The Vampire Diaries & The Originals - Наесен с двойна доза вампири - тема 39

• 40 197
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Язък за Пол и Тори. Бяха много сладка двойка. Това ми се заби като шамар.. Изобщо не съм очаквала. Явно това, че живеят в различни щати и се виждат рядко си е казало думата. Така предполагам де... Sad
За Нина и Иън... според мен единствения PR в цялата работа беше предполагаемата им раздяла  Mr. Green Joy Joy

# 391

PR - public relations, използване на различни тактики от страна на организации или личности за изграждане на отношение в дадени публики.

Или само с една дума:реклама

# 392

Не е вярно това Simple Smile Рекламата продава, пиарът създава отношение. (*кхъм... завърших семестриално кхъм*) Grinning

# 393

Не е вярно това Simple Smile Рекламата продава, пиарът създава отношение. (*кхъм... завърших семестриално кхъм*) Grinning

Е нали при пиара има взаимодействие, комуникация и тн. от двете страни. Като например пресконференциите, които дават.
  Та мисълта ми е че пиарът може да послужи за чудесна реклама в определени ситуации.

# 394
Има да, и може да присъства, и двете може да са части едно от друго, но в никакъв случай не са едно и също.

# 395
  • Варна
Теса и Стефан

# 396
Коя беше/ще е Теса? ooooh!

# 397
# 398
  • Велико Търново
Бе тая не е ли оная, дето умря в ИК?

# 399
# 400
  • София
Шифтърката, мхм.

# 401
  • София
драх му лайката на тия телепортации между сериалите!

# 402
 Ами тя бая големичка за Стефко, той нали го играе вечният тийнейджър.

# 403
Затва ли им трябваше да я разделят с Оливър, пфуууу, толкоз претупаха нещата с Лоръл, изгониха мацката и я пратиха на Стефан, че и на Сам му лепнаха тая къдрокоска, не съм доволна пък!  Mr. Green

# 404
От къде мога да видя победителите от Teen Choce Awards 2013 .. ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт