Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 145 044
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Варна
Не разбирам защо спорите!? Всеки споделя мнението си на базата на собствения вкус. Трабва да харесваме еднакви неща ли? Rolling Eyes
Да си семпъл (често дори прекалено) не винаги е проява на изтънчен вкус. Разбира се, по добре семпъл, отколкото накичен като на циганска сватба, но не е там въпроса.

# 1 066
Шведски абитуриенти от тази година, общо взето няма толкова много кич, но повечето момичета изглеждат като лелки. Забелязала съм, че шведките много бързо остаряват, а и като цяло не са красива нация, е среща се и някоя красавица с типичната студена красота, но общо взето са рядкост
http://www.alingsaskuriren.se/
Има няколко много яки, но яки като едри, а не като красиви.

Но имаше и няколко много красиви и ефирни чак. Аз, дето преди не харесвах бледи и руси жени...  Rolling Eyes
Имаше и не особено хубави, нормално - очевидно и у нас си ги има.. Както и яки не е да си нямаме Wink  но НИТО една излагация, кич и ужасия не видях в този линк. Нито една гротеска.. хмм...

# 1 067
  • София
Да си семпъл (често дори прекалено) не винаги е проява на изтънчен вкус. Разбира се, по добре семпъл, отколкото накичен като на циганска сватба, но не е там въпроса.
И аз това думам, Северина.  Peace  Grinning

Мирама, двете рокли, които си показала, са хубави, и нямат нищо общо с ефирно-семплото зелено рокленце.

# 1 068
Имаше и не особено хубави, нормално - очевидно и у нас си ги има.. но НИТО една излагация, кич и ужасия не видях в този линк. Нито една гротеска.. хмм...

Мдааа, в стравнение с нашите са едни бледи, дебели, чак грозни. Друго си е да се удари по един гюбек на площада Sick

# 1 069
  • София
Шведски абитуриенти от тази година, общо взето няма толкова много кич, но повечето момичета изглеждат като лелки. Забелязала съм, че шведките много бързо остаряват, а и като цяло не са красива нация, е среща се и някоя красавица с типичната студена красота, но общо взето са рядкост
http://www.alingsaskuriren.se/
Има няколко много яки, но яки като едри, а не като красиви.
виж и втория линк, който дадох, там има доста от този калибър  Laughing
На първия линк има една с червена рокля и черна коса, а веднага след нея една много висока.Вярно, и там не са малко.

# 1 070
Момичето с различните объвки играе всичко друго, но не и кючек .
Щведските момчета изглеждат като хлапета сравнени с момичетата.

# 1 071
Това е Елизабет и тя беше миналата година с рокля на Кнап, но нещо не намирам снимките.
Иначе са правени от любимият ми фотограф - Васил Николов
Ето я, но с друга рокля, според мен също подходяща за бал. Бих отишла с такава.

И един абитуриент, отново сниман от същият фотограф тази година. Вратовръзката е супер. )
цък
цък

За тези Снимки на Елизабет Цонева ли говорите?

# 1 072
Да, точно, тук са и от абитуриентския и бал.

цък
цък
цък
По критериите е твърде обикновена обаче...)

# 1 073
На мен най-много ми харесва, че тук баловете се правят в най-изисканите ресторанти и се танцуват само бални танци. Ето защо всички момичета са с бални рокли, няма да видите пера, перушина, панделки и финтифлюшки, а момчетата почти всички са с папионки
Ето един ресторант
http://hd.se/landskrona/2013/05/24/mingelbilder-studentbalen-201 … amp;id=8805559029

# 1 074
  • София
  Вече разбрах,че на нашите абитуриентки не им е цел да са елегантни, а да са единствени и забележими, без значение как. Много ми хареса една снимка, хем оригинално, хем младежко и весело, хем удобно.

Скрит текст:

# 1 075

цък
цък
цък

Тук е прекрасна  Peace, грим, прическа, рокля - всичко ми харесва на тези снимки  Heart Eyes

# 1 076
Всеки има много различни критерии.
Аз харесвам Елизабет.
Имаше преди време едно предаване Такъв е животът - балът. Ето това момиче с черно-бялата рокля, нищо че е на зебра, много ми хареса. Не е претрупана, хем екстравагантна, хем стилна.
Но нали знаете, по вкус и по цвят, приятели няма.
Е спор няма, че има някой абитуриентки, които са прекалили доста.  Mr. Green

# 1 077
  • София

цък
цък
цък
Доколкото виждам, това не е зеленото парцалче.
Мирама, ти никога не се отказваш да слагаш думи в устата на хората.  Peace Да ти имам твърдоглавието.

# 1 078
  • София
Ееее, брееее. Tук има едно момиче с бяло бюстие и със синя....панделка /да речем/ или по-скоро кордела /ако се пише така  Rolling Eyes/, на която някъде са й избягали гърдите  hahaha Най-отляво, втората отгоре надолу.

# 1 079
  • Варна
Богиня, не разбрах, къде си била с подобната, но бяла рокля?

[
Ми, душа, за бал говорим. Според теб къде съм била с подобната, но бяла рокля?

Общи условия

Активация на акаунт