Време ни е за промяна 112

• 17 486
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Наде, чакам те всеки момент аз. Като не се появиш сутрин, ще знаеме, че сега е деня.
Хопче, след като е имало точка в матката, не трябва ли да се прави кюретаж. На мене преди години ми правиха? При Титка не се видя сакче и затова чакаха да пада само newsm78 newsm78

# 391
Меме, благодаря Hug Hug Hug Heart Eyes

Светки, всичко е готово отдавна, аз бях разказвала, ма кой да чете. Таткото всичко е подготвил - стаята е готова, всичко изпрано, изчистено, изгладено. Да, във Варна ще раждам - за нищо на света не хуквам с огромния корем, па после и с бебетата на дълги пътешествия. Имам огромно доверие на лекаря ми, той ме пое още от 10-та седмица и благодарение на него да чукам на дърво, всичко си върви по план и до днес. Много изкъсо ме следят, правят ми постоянно изследвания, просто се чувствам спокойна през цялата ми бременност. Чувствам се спокойна и за самото раждане (за разлика от таткото, който още отсега се е паникьосал Laughing Laughing). Викам му, влез с мен в операционната да ми държиш ръката, да ме подкрепяш и да не ме е страх, пък той вика - да бе, тебе после ще те освестят, ма мен няма да могат hahaha hahaha ooooh!

Ааа, Ванче, не мож ма фана. Аз и днес бях в клиниката, ма писах оттам hahaha hahaha

# 392
  • София
иии Наде, ми тогава пиши и докато те кълцат, като искаш да ни заблудиш докрай hahaha hahaha hahaha

# 393
Joy Joy Joy няма, ще ви пиша преди да вляза в операционната за заблуда, много ме разсмивате и е опасно да ви чета докато ме кълцат.

# 394
  • София
наде ние искаме само да ни пишеш след операционната д знаем че цялата дружина сте добре, пък после когато искаш ни заблуждавай Mr. Green

# 395
Меме задължително Peace

# 396
Чета бе Наде,чета,писа за покупки от чужбинско,ма си рекох да не сте оставили нещо за последния момент  Grinning та за това попитах  Flutter

Joy Joy Joy  ще ви пиша преди да вляза в операционната за заблуда,
Само гледай да не ни информираш чак като са приберете у вас  Naughty Joy Joy Hug Hug Hug

# 397
  • София
ма светко ти как мислиш, ми така ша е Joy Joy Joy

# 398
  • В сърцето на любимия човек
Някой има ли връзка с Пукито? Дано да са добре  Praynig

# 399
Чета бе Наде,чета,писа за покупки от чужбинско,ма си рекох да не сте оставили нещо за последния момент  Grinning та за това попитах  Flutter

Joy Joy Joy  ще ви пиша преди да вляза в операционната за заблуда,
Само гледай да не ни информираш чак като са приберете у вас  Naughty Joy Joy Hug Hug Hug

Светкииии, светки, толкова си чела ooooh! Нищо не съм купувала от чужбинско Mr. Green
Ма как на изписването бе, още упойката няма да ме е отпуснала, вече ще съм ви писала. Аз съм сериозна Crossing Arms

# 400
Дано поне младежите да са обозначат как са ,както направи Дебелан  Mr. Green

# 401
  • софия
Добър ден!
Честит имен ден на празнуващите!

Ми четох, четох и забравих кво щях да пиша  newsm78

# 402
  • София
наде на това разчитаме, че си сероизна Hug

оо шътко добър ден Hug

# 403
  • В сърцето на любимия човек
Момичета - току-що научих, че в Щерев вече предлагат ИМСИ и Spindle View (анализ на делителното вретено на яйцеклетката)
http://www.ivf-bg.com/index.php?option=com_content&view=arti … 30-50&lang=bg

цена 400 лв за ИМСИ и 300лв за Spindle View.

# 404
Дано поне младежите да са обозначат как са ,както направи Дебелан  Mr. Green
Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Ми Шътко, пи ли си гинкото Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт