Ама то такова младо хубаво момче, кога ще помисля, че с мен ще се занимава. 

Тъмните очила особено лятото са задължителни. Те позволяват да се заглежда чуждо, дори когато е зад гърба на съпругата и тя вижда в очите ти....
На следващо място са огледалата, на колата, на заведенията, матовите стъкла, които отразяват. Ти гледаш съвсем безобидно в някакъв прозорец, пък то.... отражението в бедрата на съседката по масата.
Изнесе сега една лекция, може да е от полза на някой.
Ако почна да го гледам по-настоятелно, го досрамява та гледам аз да съм по-срамежливата.
Иначе да не са ни извадени очите - пълно е с красиви млади мъже, поне аз виждам много. И жените имаме очи за мъжката красота, но го правим толкова фино, че мъжете почти никога не се усещат, но това си е съвсем нормално.
Няма да почна да коментирам: "Ох, тоя да ми се падне!" Нищо че ще си го помисля, примерно.
Няма да почна да коментирам: "Ох, тоя да ми се падне!" Нищо че ще си го помисля, примерно. 

Моя когато се усети, ми се сърди и ми прави забележки, затова мисля, че когато не ми прави, не се усеща. Ама то и аз реагирам като него, сигурно и той си мисли, че не се усещам често.
Нема лошо човек да се заглежда, стига да го прави фино, елегантно и ненатрапчиво.

.....
Препоръчани теми