The Vampire Diaries & The Originals - Наесен с двойна доза вампири - тема 39

• 40 153
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
  • Велико Търново
Ми хубаво питат, ама нужно ли е на всяка страница да се задава един и същи въпрос?!

# 211
  • UK
Ми, аз лично, зададох въпроса преди 2-3 стр. и никой не ми отговори, едно "не знаем" щеше да е достатъчно. Не съм досаждала да питам пак, но може да има хора, които да не могат да спят от притеснение да ги мислят.

# 212
Никой не е питал отново, ние се шегувахме, защото вече цялата история става смешна. То какви ли не глупости се изписаха  ooooh!  Joy Joy А човека заключи, че си били превърнали живота в сериал.  Laughing  Joy Joy
Те тия същите източници (Us Weekly и People, защото всички други преписаха от тях)  пуснаха пак клюката за Робърт и Кристен, а онзи ден ги видели в Ел Ей хванати за ръка  Joy Joy Joy

# 213
И какво ви притеснява, че хората питат? И аз питам. Като знам какви върли фенове има тук, дето по цял ден ровичкат да търсят информация, поддържат фен страници и следят всякакви социални мрежи, дето не съм ги и чувала, защо да не си помисля, че може да знаят? Laughing

Това ако е към мен ще те разочаровам, но не "ровичкам и търся информация по цял ден" за Нина и Иън, просто работя в лайфстайл издание и едното идва с другото. И лично аз поне няколко пъти повторих какво се знае и не за ряздялата, не е като никой да не ти е отговорил   Peace

# 214
И какво ви притеснява, че хората питат? И аз питам. Като знам какви върли фенове има тук, дето по цял ден ровичкат да търсят информация, поддържат фен страници и следят всякакви социални мрежи, дето не съм ги и чувала, защо да не си помисля, че може да знаят? Laughing

Нищо лично, но всеки е свободен да си бъде какъвто иска фен. Някои хора се интересуват и си ровят, други не ги интересува толкова, трети пък изобщо не им пука. Аз лично, когато се зарибя по нещо си се интересувам. Но никога не се опитвам да навлизам в личния живот на някой или да съдя. Защото имаше хора, които псуваха и Нина и Иън в туитър, което за мен е абсолютно безумие, без някой да е наясно със ситуацията, воден от някакви слухове да се настърви така срещу някой.Дори определени неща да не се харесват на някой, това си е тяхна работа и никой няма право да ги обижда така. Други пък си интерпретираха нещата, както на тях им е кеф. Постът ти звучи подигравателен, особени при положение, че на Моkka това й е работата  ooooh! Щом е поела ангажимент дали към лайфстайл изданието или сайтът, нормално да си върши работата. Можем да й благодарим само за това, че винаги ни дава точна информация и е изваждала много хора от объркване (особено мен  Peace Mr. Green) В случая с Нина и Иън нищо не е ясно, така че не може да се каже категорично нито дали са разделени, нито дали са заедно. Фактите са повече за това, че не са разделени, но не можем да знаем.
Дълго стана... ooooh!

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 17:22 от ~_Т_~

# 215
  • UK
Не съм се подигравала на никого, още по-малко пък съм знаела или ме е интересувало до преди малко кой какво работи от списващите в темата, все ми едно на кой му е личен интерес Нина, на кого професионален, но благодаря, че ме осветлихте. Коментарът ми дойде от там, че тук очеизвадно някои потребители са много навътре в личния и професионалния живот на актьорите, надпреварват се да пускат в темата новини, клюки, снимки и какво ли не, спорят на кого информацията му била по-вярна и на кого не, а когато някой попита нещо, получава груб отговор "Ми ние не сме им лични пиари, стига сте питали" с главни букви и излишни удивителни. Това е форум, не е вестник, да прочета новините и да затворя страницата, мога да коментирам и аз, че даже и да попитам, ако нещо ме интересува. Щом не ви е приятно, няма повече, извинявам се за причиненото неудобство.  Peace
Тереза, ако някой  беше отговорил по-рано нормално на въпроса, вместо да се сърди, че питаме, нямаше да се стигне дотук. Ако не ви се занимава да отговаряте на тъпи въпроси, поне не бъдете груби с питащите. На някои не ни влиза (буквално) в работата, за да сме наясно толкова  навътре с нещата, затова ти благодаря за отговора.

