The Vampire Diaries & The Originals - Наесен с двойна доза вампири - тема 39

• 40 235
  • 729
  •   1
Отговори
# 300
Само не разбрах защо Иън се целува с тая и защо си бърка там...?

Ахам, мерси, че ме светнахте !
Иън с кой се целува?? И защо за бога си бърка там?  Mr. Green

А кой е тоя Колтън ?

С една моделка, снимат кампания за Азаро. Колтън играе в Arrow.

# 301
  • Варна
Нови спойлери за Карълайн и новите герои в сезон 5 http://vampirediariesbg.wordpress.com/2013/07/04/%D0%BD%D0%BE%D0 … 0%B3%D0%B5%D1%80/

Що ми се струва Кер бързо ще забрави Тайлър и даже Клаус  Whistling

# 302
А тя Клаус нали много го е помнила Simple Smile

# 303
А тя Клаус нали много го е помнила Simple Smile

Колеж, колежанин и след някое друго колежанско парти и няколко коктейла, и зъбите ще си забрави.

# 304
Тия ми разбиха на пух и прах  надеждите за Керълайн и Клаус  Joy Joy Joy Joy

# 305
  • Buffyworld
Тия ми разбиха на пух и прах  надеждите за Керълайн и Клаус  Joy Joy Joy Joy

Joy Grinning  Аз също още имам надежда за Керолайн и Клаус, но едва ли ще е скоро. Нали някъде беше писано, че в Ню Орлиънс той ще срещне нова любов. Сигурно ще е онази русата, която обичаше картините. Все пак се надявам, че до края на сезона може и да  се получи нещо между Кер и него. Той нали й обеща , че ще я чака, докато тя бъде готова да го приеме  Mr. Green

# 306
# 307
# 308
  • София
Мда, ето го татко Зак:

# 309
  • Варна
Мда, ето го татко Зак:

много си приличат

# 310
  Сладурче. Наистина си приличат.
 Трябва Джулата да го вкара в дневниците уж, че е от Ребека.

# 311
Кат за Нина и Иън

"I think you become really good friends with that person when you see them everyday anyway so I think they obviously knew that getting into a relationship", the source commented before adding:

"But I don't think it would be awkward for them. They are both well rounded people."

РАЗДЕЛЕНИ СА.

# 312
  • В две мънички очи...
Кат за Нина и Иън

"I think you become really good friends with that person when you see them everyday anyway so I think they obviously knew that getting into a relationship", the source commented before adding:

"But I don't think it would be awkward for them. They are both well rounded people."

РАЗДЕЛЕНИ СА.

Жалко

# 313
Аре сега пък не била Кат...

# 314
  • UK
Офф, аман от баш клюки Mr. Green То не излезе ли някой от тях да си го каже в прав текст, няма да се спре с това, макар че сега като почнат снимките на сезона все ще стане ясно... всмисъл месеци наред без папарашка тяхна снимка или някъде ваканция заедно - мисля ще е ясно, че нещата са приключили...

Аз и това мисля де, че са се разделили... цяло лято никъде не отидоха заедно, друг път винаги пътуват някъде заедно и винаги има снимки Simple Smile Пък и Нинчето такива фотоси извади, че си личи че е сингъл вече Mr. Green Живи здрави, пък другото все тая Peace

Общи условия

Активация на акаунт