Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 661
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 010
  • София

Забелязва се обаче и една такава тенденция, че като има нещо ново, първата реакция на нас българите е хейт и страх... Сигурно греша, но това тук не е единствената тема, където я виждам тази тенденция ...[/size]
Ами то си е страшничко, да дадеш 2000 лв за китайска измислена КОЗМЕЦЕФТИКА.  Mr. Green Laughing

Сега какво ще лъжем хората и ще се клеветим ли ? Доказали сме вече, че козметиката е израелска с топ качество... Защо лъжете ?
А вие до кога ще пишете във форума, като любезно ви помолиха да спрете?
Казвате на собствените си клиенти, че лъжат? Че не са достатъчно образовани, че да преценят стойността на продуктите ви? Смешни сте.

# 2 011
Няма да имам нищо против написаното от г-жа ДеШели, само ако обясни защо е противопоказно за бременни и кърмещи?!? Е, те това искам да знам! Няма друга такава козметика! И това за ултразвука хич да не ми го пробутва!

# 2 012
  • където ми харесва
На мен ми е крайно любопитно едно нещо.
Защо, след толкова много страници, не прочетох дори един-единствен коментар на клиент на Дешели, който (пардон, в случая е която) да се е похвалил, че си е купил безценното куфарче, ползва си го с кеф и е много доволен?

# 2 013
Цитат
Има козметика и фармацевтика. Козметичните продукти често имат ползи за здравето на кожата и дори лекуват определени проблеми - също като Вашите, но това не ги прави фармацевтични.  Фармацевтичните продукти са тези продукти, които се пускат след одобрение от съответната комисия, агенция или друг сертифициращ орган - т.е. след като са минали изпитания, които доказват ефективността и безопасността им. Вашите продукти не са минали никаква сертификация от агенциите, които сертифицират лекарствата и по никакъв начин не са доказали клинично ефектите, които са описани към тях. Съответно  нямат нищо общо с фармацевтиката, освен твърденията на производителя, които той спокойно може да си е измислил и да не е догледал.
Нещо повече, при фармацевтичните продукти са описани задължително подробно възможните странични ефекти, нещо което вие дори отказвате да обсъждате.

Здравейте, не е вярно, че не искаме да коментираме и отказваме. Ще се консултирам с нашите специалисти и ще ви дам отговор. Аз няма как да съм компетентна по всички въпроси.

Цитат
Лош пример. За мен тези масажи са също толкова здравословни, колкото всеки нормален масаж, който да те накара да се отпуснеш, а самата аюрведа е псевдонаука, която смесва народна медицина, заблуждения и откровено вредни практики като билкови препарати съдържащи арсеник и живак. Така че в случая е чудесно, че се забранява на всеки евентуален шарлатанин да твърди, че лекува.

Хаха.. Примера е много добър! Това, че не го познавате не значи, че е лош! И ето ви доказателство, че като не познаваме нещо почваме с хейт и страх. Да, но аз ще ви кажа, че съм видяла с очите си позитивите на аюрведичните масажи! А вие ? Чудя се, как можете да коментирате нещо, което не познавате ? А да, разбира се, заради хейта и страха ви към непознатото... Аюрведа е древна индийска наука измислена от мъдреци, до колкото знам в дълбока медитация, които в нашето време нямаме. А може и да имаме, но аз не съм запозната. Как така вие определихте, че е псевдонаука ? дайте примери ? Или просто явно пишете за да има хейт.. и спорите...

Цитат
Това да се съмняваш в недоказани твърдения, подкрепяни само от хора, които имат изгода от тях е здрав разум, не хейт и страх.  Особено, когато хората, които имат изгода ти отказват възможността да се убедиш по стандартен начин в твърденията им.

Абсолютно погрешно според мен... Като казвам хейт нямам предвид съмнение в продукти, тука говорих общо, а не само за случая. Ето.. вие хейтнахте аюрведата, аз имам някакви познания там и знам за какво става на въпрос и знам, че неоснователно говорите.. Освен ако някой не ви е излагал, то има и такива, които се представят за аюрведа специалисти, ама не са...

# 2 014
На мен ми е крайно любопитно едно нещо.
Защо, след толкова много страници, не прочетох дори един-единствен коментар на клиент на Дешели, който (пардон, в случая е която) да се е похвалил, че си е купил безценното куфарче, ползва си го с кеф и е много доволен?

Здравейте,
ние сме прочели такива коментари! Моля ви да се поровите по-обстойно...
Ето и в други сайтове линк да видите...
http://petel.bg/Groznite-lazhi-za-DeSheli-sa-rezhisirani-__71489

# 2 015
  • където ми харесва
Този петел го цитирате за втори път вече. Нямам намерение да се ровя по-обстойно, следя темата от самото й съществуване.
Освен това, леко съм огорчена от факта, че човекът, който защитава фирмата е видимо неграмотен. Ако сметнем, че това са технически грешки при бързо писане, бих ви замолила, преди да си пускате отговорите, да си ги прочитате по няколко пъти.
Имам още какво да ви кажа, но смятам, че за сега е излишно.

# 2 016

Забелязва се обаче и една такава тенденция, че като има нещо ново, първата реакция на нас българите е хейт и страх... Сигурно греша, но това тук не е единствената тема, където я виждам тази тенденция ...[/size]
Ами то си е страшничко, да дадеш 2000 лв за китайска измислена КОЗМЕЦЕФТИКА.  Mr. Green Laughing

Сега какво ще лъжем хората и ще се клеветим ли ? Доказали сме вече, че козметиката е израелска с топ качество... Защо лъжете ?
А вие до кога ще пишете във форума, като любезно ви помолиха да спрете?
Казвате на собствените си клиенти, че лъжат? Че не са достатъчно образовани, че да преценят стойността на продуктите ви? Смешни сте.

Здравейте,
ние пишем с цел защита, както и в правилата на форума е упоменато... Вие до кога ще ни нападате и ще ни клеветите ? Вашето твърдение отгоре не е коректно и вие в момента без факти и основание говорите неща... Както и по-рано във форума сме се извинили ако нещо такова се е случило от наш служител, пак се извиняваме... Бихте ли сега изкарали някаква "грешка" или може би клевета от преди 2 години и ще я приемем за истина и ще ви се извиним и за нея... ако искате да я повтаряте и това можете да направите... Пак ще се извиним, независимо дали е истина или лъжа... Такава практика няма в момента във фирмата ни и аз лично не съм видяла да има, но работя от скоро тука...

# 2 017
  • София
Поне до момента, в който си оправите правописа. Не са ли ви учили в университета, че неграмотният ПР, който изпраща послания на публиките, може да провали една иначе много добре разработена стратегия? То са разделени думи, то са запетайки, добре че не сте в началните класове да ви нашарят с червено съчинението!

# 2 018
  • където ми харесва
Ако не ме мързеше, щях. Blush

# 2 019
Няма да имам нищо против написаното от г-жа ДеШели, само ако обясни защо е противопоказно за бременни и кърмещи?!? Е, те това искам да знам!
+
диабет, синдром на хашимото, рак

# 2 020
      Дешели, ще се опитам да отговоря на всеки от аргументите Ви, но не заради Вас, а заради хората, които четат темата и евентуално може да се подведат. Ясно е, че сте изпратена тук за позамажете негативния ефект от скандала, но не се справяте особено добре.
Цитат
Друго, което е, връщали сме на хората парите ...

Пропускате най-елементарната възможност - да не съм доволна от продуктите. Няма алергия, нито медицински проблем, но просто не ми харесва ефекта от тях. Нямам основание да си искам парите обратно. Сама виждате алтернативата - да прежаля помената сума. И в същото време да изхвърля не един, а цялата гама продукти. Не, благодаря! 

Скрит текст:
Цитат
Ако тези техники работят за изпълняването на сериозни финансови амбиции в Русия и Израел, то в бедна държава като България хората са се научили да си ценят времето и парите.
      Да цениш времето и парите си е въпрос на възпитание и манталитет, не на бедност. Споменаването на Русия е грешка. Инструкторите Ви пак подцениха аудиторията - поне на елементарно ниво владеем руски език. 

Цитат
Но от друга страна ние имаме много доволни клиенти, които 1 час тест стига, които нямат обриви и каквито и да било проблеми с козметиката. % от проблемните хора с алергии е много малък в сравнение с тези, които купуват нашата козметика и нямат проблеми!
     Чудесно, пазете си ги, защото трудно ще намерите други. Съществуването им не решава проблема с неудобствата от покупката, нито е повод за доверие. Думите ви не са достатъчно надежден източник.

Цитат
Няма как всичко да е перфектно, стремим се, но още не сме открили 100% перфектен процес, съмнява ме, че другите козметики са го открили...
     Няма перфектна козметика, ако имаше - естетичната хирургия щеше да е в упадък. Но има достатъчно надеждна козметика от висок клас, която човек спокойно тества и тогава плаща.
Цитат
Козметиката и аз я тествам и лично аз се уверявам, че е качествена и има ефект УАУ. В моите очи, козметиката наистина е много качествена!...
...Аз лично с чиста съвест и сърце мога да изляза и да говоря от тяхно име за козметиката, тъй като я ползвам и съм доволна
     Вашата кожа, вашите пари - не моите. За моите писах в предния си пост.   
Цитат
Обаждаме се по телефона, каним ви на безплатна презентация
      По начин, който определям като телефонен тормоз.

Докато коментираме се запитах как компания, завладяла пазарите в богати държави като Русия и Израел, толкова сериозно се излага с таргета у нас. Защо инвестира средства в скъпи студия, служители и пр., а не е отделила за проучване на пазара и бъдещите си клиенти? За себе си имам отговор. Вашият какъв е?   

# 2 021
Цитат
Дешели, ще се опитам да отговоря на всеки от аргументите Ви, но не заради Вас, а заради хората, които четат темата и евентуално може да се подведат. Ясно е, че сте изпратена тук за позамажете негативния ефект от скандала, но не се справяте особено добре.

Здравейте, колко добре се справяме е въпрос, който моите шефове ще съдят, това го оставям на тях!

Цитат
Друго, което е, връщали сме на хората парите ...
     Пропускате най-елементарната възможност - да не съм доволна от продуктите. Няма алергия, нито медицински проблем, но просто не ми харесва ефекта от тях. Нямам основание да си искам парите обратно. Сама виждате алтернативата - да прежаля помената сума. И в същото време да изхвърля не един, а цялата гама продукти. Не, благодаря!

Ам, какво да ви кажа... май не сте запознати с другите постове във форума. Имаше случай, където жена беше доволна от козметиката ни и имаше ефект УАУ (сама тя го казва, и разбира се, какъв друг ефект да има!), но върна козметиката само защото е чела тука негативни отзиви и ние и върнахме парите. Без алергии, без проблеми, ако вие искате да хвърлите козметиката на боклука, това е ваше решение, но има по-умни наши клиенти, които идват и си ни я връщат, парите и бяха възстановени... Хм.. чудя се другите фирми, които продават козметика дали ще са толкова благородни като нас ?

Скрит текст:
Цитат
Ако тези техники работят за изпълняването на сериозни финансови амбиции в Русия и Израел, то в бедна държава като България хората са се научили да си ценят времето и парите.
Цитат
Да цениш времето и парите си е въпрос на възпитание и манталитет, не на бедност. Споменаването на Русия е грешка. Инструкторите Ви пак подцениха аудиторията - поне на елементарно ниво владеем руски език.

Извинявам се, не разбрах грешката, че споменах Русия каква е по-точно ? Радвам се, че знаете руски език, поздравления!!! Относно времето и парите, може би грешна, но често човек се учи като ги няма тези неща. А, има и такива, които се учат и като ги имат тези неща, шапка им свалям! Аз мисля, че не сте ме разбрали какво съм имала предвид тука, но нищо.. разбрали сте нещо... коментирали сте...

Цитат
Но от друга страна ние имаме много доволни клиенти, които 1 час тест стига, които нямат обриви и каквито и да било проблеми с козметиката. % от проблемните хора с алергии е много малък в сравнение с тези, които купуват нашата козметика и нямат проблеми!
Цитат
Чудесно, пазете си ги, защото трудно ще намерите други. Съществуването им не решава проблема с неудобствата от покупката, нито е повод за доверие. Думите ви не са достатъчно надежден източник.

Разбира се, думите ми не са повод за доверие и не са достатъчно надежден източник, все пак аз работя в тази фирма, но ще ви кажа какво е достатъчно надежден източник. Презентацията е безплатна, потребителя идва и тества, ако му харесва купува, топ качеството на нашите продукти се доказва в очите на клиентите ни и имаме само проблем с цената, но пък високото качество няма как да се продава на ниска цена. Ние се радваме, че клиентите ни се увеличават и затова фирмата има възможност да се защитава... Вижте, ние сме си българи и си знаем манталитета, че сме си хейтъри и т.н. Затова идват хората и проверяват на място...

Цитат
Няма как всичко да е перфектно, стремим се, но още не сме открили 100% перфектен процес, съмнява ме, че другите козметики са го открили...

Цитат
Няма перфектна козметика, ако имаше - естетичната хирургия щеше да е в упадък. Но има достатъчно надеждна козметика от висок клас, която човек спокойно тества и тогава плаща.

Разбира се, и тази козметика е DeSheli! - Идва клиента, тества, и тогава плаща!

Цитат
Козметиката и аз я тествам и лично аз се уверявам, че е качествена и има ефект УАУ. В моите очи, козметиката наистина е много качествена!...
...Аз лично с чиста съвест и сърце мога да изляза и да говоря от тяхно име за козметиката, тъй като я ползвам и съм доволна
     Вашата кожа, вашите пари - не моите. За моите писах в предния си пост.   
Цитат
Обаждаме се по телефона, каним ви на безплатна презентация

Цитат
По начин, който определям като телефонен тормоз.

Чудесно! Има си полиция и съд, моля обърнете се към дадените органи затова, че сме ви се обадили по телефона! Има много други хора, които са доволни, че сме се обадили и представили продукта и са си го закупили...

Докато коментираме се запитах как компания, завладяла пазарите в богати държави като Русия и Израел, толкова сериозно се излага с таргета у нас. Защо инвестира средства в скъпи студия, служители и пр., а не е отделила за проучване на пазара и бъдещите си клиенти? За себе си имам отговор. Вашият какъв е?   
[/quote]

Този последния въпрос и аз си го задавам... Само че, аз нямам отговор... Радвам се, че вие имате телепатични умения и можете да влезнете в ума на шефовете ми и да намерите отговора там. Поздравления!!!

# 2 022
     За Русия - отзивите за качествата Ви по руските сайтове са публично достояние. Някои от тях са качени в темата. Какво ли пише в сайтовете в Израел?
     За връщането - запозната съм с другите постове. Връщането на парите на клиент (след скандала) нито е гаранция, нито премахва затрудненията, описани в първия пост. Времето, времето е ценно.
     Презентацията - и аз ли да повтарям едно и също? Ето отново: За мен едночасова процедура не е достатъчна, независимо от Вашето мнение по въпроса и нямам причина просто ей така да ви повярвам. Излиза, че единствения начин да тествам продукта е като похарча над две хиляди лева.
     Полиция и съд? Шегувате ли се? Моите възприятия за агресивната реклама не я правят престъпление.
     Телепатията - чудя се дали въобще да отговарям, за повечето четящи с разбиране е ненужно. За Вас - отговорите са моите изводи, а не уменията ми да чета мисли. Изводите ми може да са грешни, но така или иначе няма да ме доведат при Вас. Човек може да пропусне много битови възможности в живота си - за хубава почивка, кола, тоалет, козметика. Това не е повод за страдание. Минава към следващия продукт. Последните, както и хората не са незаменими.
     В заключение - Успех нататък.
     ПП Думите ми, че не се справяте особено добре, не целяха да Ви обидят и бяха съвсем добронамерени. Ако умеете да извличате полза от външна гледна точка, ще се възползвате. Ако са ви засегнали - съжалявам.

Последна редакция: сб, 29 ное 2014, 09:15 от Хърмаяни

# 2 023
  • София
този УАУ ефект е маркетингова измишльотина. Освен ако аз съм безкрайно тъпа и не зная какво се крие зад тази секретна абревиатура.

# 2 024
Имам чувството, че дамата от ДеШели има няколко предварително подготвени реплики, които използва разбъркано, за щяло и нещяло. От сорта на:

„откакто аз съм на работа тук такива неща не са се случвали“
„това е франчайз и каквото ни кажат от Русия това трябва да правим“
„Цената е висока, защото и качеството на козметиката е с много високо качество и влиза в клас "козмецевтика"

Следващите фрази ги цитирам по памет и по смисъл:
„Имаме много доволни клиентки. Вижте на petel.bg”
„Вие ни клеветите, ние не правим реклама, а само се защитаваме. Отидете на нашия сайт и ще се убедите колко сме страхотни“ и т.н, и т.н.

И, разбира се, да не забравяме за „УАУ ефекта“.

Общи условия

Активация на акаунт