The Vampire Diaries & The Originals - Наесен с двойна доза вампири - тема 39

• 40 176
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
  • КиТ
Ето в тая тема има най различни сериали,може да откриеш,някой който си изпуснала  Crazy Hug

# 451
  • София
Аз нищо ново освен Древните няма да започвам. Няма да имам време и Брейкинг бед да изгледам дори.
аман от тийнейджърщини.

# 452
  • Buffyworld
"Красавицата и Звяра" , " Континиум" и  "Стрелата" не са тийнейджърски за разлика от Дневниците.   

# 453
"Красавицата" баш... Аз само Шийлд май ще гледам, и евентуааааално Дракула с Джони. (Пак го гледах в събота  Sunglasses)

# 454
  • София
"Красавицата и Звяра" , " Континиум" и  "Стрелата" не са тийнейджърски за разлика от Дневниците.   

само Континиум не е съвсем.
Красавицата е на ръба на детската мелодрама, даже и червена боя, която трябва да мине за кръв, няма. Стрелата е като анимация, ама с живи актьори.

# 455
И да не говорим, че е по комикс  Mr. Green (Ването ми мълчи за Краля  Joy)

# 456
  • София
 Whistling
то Краля... ами Зегерс...

# 457
  • Cambridge, UK
Иън няма да играе Фифти, днес обявиха главните герои Simple Smile
Здравейте Simple Smile

# 458
1. Древните що е то,бе хора? май втори път питам и пак незнам. говорите за тях като за отделен от дневниците филм,а разбирам,че говорите за Клаус-овата фамилия от дневниците и недоумявам.

2. красавицата и звяра го изгледах и закам следващ сезон.харесва ми.някак разтоеарващ ми е.

3. стрелата го изгледах и го харесвам:)

4. Шийлд какво е? и Дракула какво е?

5. Континиум как се пише на английски?  Blush не съм го гледала и дори не го бях чула. дано има свръхестествени елементи.

кой ми беше пратил линк за тема със сериали? мерси много! ще почета,когато намеря време.малко съм заета и нямам време да се ровя,та затова така ви досаждам тук да ми дадете нещо на готово:)

# 459
  • София
Напиши с темата за сериали какъв точно търсиш, за да ти дадат предложения. Не е нужно да ровиш.

Древните е спин офф на Дневниците и ще е за Клаус и родата му.

# 460
  • В две мънички очи...
Иън няма да играе Фифти, днес обявиха главните герои Simple Smile
Здравейте Simple Smile

И двамата избрани нещо не ми допаднаха.

# 461
4. Шийлд какво е? и Дракула какво е?

Сериали, които ще започнат. Нали за сериали си говорим.

Иън отдавна каза, че не се бори за ролята на Грей Simple Smile

# 462
  • Buffyworld
Фиона сериалът е "Continuum" .  Давали са го по FOX TV . По-скоро е научна фантасктика, отколкото свръхестествено. Ако искаш свръхестествено, гледай класиката -  "Supernatural" / ако не си го гледала вече / . Тази есен излиза девети сезон. И нито е тийнеджърски, нито има любовни драми или любовни триъгълници. Аз лично с нетърпение чакам новия сезон.  Hug    

Слава богу, че Иън се е от казал от ролята на Грей.  Peace Не бих исакла да го виждам в такъв  образ.

# 463
  • В две мънички очи...
и от мен +1 за Supernatural.

# 464
Сега попаднах на темичката и започвам да я следя с интерес... обожавам ги тея вампирчета

Общи условия

Активация на акаунт