Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 392 040
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 350
^Жената е регистрирана на 4 април, а не днес.

# 1 351
Значи,едно нещо не мога да разбера - всичките тези страници пишете,отговаряте,коментирате едни и същи хора... Вие нямате ли с какво друго нещо да се занимавате,някакъв социален живот,приятели,семейство или въобще нещо така,по-позитивно?Опомнете се,хора - това не е героизъм!И мисля,че не е и начинът да се покажете като застъпници пред света... Направо ме учудвате със злобата си. Честно.

И аз едно нещо не мога да разбера - и в тази тема, и в още доста сайтове се изля, и продължава да се излива, огромно количество "помия" върху Де Шели. Което уронва значително "престижа" на доказано долнопробната "козмецевтика", но компанията и досега не е предприела никакви мерки това да спре. Може ли така? Защо просто не заведе едно дело за клевета, уронване на престижа, и дори пропуснати ползи? hahaha
Ами вземете най-накрая и направете нещо по въпроса Whistling
Ама явно не искате сами да си изкопаете гроба май...

Доколкото знам,тез тъпунгери от Дешели са имали среща  преди около месец с администраторите на bg mamma в София и са искали да им плащат пари,че едва ли не ги рекламират или да изтрият темата ,ама естественно администраторите са ги отсвирили

Не знам кога са имали среща, но се изхвърляха, че ако решат ще закрият целия сайт .... Ееее стига де то не всички са подкупни да му се не види . Браво на администраторите !  Освен това благодарение на "ръководителката" на кол центъра почти всички са напуснали заедно сигурно , защото е много кадърна. Това ръководство не вижда ли , че губи страхотни хора в името на една .... Повечето момичета ги познавам и мога да кажа, че това е огромна загуба за фирмата, защото те наистина работеха , но уви не са им издържали нервите явно и на тях. Но действително е много неприятно хора с образование, умения и куп други качества да бъдат мачкани от пълен некадърник .... Евала на момичетата . Те ще си намерят и друга работа, но на някои хора , ако не ги крепят там ще им трябва метла , ако въобще могат и това .

# 1 352
Силно ще помоля списващите тук да се придържат към изказване на лични мнения, впечатления и факти по темата за козметиката и отношенията на фирмата към клиентите, а не да се впускат в обсъждане на лични отношения, отношения между трети страни, както и в обсъждане на определени личности и даване на персонални оценки за хора.

Форумът е платформа за комуникация и всеки има право да изрази мнението, спазвайки определени правила.
БГ-Мамма и администраторите тук нямат задължения за проверка и разследване на достоверността на споделените мнения, нито са страна, контролен орган и т.н.
БГ-Мамма развива и поддържа форума като система и продукт, а модераторите и администраторите съблюдават спазването на правилата, като и в тази тема са отправяни предупреждения и са санкционирани потребители както от едната, така и от другата страна.
Не сме страна, няма и да бъдем.

Що се касае до рекламата в сайта, то тя никога не е била обвързвана с ангажимент за тенденциозна модерация, още по-малко за премахване на неудобни теми и макар това да носи негативи от бизнес гледна точка, смятам, че така е редно. В същото време имаме право да отказваме реклама на продукти и услуги, които не смятаме, че са подходящи за нашата аудитория или че биха се приели негативно.

Не знам shoes и vesi912 каква информация и откъде имат, нито каква е целта им, но ще помоля да спрат с опитите за създаване на излишни интриги. Администраторите сме двама, не сме се срещали с ДеШели, нито имаме желание за това, нито имаме повод за разговор. Това е една от половин милион теми тук, като в доста голяма част от темите се обсъждат различни продукти и услуги и има и доста негативни мнения и коментари. Всеки има право да регистрира профил, да застане зад името си и да даде публичен отговор на обвиненията, да защити името си.

