Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 939
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 515
Може, вярно е, предлагаха на нашата фирма наскоро 450 лева за няколко хиляди "бъдещи клиенти".
И друг път сме получавали такива предложения, демек не един и двама предлагат такава услуга.

# 1 516
Просто мили дами реално, когато жените оставят телефонни номера (понякога) ги дават на посоки. Преглеждат телефония указател и дават по ред на номерата. Така се получава това чудене "Таа па коя беше? Познавам ли такава жена?" Просто наистина са стари забравени колежки, познати, комшийки, комшийки на стари познати и т.н. #Crazy Репликата която се използва за взимане на номера е " Давайте по азбучен ред направо от телефона, госпожо, не ги подбирайте, те дамите ако не искат просто ще откажат. Дайте им възможност сами да преценят дали искат да получат такъв подарък." ако много се дърпа жената се използва и " Ако искате ще кажа на колежките да не споменават вашето име пред дамите, така няма да разберат,че Вие сте направили този подарък" и тогава се развихрят, но всъщност те си споменават имена после в кол-центъра Blush Аз съм имала случаи в който и като циганче да се моля, жената повече от 3 - 4 номера не иска да даде и толкова, имала съм обаче и такива който са ми давали по 40 -50 .. какво си мислите, че всичките 50 жени са и първи приятелки и всеки ден се чуват ли? Поне половината ако не и повече от половината дами сигурно не са успели да включат за коя тяхна "ПРИЯТЕЛКА" става на въпрос.

# 1 517
Аз преди да дам телефона на моя позната дори, не приятелка на някой, първо я питам дали въобще желае да бъде безпокоена за такова нещо. По същия неприятен начин ще съм изненадана, ако някой ми изтапани телефона на който и да е, без да ме предупреди. Не че не се е случвало, ама съм реагирала подобаващо. А това, че се продават номера явно е така, защото преди време ме търсиха от един МЛМ за прахосмукачки, но като ги отрязах, не са ме безпокоили повече.

# 1 518
Много късно реагирам, но няма да откажа някоя скрита камера, утре имам среща с тях. Може да я отложа, защото нямам необходимата шпионска техника, а само аудио ще бъде скучно. Мога да си отстъпя срещата, пишете на лични. Ще ви кажа имена, час, а що се отнася до личната карта, казаха, че само ще видят снимката от моите ръце.

# 1 519
Нас с приятелката ми ни зариби едно девойче на изхода на мола-представи го като безплатна спа процедура по повод откриването на нов козметичен център/само първия ден. Всичко е както го описвате. Освен че преигравах за да се измъкна по-бързо, дадох номера на свеки. Като разбрали, че е на 68, те й отказали(!), въпреки че го ударила на молба да я вземат. Чудодейна козметика за 2000 лв. my arse Grinning

# 1 520
  • Sofia
Много късно реагирам, но няма да откажа някоя скрита камера, утре имам среща с тях. Може да я отложа, защото нямам необходимата шпионска техника, а само аудио ще бъде скучно. Мога да си отстъпя срещата, пишете на лични. Ще ви кажа имена, час, а що се отнася до личната карта, казаха, че само ще видят снимката от моите ръце.
а защо си го причиняваш Thinking

# 1 521
  • София
Имаше репортаж в Господарите тази вечер Peace

# 1 522
http://www.gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=9608

Ето го. Помня го Банин. Има омайваща визия и говори добре, но е неприятен и още в началото не го харесах. Интуцията ми рядко ме подвежда.
Как нагло лъже обаче ooooh!

# 1 523

[/quote]а защо си го причиняваш Thinking
[/quote]
Заради шоуто, подготвена съм и обичам подобни ситуации 😀

# 1 524
Докато господинът говореше,преводачката отстрани правеше страхотни физиономии.Особено когато той каза"Да, работи козметиката"... Joy

# 1 525
Изгледах видеото с Банин. В интерес на истината никога не съм виждала такова самообладание и професионален рефлекс. Колкото и да съм настроена негативно към методите им, не мога да не призная, че при откровено провокативните въпроси той успя да се овладее и да излезе прилично от ситуацията. Даже каза, че му е приятно и много обича такива репортажи.....

# 1 526
все пак НЯМА ЛОША РЕКЛАМА! а това си е добре дошло за такива!

# 1 527
Като бивш служител на фирмата и въпреки негативизма в мен не мога да отрека , че г-н Банин е един прекрасен човек, с който винаги можеш да комуникираш, винаги ще изслуша проблема ти и е изключителен професионалист. Позитивно настроен е и запазва самообладание при всякакви ситуации. Жалко само, че е заобиколен от ..... не знам как да се изразя по-меко за мекотелата около него. Не обичам фирмата като цяло и не одобрявам методите и начина на работа, но факт е, че за Максим лоша дума не мога да кажа . Ако поразчисти около себе си би било само в негов + . Ако бях на негово място щях да оставя само 4 човека /няма да споменавам имената, но са коректни и кадърни/ , които са от важните фигури , а всичко останало вън.

# 1 528
Прекрасен човек, който лъже. Какво противоречие. #Crazy

# 1 529
Като бивш служител на фирмата и въпреки негативизма в мен не мога да отрека, че г-н Банин е един прекрасен човек, с който винаги можеш да комуникираш, винаги ще изслуша проблема ти и е изключителен професионалист. Позитивно настроен е и запазва самообладание при всякакви ситуации. Жалко само, че е заобиколен от ... не знам как да се изразя по-меко за мекотелата около него.

Гледах репортажа на Господарите с Максим Банин и на мен изобщо не ми се стори прекрасен човек.
Напротив - изглежда нагъл, противен и безскрупулен тип.

Не разбирам, какво толкова се учудвате, че е заобиколен от ... как точно ги нарекохте? newsm78
Нали затова ги е наел всичките там - за да му вършат те мръсната работа.
Какъвто той, такива и те, такава и козмецевтиката - доказано долнопробна - също като самите тях.

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 16:23 от krem-karamel

Общи условия

Активация на акаунт