nj, да ти е живо и здраво порасналото момиче,да е много умна и красива

Отивам да купувам подаръци за моите прекрасници
За съжаление няма да мога да ги водя на детския празник в града.Лек и усмихнат ден

За съжаление няма да мога да ги водя на детския празник в града.

.Добре ги понесе детето, направо е герой.
От няколко дни вече се изправя сам от седнало положени без опора и вече няма никакви затруднения за стигне където и когато си поиска
Хич не исках да прибягвам до аспиратор за носа, но пратих баща й да вземе. Сега спи и после ще пробваме да "издухаме" нослето с него и тогава да впръскам каквото и да било... Запарила съм и лайка, ще капваме и от нея... да минава вече, че идва РД...
Пробвай дали ще може сама да се издуха - под фжормата на игра "муси-муси".Аз така някой път като пръскам Стеримар в носа на Ния,показвам как да се издуха,тя си мисли,че си играя с нея и изкарва сополите.Но като не става,аспираторът влиза в действие.
Но от аспиратора съм доволна. Вярно, малко е мъка докато се преборим, малката явно се страхува и плаче, защото определно не я боли, но пък в крайна сметка и в момента играе до мен с отпушено носле 
Обикала около спалнята сама, оставям й да разглежда книжка на нощното шкафче права, обича да кляка и така ми се крие, аз шумно я търся и тя се показва
Нанизва си вече сама ринговете, но с говора нямаме постижения - когато иска нещо само протяга ръка, свива и пуска юмруче и издава крясъци. Не иска да каже "дай", даже нищо не иска да казва. Само нейни си бърборения като си играе и това е 
Болните да оздравяват. Сядам набързо да разкажа докато зверчо спи. Заведох Габи на градина, взех и удостоверението за завършване и сега се вълнуваме какво ще стане с училище...Много бързо растат децата....
. Иначе сутрин се буди около 6:30-7:30 което си е супер. През деня спи или 1 път по 2 часа или на 2 пъти по час или малко повече. Казва си същите неща -мама, папа, амам/и много добре знае за амам
4ервено гърло.ЛЛ изписа хустагил,витC,калций да й давам.
Дано всичко мине, както съм го планувала... сега последно остава да направя "таралежче от плодове". Описвам, защото идеята не е лоша, може някой да си я заимства
Та увива се половин зелка във фолио за печене. Правят се шишчета от парченца плодове и се набучват в зелката. Сега отивам в най-близкия магазин да видим какви плодове има... аз съм направила и цветя от шарен катастрон, да има между плодовите шишчета и украса