# 216
Абе ще видим, каква е работата с тях. Не ме обвиняваш, но все пак не съм искала да се заяждам с теб, казах си мнението Peace

# 217
  • UK
Няма значение, не се дразня, че някой не ми видял поста или не пожелал да ми отговори, никой не е длъжен, дори не съм повторила след това, отношението след това днес беше проблемът. Ти каза, че било някаква шега, явно аз не разбирам от шеги. Извинявам се, Мокка, ако съм те обидила професионално, не е било нарочно, влизам веднъж на високосна в темата, не следя кой какво работи.   

# 218
  • София
закво се карате? знаят повечето какво работя, та да взема да ви строя?

# 219
# 220
Ти пак претендираш, че никой не ти е отговорил на въпроса... Е как стана така, като толкова го говорехме точно това с раздялата и особено аз, дето даже пуснах новината, ако правилно си спомням, подчертах, че засега инфото идва само от сайтове, а Нина и Иън не коментират и не може да се знае със сигурност. Сигурно и няколко пъти след това го повторих и аз, и другите момичета.

И пак "надпреварваме се да пускаме новини, спорим на кой инфото било по-вярно", не знаех, че се класифицирам като фанатизирана фенка, сори. И аз като Тереза когато се интересувам от нещо се ровя сама да си намирам инфото, все си мисля, че на някои хора съм била полезна. Остави какво работя, вметнах го ей така, да не би някой да си мисли, че по цял ден съм се забила в личния живот на Нина и Иън, просто щото нямам какво да правя..

# 221
Мокка, няма съмнение, че си била изключително полезна за всеки, който се е интересувал от нещо Peace
Няма нищо лошо човек да си рови за снимки и новини.  Peace Аз съм си такава зарибявам се по нещо и си ровя и си търся разни неща, доставя ми някакво удоволствие да гледам интервюта, снимки и така нататък и се забавлявам. Особено интервютата са супер забавни.  Laughing
Аз лично съм коментирала разни новини около евентуалната раздяла и съм писала. Ако бях видяла въпроса щях да отговоря, но напоследък не чета толкова задълбочено и редовно Peace
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да приключим този въпрос най-добре  Peace
Доколкото разбрах от 8-ми юли започват пак да снимат  Heart Eyes

# 222
  • UK
Ти пак претендираш, че никой не ти е отговорил на въпроса... Е как стана така, като толкова го говорехме точно това с раздялата и особено аз, дето даже пуснах новината, ако правилно си спомням, подчертах, че засега инфото идва само от сайтове, а Нина и Иън не коментират и не може да се знае със сигурност. Сигурно и няколко пъти след това го повторих и аз, и другите момичета.

И пак "надпреварваме се да пускаме новини, спорим на кой инфото било по-вярно", не знаех, че се класифицирам като фанатизирана фенка, сори. И аз като Тереза когато се интересувам от нещо се ровя сама да си намирам инфото, все си мисля, че на някои хора съм била полезна. Остави какво работя, вметнах го ей така, да не би някой да си мисли, че по цял ден съм се забила в личния живот на Нина и Иън, просто щото нямам какво да правя..
Ей, да му се не види, Мокка, накара ме да се върна един месец назад и да изчета 10 стр. тема. Айде, ако обичаш сега, върни се и ти на 5 стр. на темата, виж какво съм попитала, виж си и твоите постове кога какво си коментирала във връзка с моя въпрос и тогава "претендирай" кой какво ми е отговорил! Попитах дали се знае нещо ново доста време след като излезе новината, изчаках да мине прилично време, като се надявах дотогава да се знае вече истина ли е или не.
Лично ти се извиних, ако съм те обидила професионално, защото въпреки, че имена не бях споменавала и не говорих конкретно за теб, ти беше първата, която подскочи като ощипана да обяснява, че не рови информация за кеф, а защото това си работела. Веднага след теб Тереза и тя се почувства обидена, като фенка, непрофесионалистка, и отново спомена, че това на теб ти било работата. Защо ме караш да се обяснявам по 10 пъти едни и същи неща? Айде стига вече подскача, че започнах да подскачам и аз, а не е полезно и за двете ни.  Peace

Последна редакция: пн, 17 юни 2013, 20:45 от dejie

# 223
О не мога, от ощипването съм възпрепятствана да се върна назад, а от фанатизиране не ми остава време да чета 10 страници, ще ме извиняваш. А в тон с "новините днес", кой не скача е червен Simple Smile

# 224
  • UK
Като си чела-недочела темата, тогава не спори кой за какво претендирал.

Общи условия

Активация на акаунт