# 1 353
Докато си разсъждавах по темата тези дни ми изникна едно мисля добро предложение. Момичета, моля Ви, преди да отидете на тази козметична процедура си подгответе листчета с телефонните номера да добре известни дерматоложки и дерматолози и усърдно ги давайте на фирмата, а също така и телефоните на сериозни момчета с респектиращ външен вид. Със сигурност такъв тип противодействие ще даде бърз резултат. Simple Smile

# 1 354
Възможно ли е да звънят във Варна от скрит номер? Тъй като и 2-та пъти когато ме каниха,отказах като обясних каквото е нужно. Звъняха отново по-късно и блокирах и втория номер.
От няколко дни настоятелно ми се звъни от скрит номер. И то на личния. Моите хора знаят,че не вдигам на скрити номера. Та се чудя...

И да си сменят, и да си крият номера/-та - все тая. Пак са си същите, не се чуди...

# 1 355
# 1 356
Вече се представяли като фирма НОВ РЕСУРС. Обявите им за работа били толкова добре завоалирани, че човек да си помисли всичко друго, но не и че са те. Променили са и адреса си, в момента са срещу Билла-та на бул. България, от другата страна на булеварда. Комшийката ми отишла на интервю и като влязла и видяла надписа "ДеШели" се стъписала и успяла само да каже, че е чела много за тях и никога не би започнала работа там - пред изумения поглед на рецепционистката и останалите чакащи, които не били малко.
(за по-любопитните: ДА, регистрирах се именно, за да мога да напиша  това тук)

# 1 357
"Вълкът козината си мени, но нрава никога" Laughing

Нека сменят имена, но едва ли ще им помогне задълго.

# 1 358
Аз бях чула,че тези на бул.България са други,в смисъл пак е козмецевтика Дешели,но шефовете са други, т.е конкуренция са със тези в Студентски град  Laughing

# 1 359
  • София
(за по-любопитните: ДА, регистрирах се именно, за да мога да напиша  това тук)
Е теб надали някой щеше да те пита  Mr. Green. Просто са интересни тези, които се регистрира за да изкажат като първо мнение в темата си невероятните с преживявания във фирмата, да похвалят невероятната им козмецеФтика и да обяснят как за има няма 1-2 месеца са се подмладили с 20 години. Или пък тези, които слизат да ни обяснят как плюем, защото сме стари, грозни и злобни лелички  Mr. Green

# 1 360
  • София - Рим и обратно
"Срещаме ви със Стефка Коева, млада и усмихната дама с медицинско образование, част от екипа на отдел Диагностика."
Това какво ли означава? Някаква нова специалност сигурно ooooh!.

# 1 361
  • най-шареното място
Голяма подигравка е този материал. Питайте ме каквото искам, че да ви кажа, каквото ми е удобно е стила. Дано поне им е излязло скъпо. Simple Smile
Консултантите са изключително неподготвени. Не знаят достатъчно за козметиката - състав, приложения, начин на употреба, хигиена. И това по принцип, не за тяхното величаво чудо.  Знаят прекланое малко за бъдат грамотни потребители, какво остава за консултанти. Ако има случайно някой с читава медицинска диплома при тях... срам за  училището му.

# 1 362
ДеШели наистина следят темата, новата им обява вече е тип "поверително" и не съобщават, че става въпрос за козметика: http://www.jobs.bg/f2231515
А ето и обявата, в която съобщават,  че става въпрос за козметични продукти: http://www.jobs.bg/f2230776

# 1 363
Аз бях чула,че тези на бул.България са други,в смисъл пак е козмецевтика Дешели,но шефовете са други, т.е конкуренция са със тези в Студентски град  Laughing
То това едва ли има значение за потребителите, ако политиката им и продуктът са едни и същи. Впрочем не видях никой да си задава един елементарен въпрос - от хигиенна гледна точка една и съща опаковка крем се нанася по лицето на доколкото разбрах на N броя жени - това не е ли опасно, не се ли разнасят бактерии така? Аз съм чела, че дори в кутийката крем за домашна употреба ако бъркаш с неизмити ръце се развиват вредни микроорганизми, какво остава за опаковка, която се ползва масово при демонстрации?

# 1 364
  • най-шареното място
Те имат шпатули. Многократни.
И ръкавици. Също многократни. Ама спиртосани Simple Smile Въпреки че са от най-евтините.
Пипат кожи след като са пипали врати, столове, папки. Поне това знаеш със сигурност че ти лепват на лицето... другото го гадаеш...

Култура, качество и лукс!

Общи условия

Активация на акаунт