Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 600
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 460
  • на село
В тяхната фирма работят 46 човека,
Поне трима от тях (заедно) творят постингите на Косе Босе и пак не могат да не могат да се преборят с тоя пусти правопис  ooooh!

# 2 461
  • Оптимист по принуда
Молим г-н Банин в старт-пакета на служителите си да добавя джобен правописен речник на българския език. Как става уведомяването на господарите? Да им дадем линк към темата?

# 2 462
Цитат
Обещано ми е, до утре сутрин материалите да са качени в сайта и аз да ви пусна линкове да видите фактури издадени от тази фабрика и т.н. Чакам и официално писно от фабриката също така. Доказахме ви, че сме различна фирма, вие не млъкнахте, наклеветихте ни пак, сега ще ви оборим клеветите отново да видим какво ново ще измислите да ни наклепате!

О, да… ще се хванете за правописа ми отново, нали ?
Както казах, фабриката има информация на сайта си за всички други свои марки, можете просто да им кажете да качат и за Дийп. Това, за разлика от неясните сканове, няма как да оборим.
И никой не спори, че сте фирма с различно име, но не виждам какво значение има това ако имате същите практики.

И да, ще се хванем отново за правописа ти като се има предвид, че официален представител на фирма има правопис на второкласник. Това говори много и за представителя, и за фирмата.

http://deep-cosmetics.net/production/producer/1-b4u-ltd

Ето линка където сме качили една фактура за поръчка на нашата козметика то дадената фабрика. Coraline даде добра идея в техния сайт да сложат и нашия бранд, само че от фабриката ни отговориха, че не можело тъй като това са лично техни брандове, които развиват и че те продавали козметика на много други фирми и не могат на всяка да качат логото им.

Coraline нямам си на представа защо са те заблудили! Не си задала въпроса правилно ? Или те имат много брандове и не са се сетили за кой бранд питаш, не знам, но инфото ти е грешно! Ние сме качили една фактура от многото, които имаме и до няколко дена чакаме официално писмо от тях, което също ще потвърди, че точно тази фабрика произвежда козметиката ни.

# 2 463

Едит: Сега видях че профилът, който Дийп козметикс използват за блога си, е качвал новините на Дешели преди. Абсолютна случайност, сигурна съм.

Случаенос, не мисла  Peace

Ох, много се смях с писанията на косито  Joy Чакам с нетърпение публЕкацията и.  hahaha

Значи всички, които задават неудобни въпроси са атакуващи злобари, манипОлатори и подигравачи.
Въх, че са засрамих. Отивам да плача в ъгъла  Joy

Иначе чакам линк на сайта на фабриката на която пише, че прави козметиката на Дийп ли бяха, Бюти ли бяха, обърках се вече  Mr. Green

Не всички! И за нас няма неудобни въпроси. Както виждате ние отговаряме на въпросите ви. Но ето chesriss ни атакува нон стоп с глупости и клевети! Тя не задава неудобни въпроси. Тя само изопачава нещата, пуска лъжа след лъжа и злобее против нас. Аз лично не я познавам тази жена, нито съм работила някога с нея, нито тя е ползвала нашата козметика някога. Единствено само е работила с Банин преди време и сега атакува цялата фирма защото това лице работело при нас. Има още няколко такива профила, които клеветят и изопачават нещата, без те изобщо да имат какъвто и да било контакт с нашата фирма.

# 2 464
Не видях да си отговорила на моя Simple Smile

# 2 465

Едит: Сега видях че профилът, който Дийп козметикс използват за блога си, е качвал новините на Дешели преди. Абсолютна случайност, сигурна съм.

Случаенос, не мисла  Peace

Ох, много се смях с писанията на косито  Joy Чакам с нетърпение публЕкацията и.  hahaha

Значи всички, които задават неудобни въпроси са атакуващи злобари, манипОлатори и подигравачи.
Въх, че са засрамих. Отивам да плача в ъгъла  Joy

Иначе чакам линк на сайта на фабриката на която пише, че прави козметиката на Дийп ли бяха, Бюти ли бяха, обърках се вече  Mr. Green

Не всички! И за нас няма неудобни въпроси. Както виждате ние отговаряме на въпросите ви. Но ето chesriss ни атакува нон стоп с глупости и клевети! Тя не задава неудобни въпроси. Тя само изопачава нещата, пуска лъжа след лъжа и злобее против нас. Аз лично не я познавам тази жена, нито съм работила някога с нея, нито тя е ползвала нашата козметика някога. Единствено само е работила с Банин преди време и сега атакува цялата фирма защото това лице работело при нас. Има още няколко такива профила, които клеветят и изопачават нещата, без те изобщо да имат какъвто и да било контакт с нашата фирма.

