Аз също не смятам да пускам Ния на ясла.Ще си седи в къщи с детегледачката и от 3 години-направо на градина.С каката процедирах по същия начин и съм доволна.
Страхотно заглавие 

,почна пак да се смее и да приказва,но отказва да ходи,огъва краката
.А не ползваме проходилка и колани..
, хем нямам търпение,хем ми е притеснено,защото ще се дере 
,свалила съм само 3 килограма,а само след месец сме на море..
,надявам се после да мога пак да поседна..
Дано малката вече да е добре и пак да е весела. Как се разболя малката, някой я зарази ли? 
С детската кухня ли го отвратих, заради зъбите ли, не знам от какво е, но детето ми, което си хапваше всичко с кеф и по-много сега не иска нищо от лъжица. Буквално го изплюва обратно и аз пак започвам да готвя. А като дам хляб или банан не се връща, стигнах до там, че му давам купени закуски, кроасан с кашкавал и той умира от кеф. Стига сам да държи манджата и яде, в едната ръка моцарелата в другата хлебчето и кой като него. Пък пюрета и попари, бррр и всичко хвърчи 

..И плодово пюре не отказва..Сега и слагам по една-две лъжички каша в него,поне малко повече калории да влизат
И ако е на кеф - ориз
Това е менюто горе-долу..И солети Хрус Хрус за деца хапва
, но само ако сме навън..
.Давам му всеки ден вече плодове пюре и се оправят нещата, но се надявам това да не става тенденция.
Между другото,във възстановителния период от болестта ,по принцип се увеличава апетитът,за да се набавят загубените калории.Дано и при вас е така 

Да видим ,като кърмя малката ,дали ще я предпазя. Поне за морето вече да са здрави,че каката ще си пропусне заключителния концерт от балета.Пропуснахме ваксина на голямата ,а сега и на малката ще пропуснем сигурно и двете ваксини,докато мине инкубационният период на шарката
....Запо4нах да давам по4ти вси4ко особенно ве4ер когато ядем вси4ки,давам й да опитва .

Ди_п, дано не се разболее бебче
Ох, тези болестиии 
От АМ, знаете, че сме на Фризо от родилния дом още, сега вече взех Фризо 3, което е за над годинка, но ние така или иначе скоро ще я нявършим
Реших, че няма нужда от нова кутия Фризо 2, пък да видим
,колко време след потапянето във водата продължава кръщенето?
и се притеснявам как ще я облека и после как ще я успокоя ,ако продължим да бъдем дълго време в църквата