити белтъка със захар и три жълтъка...самотни в хладилника...дайте ми моля идейки какво да ги направя довечера???  chef  bouquet

Може ли рецептата за сладкиша ?

МОже, не е моя рецепта, ето от тука е! Заповядай!:

http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B8%D0%BD%D1%8F

# 683
  • Варна
  • Мнения: 2 443
...но сега ми останаха 3 разбити белтъка със захар и три жълтъка...самотни в хладилника...дайте ми моля идейки какво да ги направя довечера???  chef  bouquet
Белтъците в кекс, макарони на фурна или друг сладкиш. Жълтъците освен в сладкиши, баница, майонеза. newsm78

# 684
  • Мнения: 902
...но сега ми останаха 3 разбити белтъка със захар и три жълтъка...самотни в хладилника...дайте ми моля идейки какво да ги направя довечера???  chef  bouquet
Белтъците в кекс, макарони на фурна или друг сладкиш. Жълтъците освен в сладкиши, баница, майонеза. newsm78

А заедно някъде? Малко ме мързи днес Laughing Laughing Laughing

# 685
  • Варна
  • Мнения: 2 443
Крем-карамел?

# 686
  • Мнения: 261
Целувки?

# 687
  • Мнения: 368
...но сега ми останаха 3 разбити белтъка със захар и три жълтъка...самотни в хладилника...дайте ми моля идейки какво да ги направя довечера???  chef  bouquet
Белтъците в кекс, макарони на фурна или друг сладкиш. Жълтъците освен в сладкиши, баница, майонеза. newsm78

А заедно някъде? Малко ме мързи днес Laughing Laughing Laughing

Разбиваш малко масло със захар, разбиваш вътре яйцата, прибавяш малко брашно, какао, ако искаш, може малко плодово сладко, шоколад и на кексчета Simple Smile

# 688
  • софия
  • Мнения: 30 346
Вчера като правех полседния слой на "Жадната монахиня" вместо да разбия най напред белтъците на сняг и после захарта, ги сложих заедно и естествено сместа стана течна..Е, счупих нови яйца за да ми дойде акъла, направих слоя както трябжа..но сега ми останаха 3 разбити белтъка със захар и три жълтъка...самотни в хладилника...дайте ми моля идейки какво да ги направя довечера???  chef  bouquet

Може ли рецептата за сладкиша ?

МОже, не е моя рецепта, ето от тука е! Заповядай!:

http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B8%D0%BD%D1%8F

В тефтера на майка тази рецепта се води "Ненаситната негърка" Crazy и отгоре се слага разбита със захар заквасена сметана. Беше ми (един от) любим сладкиш като малка.

# 689
  • Мнения: 670
Ей голямо ровене рова и рецептата за която говори тая мацка така и не намерих Sad
Моля за помощ.
Та тази мацка кава така :
По рецепта трябва да се използват бишкоти, натопени в прясно мляко с карамелизирана захар. Нареждат се по стените на кръгла купа, после се пълни със сладолед и пос редата се слагат или натрошени бисквити, или карамелизирани орехи или, или счукани бонбонки. Всичко това се покрива с един ред бисквити. Това последното не си спомням дали беше така, но все пак трябва да има някакво дъно, тъй като после цялата торта се обръща наобратно и затова ги сложих.

блога е това -http://3666emotions.blogspot.com/search?updated-max=2012-05-18T13:43:00%2B02:00&max-results=5&start=5&by-date=false

е моля за помощ как да я наравя тая торта с слаодлед - много вкусно ми звучи ... и лесно най важното

Общи условия

Активация на акаунт