Ама Коси Боси как не ме познаваш- за това ли ме махна и от facebook ? Явно много добре си се сетила коя съм  hahaha Не съм ползвала козметиката ви ли? Ползвала съм я хахах само ,че бяха в други шишенца и пишеше Даймънд Реджър!!! Това,че са в нова опаковка не ги прави различни!!! Нападала съм те била хахаха!!! Нали сте писали на фабриката защо вашата Скъпа козметика не фигурира в профилът им и те са Ви отговорили до колкото Аз разбрах!!! Е защо не го качи отговорът им ,а после пишеш ,че когато ти отговорят ще качиш всичко!!! Айде поне като пишеш и лъжеш едно постоянно,поне мисли малко с русата си тъпа глава!!!! Не знам - хората доказват,показват!!! А ти какво доказа- качила ми била фактура!!! Ми аз мога да ти кача фактура ,че вчера лично купих 1000 неща от Philipp Plein !!! Алоууу фактурите са най- лесното нещо за подправяне!!! Качи отговорът В който уж ти обясняват от фабриката,че не могат да качват на всички фирми  логото !!! Нали не сте случайни- искате над 2000лв за кремове пък излиза ,че не сте наложени в една фабрика!!! хаха пак съмнения КосиТо - пак се изложи Кифло!!!

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 12:38 от chesriss

# 2 466

Случаенос, не мисла  Peace

Ох, много се смях с писанията на косито  Joy Чакам с нетърпение публЕкацията и.  hahaha

Въх, че са засрамих. Отивам да плача в ъгъла  Joy

Иначе чакам линк на сайта на фабриката на която пише, че прави козметиката на Дийп ли бяха, Бюти ли бяха, обърках се вече  Mr. Green

Ама Коси Боси как не ме познаваш- за това ли ме махна и от facebook ? Явно много добре си се сетила коя съм  hahaha Не съм ползвала козметиката ви ли? Ползвала съм я хахах само ,че бяха в други шишенца и пишеше Даймънд Реджър!!! Това,че са в нова опаковка не ги прави различни!!! Нападала съм те била-ако те видя хубаво ще те нападна!!! Нали сте писали на фабриката защо вашата Скъпа козметика не фигурира в профилът им и те са Ви отговорили до колкото Аз разбрах!!! Е защо не го качи отговорът им ,а после пишеш ,че когато ти отговорят ще качиш всичко!!! Айде поне като пишеш и лъжеш едно постоянно,поне мисли малко с русата си тъпа глава!!!! Не знам - хората доказват,показват!!! А ти какво доказа- качила ми била фактура!!! Ми аз мога да ти кача фактура ,че вчера лично купих 1000 неща от Philipp Plein !!! Алоууу фактурите са най- лесното нещо за подправяне!!! Качи отговорът В който уж ти обясняват от фабриката,че не могат да качват на всички фирми  логото !!! Нали не сте случайни- искате над 2000лв за кремове пък излиза ,че не сте наложени в една фабрика!!! хаха пак съмнения КосиТо - пак се изложи Кифло!!!

Така, допитай се моля те до някой юрист да ти обясни какво представлява фактурата и виж закона за подправяне на официален документ какво гласи. Ето, на всички читатели  в тази тема се вижда ясно как тази жена, ни атакува постоянно, неоснователно! Как постоянно злобее против нашата фирма и как извърта постоянно казаното от нас. Явно някои хора са си просто такива. Даже и ме заплашва ако ме види на улицата, там е обаче проблема, че на мен не ми се влиза в затвора заради тебе. Но ако толкова много искаш да ме видиш знаеш къде ни е офиса.

Фактурата е официален документ, недей да омаловажаваш това нещо!

# 2 467
Абее косенце какви клевети какви лъжи, ние разказваме какво сме видяли .Ще дойдем и ще се запознаем ПАК  ,ако трябва,май нещо си ни забравила. И държа да ми отговориш поне на един мой коментар,защото виждам ,че chesriss ти е трън в очите!!!

# 2 468
Коси, самият факт, че не отговаряш на въпросите за алергичните реакции и отказването от сделката, е достатъчен да се сетим, че всичко е Де Шели.

# 2 469
Да се смея ли ? Да плача ли? Не ти се влизало в затвора ли? Ми то реално-мошенниците и измамниците -мястото им е там!!! А ти за служителка,която е искала позволение от Управителите си -да пишеш във форума и да защитиш името на Компанията  в която работиш- е много права имаш явно и фактури да показваш Уж, и Търговският регистър , И да се свържеш с Фабриката,която не е Чувала за Вас- но уж ви произвежда Вредните мазила!!! Оле питам се само в Държава като нашата кой позволява на мошеници като Вас да Съществуват? Ще ми идва тук Руснака Банин да лъже и ограбва Българските жени и Дамата зад профила Босито от Турски произход , ще ми го защитава!!! Не стига , че не сте Българи , а ми и ще ми нахалствате!!!! Алоууу Косито - ти заминавай в Турция да си се разправяш , а Банин да лъже в Русия ( само,че и 2мата няма да просъществувате на родна земя)
И сега какво ,ще кажете ,ще пиша и на етническа основа ли? Просто никоя жена- не бива да бъде лъгана и мамена!!! Вие не сте нищо по различно от мошениците,които се опитват да излъжат и ограбят хората чрез телефонните си измами!!!! Един дол дренки сте !!! И да расистка съм - Обвини ме и за това!!! Защо го приемаш за нападане - просто казвам каквото мисля и знам- А не каквото ми се нарежда от Банин с ФАКТИТЕ ВИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 2 470

Mr. Green

Коси, самият факт, че не отговаряш на въпросите за алергичните реакции
http://www.ewg.org/skindeep/company/B4U,_Ltd./

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 13:05 от Анонимен

# 2 471
Madbeauty, аз най-вероятно не те познавам и не съм работила с вас! Вие искате да ми кажете, че нещата, които сте видели и разказвате се отнасят за нашата фирма Бюти Индъстри ? И че вие сте работили с нас ? И че вие ме познавате ? Защото аз съм сигурна 90%, че това не е така и смея да твърдя, че не ви познавам, поправи ме ако греша!

белла дона, ще получиш отговор на въпроса си! Просто имам и клиенти и никой не ми плаща да ви пиша и отговарям във форума, аз съм решила това да го правя, ще ви дам отговор малко по-късно като приключа. До края на деня ще имате отговор!

# 2 472
  • Оптимист по принуда
Madbeauty, аз най-вероятно не те познавам и не съм работила с вас! Вие искате да ми кажете, че нещата, които сте видели и разказвате се отнасят за нашата фирма Бюти Индъстри ? И че вие сте работили с нас ? И че вие ме познавате ? Защото аз съм сигурна 90%, че това не е така и смея да твърдя, че не ви познавам, поправи ме ако греша!

белла дона, ще получиш отговор на въпроса си! Просто имам и клиенти и никой не ми плаща да ви пиша и отговарям във форума, аз съм решила това да го правя, ще ви дам отговор малко по-късно като приключа. До края на деня ще имате отговор!

Е, имате време за това празнословие - а за конкретика - нямате.

# 2 473
Косе обещавам ти в най-скоро време да дойда в офиса и не само ще те "поправя" ами мнооого добре ще се сетиш коя съм. Да не говорим, че може би преди около 2 месеца се видяхме случайно и твоите реплики бяха" Милоо,кога ще дойдеш да ни видиш в новия офис , в Младост е ,и днес тъкмо Силвето Илиева е на работа.Даже ако искаш ела сега с мен ,аз отивам натам."....... но това няма значение,наистина скоро ще дойда да ти припомня.
 А за някои други отговори ти е нужно повече време,да може в лисичарника да обсъдите кое е най-правилното за да отговориш. Смешни ама много смешни.

# 2 474
Профилите, които наричате вие коси.боси платени, са регистрирани от години тук та...

Вижте аз не съм техническо лице, не разбирам форуми и компютри много. Просто ми прави впечатление, как се изопачават нещата, как тези едни и същи профили се подиграват с мен, маниполират казаното от мен, злобеят срещу фирмата в която аз работя и съм доволна и затова се опитвам да ги защитя. И това се случва от едни и същи профили и някакви нови профили, които имат под 10 коментара да пригласят на старите профили. Което ме навежда на мисълта, че тези, които ни клеветят и злобеят правят някак си нови профили за да изглежда, че са нови хора. Такива профили, които на мен ми се набиват на очи са:

Лунен лъч, Blusky, chesriss и ако отида още страници назад ще намеря още такива профили и като продължим дискусията ще излезнат още такива профили. Това са профили с няколко поста и сигурно са създадени да пишат специално против нас.

Разбира се, аз не съм компютърджиика и може и да греша и предположенията може да са ми грешни, за кеото се извинявам предварително. Може някои от тези профили да не е на човек, който сипе само клевети към нас. Ама ми е странно как не виждам и един негатив от недоволен клиент до момента ? Или сега като го казах, че почнете такива постове да правите от фалшивите си профили, а ? Нека да получа фактурите и някакви официални документи, да ги качим в сайта ни и да ви дадем линкове, да видите поредната клевета към нас и след това чакаме да си направите новите профили и да ни наклеветите отново.

Обещано ми е, до утре сутрин материалите да са качени в сайта и аз да ви пусна линкове да видите фактури издадени от тази фабрика и т.н. Чакам и официално писно от фабриката също така. Доказахме ви, че сме различна фирма, вие не млъкнахте, наклеветихте ни пак, сега ще ви оборим клеветите отново да видим какво ново ще измислите да ни наклепате!

О, да… ще се хванете за правописа ми отново, нали ?

Мила моя,прочети ме много ама много внимателно! В сайта имам регистрация от години.Включвала съм се в 2-3 теми,като цяло само чета нещата,които ме интересуват.Тук темата я следя от самото начало-тоест вече трета година.Не познавам нито една от участничките в темата.Имам мнение за Де шели и поради тази причина следя темата.Не ми спрягай името в някакви "схеми за манипулации" и прочее,които както се вижда,са само някъде из твоята глава.Всеки има право на мнение и където реши-там ще пише!

Общи условия

Активация на акаунт