Време ни е за промяна 112

• 17 215
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
В Надежда. Диагноза - severe oligoasthenoteratozoospermia. По-зле е даже от предишния път, а уж пиеше разни предписани добавки. Да видим вождът какво ще каже. И подвижността, и морфологията са в пъти под референтните.

# 736
  • София
тия добавки май само на джоба оказват влияние  ooooh!
нали има все пак някакви бройки, като сте инвитро ще намерят каквото им трябва.

# 737
Не знам, бамби, потънаха ми гемиите като му видях резултатите и като се съчетаят и с моите.... Вътрешно не вярвам, че някога ще бъда бременна, просто нямам това усещане. Няма да се откажа, разбира се, но го правя, защото трябва и искам да направя всичко възможно, а не защото вярвам в крайния резултат. Простете за мрънкането.

# 738
  • София
...Вътрешно не вярвам, че някога ще бъда бременна, просто нямам това усещане. ...
ей това си го разкарай от главата  ooooh!
не може да се захващаш с нещо, за което не вярваш че ще се получи.
поне 30% от положителния резултат се дължи на твоето положително мислене.

# 739
  • София
Joy Joy Joy Нееее, ще ме уморите.
ММ пък сега, след изпита, е в клиниката за спермограма. Какви ли стресирани и измъчени ще са му човеците  Laughing

моме аз ли нещо пак не разбрах или в надежда спермограмите стават толкова бързо newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 740
Меме спермограмата по принцип е готова за около час и половина.

# 741
  • София
за 2 часа са готови, ако не са съвсем разширени.

# 742
  • Sofia
Моме, все ще намерят няколко читави спермотозоида. Недей да се огчайваш преди да сте почнали и да си чула мнението на вожда  Hug

# 743
Да, бързичко стават - за около час и половина му беше готова неговата, той си я изчака да си я вземе и тогава се прибра.
Не ме разбирайте погрешно - не съм някаква черногледа депресия, която се тръшка за всичко, което не става по нейния начин и иска да привлича съчувствие; напротив - много позитивен човек съм, не обичам мрънкачите, вярвам, че за всичко, което се случва, си има причина и ни учи на нещо, постоянно съм нахилена, не съм отчаяна, просто споделям едно свое вътрешно усещане  Hug

# 744
  • София
ми моя като прави спермограма във надежда щото ни трабваше за фонда втора, стана след няколко дни, ама беше някакма МАР тест ли нещо такова, струваше 180 кинта. та затова реших че стават за около 2-3 дни, после и в щерев чакахме 3 дни и тека....

# 745
Нашата беше съвсем обикновена, без SDI.

# 746
  • София
наште са с SDI и повярвай ми всяка следваща е по зле от другата и диагнозата е същата къто при вас. като питахме за донорска сперма ни казаха че ни е рано и няма нужда защото има достатъмно количество от което да вземат читав сперматозоид. Та мисълта ми е да се стягаш и да не се предаваш, ако е толкова зле те лекарите ще ви кажат, щом не са казали значи има смисъл Hug Hug Hug
всичикет хапове дето ги пие не помагат, ама поне нещата са засега задържани, поне аз така си мисля де......

# 747
  • Пловдив
Момичета, добре дошли в новата тема!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=720580.0

Общи условия

Активация на акаунт