Време ни е за промяна 112

• 17 232
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • София
едното го знам, ама другото-не. Пък и може да е тайна. Тя ще си каже, ако иска.

# 706
  • В сърцето на любимия човек
Ей, Ройтерс всичко знае  Mr. Green

Дейзи, Ликунче - не сте сами  Mr. Green И аз съм с  вас  Whistling

# 707
  • В сърцето на любимия човек
Да ви попитам нещо странично, предварително се извинявам, че не е по темата  Blush
Скрит текст:
Да знаете случайно къде в София се търси архитект? Започвам да се замислям за нова месторабота... Прегледах обявите в джобс-а, но в последно време не разчитам на тях, защото повечето фирми предпочитат да наемат препоръчан служител, а безработицата в нашия бранш е огромна. Онзи ден пуснах поредното CV и автоматичният отговор беше, че до момента са изпратени 85 CV-та.Ще съм благодарна, ако някой има информация, да ми пише на лични. Не става дума за ходатайстване, а за информация евентуално на коя фирма бих могла да изпратя портфолио. Благодаря ви!

# 708
  • Пловдив
изчетох ви набързо момичета Simple Smile
Наденце, толкова се радвам на вашето щастие, прекрасна новина си ни донесла днес, да са ти здравички големите момчета и много, много да те радват   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Зази, радвам се, че сте добре Simple Smile
Фели, стискам палци и за вашата дружина, щом отивате на правилното място, ще се погрижат по най-добрия начин за вас  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Бамба, честито и на теб, ще почерпиш  Mr. Green Wink
Пънчеу не е само в твоята сфера такъв спека, образование и квалификация в нашата държава вече нищо не значат за жалост  Confused Hug
Максче, страхотен виц  Laughing

# 709
  • Sofia
Пънче, и моят мъж е архитект. Той си работи сам, но е голям зор. Тая година поне имаше клиенти по европрограмите, но миналата година му беше доста тежка. Във вашия бранш кризата най-много се усети за съжаление. 

# 710
Надежда, да са ти живи и здрави близнаците   bouquet и каката и тя да им се радва  Hug

Пуки, Бербатката да е жив и здрав и много да ви слуша   bouquet

# 711
аз имам  клиенти архитекти и за съжаление кризата е много яка там  Tired

# 712
Надежда, честита ви двойна радост! Да са ви живи и здрави момчетата, много да ви радват, а на теб бързо възстановяване!   bouquet
Честито момченце и на Пуки! Да им е живо и здраво!   bouquet

# 713
Ванче, нямаш равна  Grinning не случайно си Ройтерс

Светки, да изкарате добра реколта и това да е вашия успешен опит  Hug
Светле, Бела, стискам ви палци за много положителни тестове  fingerscrossed fingerscrossed

# 714
  • Пловдив
От следобед голямо дебнене му правя, ама няма стигане на 50стр., Меме лично на теб ти казвам, че излизам навън, като се върна, ако още не сте изписали темата с удоволствие ще пусна нова!

# 715
Сигмее, прати ми снимката, че ПАК не можах да видя.  Banghead

# 716
Наде, честити ти синове! Да пораснат здрави, силни и умни! Късметът да е винаги на тяхна страна!
На Пукито, младежа и той да жив и здрав и много щастлив!

Фели да стигне безаварийно до София и да я пуснат бързо в градска отпуска! Laughing

Пънче, с твоят полип какво се случи?

Който има нужда от стиснати палци-стискам!
Който има повод-поздравявам!  bouquet

Не мога да смогна Crazy

# 717
  • София
веселушка спокойно си се резхождай, ние като ситгнем 50 стр. ще изчакаме да се пови някой да ни пусне темичка Hug

# 718
  • София
тропче какво става при теб?

# 719
Честити синове на Надежда и Пуки  bouquet Да растат здрави, умни и красиви за радост на родителите си! А на мамите бързо възстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт