Чакам с нетърпение публЕкацията и. 

Не съм ползвала козметиката ви ли? Ползвала съм я хахах само ,че бяха в други шишенца и пишеше Даймънд Реджър!!! Това,че са в нова опаковка не ги прави различни!!! Нападала съм те била хахаха!!! Нали сте писали на фабриката защо вашата Скъпа козметика не фигурира в профилът им и те са Ви отговорили до колкото Аз разбрах!!! Е защо не го качи отговорът им ,а после пишеш ,че когато ти отговорят ще качиш всичко!!! Айде поне като пишеш и лъжеш едно постоянно,поне мисли малко с русата си тъпа глава!!!! Не знам - хората доказват,показват!!! А ти какво доказа- качила ми била фактура!!! Ми аз мога да ти кача фактура ,че вчера лично купих 1000 неща от Philipp Plein !!! Алоууу фактурите са най- лесното нещо за подправяне!!! Качи отговорът В който уж ти обясняват от фабриката,че не могат да качват на всички фирми логото !!! Нали не сте случайни- искате над 2000лв за кремове пък излиза ,че не сте наложени в една фабрика!!! хаха пак съмнения КосиТо - пак се изложи Кифло!!! 

Не съм ползвала козметиката ви ли? Ползвала съм я хахах само ,че бяха в други шишенца и пишеше Даймънд Реджър!!! Това,че са в нова опаковка не ги прави различни!!! Нападала съм те била-ако те видя хубаво ще те нападна!!! Нали сте писали на фабриката защо вашата Скъпа козметика не фигурира в профилът им и те са Ви отговорили до колкото Аз разбрах!!! Е защо не го качи отговорът им ,а после пишеш ,че когато ти отговорят ще качиш всичко!!! Айде поне като пишеш и лъжеш едно постоянно,поне мисли малко с русата си тъпа глава!!!! Не знам - хората доказват,показват!!! А ти какво доказа- качила ми била фактура!!! Ми аз мога да ти кача фактура ,че вчера лично купих 1000 неща от Philipp Plein !!! Алоууу фактурите са най- лесното нещо за подправяне!!! Качи отговорът В който уж ти обясняват от фабриката,че не могат да качват на всички фирми логото !!! Нали не сте случайни- искате над 2000лв за кремове пък излиза ,че не сте наложени в една фабрика!!! хаха пак съмнения КосиТо - пак се изложи Кифло!!!Препоръчани теми