The Vampire Diaries & The Originals - Наесен с двойна доза вампири - тема 39

• 40 136
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
И според мен е гей. Друго не бих се наела да коментирам, камо ли пък кой е подходящ за нея и кой не е. (Аз имам връзка от 16 годишна, сега съм на 22 и съм си поживяла, никой не ме е спирал, само за пример  Joy)

Снимки от 5x03  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.579418745428654.107374 … 995756&type=3

# 526
# 527
  • Buffyworld
Да, добре е да си поживее, а не да се обвързва толкова сериозно от 20  годишна. Същото си помислих преди и когато прочетох, че Кристен Стюърт  от Здрач била изневерила на Роб Патинсън  по време на снимките на "Снежанка " и че той я е изоставил.  Тогава си помислих точно същото - тя е толкова млада, не й трябва да се обвързва от сега и да си остане само с него. Всъщност , дори не мисля че е здравословно   Mr. Green

# 528
Ми здрава съм да ти кажа, нищо ми няма. Егати коментарите, да не се обвързвала, да си поживеела, по-добре от нея ѝ разчертахте живота, тя сама нямаше да се справи със сигурност!

# 529
  • London
Мока надявам се да не го приемеш твърде лично, но ти сама даваш себе си за пример...
Ако наистина си на 22г как можеш да знаеш че връзката ти е до живот?
Всичко се случва, хората се променят. Особено след като имат деца.
А твърдението че си си поживяла.... Там вече ще запазя мълчание.
Хайде да си говорим за Нина и сериала, нали тях обсъждаме и всеки има право на мнение.
Личния пример превръща темата в личен разговор. А темата за опита и живота е безкрайна.
И от къде знаем че на Иън не му миришат чорапите или има косури в характера?
До колкото знам никой не го познава лично.
Надявам се на интересен сезон на Дневниците, макар че се съмнявам.
Другата седмица почваха, нали? Peace

# 530
 ooooh!

Ми здрава съм да ти кажа, нищо ми няма. Егати коментарите, да не се обвързвала, да си поживеела, по-добре от нея ѝ разчертахте живота, тя сама нямаше да се справи със сигурност!
+1

# 531
Уоу, каква доживотна връзка, не съм твърдяла такова нещо. Давам се за пример, защото годините ми не са далеч от нейните и това, че имам връзка не ми е пречело в нищо. Какво мълчание ще запазваш, нали се сещаш, че това е до характер? Ако някой си позволи да го ограничават и спират от каквото и да било си е за него. Още си живея да ти кажа Simple Smile

Всичко тръгна от там, че говорите така, сякаш знаете кое е най-добре за нея и кой е най-добър. Сякаш и нея познавате, и Дерек, и Иън, знаете, че на Нина ѝ се живее, че Иън не е бил добър за нея и с него не може да си "поживее", пък сега с Дерек ще се забавлява и прочие невероятни за мен твърдения.

# 532
  • UK
Ей, големи драми тук пак, и аз имах хубава тригодишна връзка на 20 г.  Heart Eyes Хубаво беше, сега е още по-хубаво.
Кажете поне кой е тоя Дерек за непросветените като мен, освен, че е гей друго не разбрах за него от постовете ви.

# 533
  • Варна
Ново промо на сезон 5 с нови кадри!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mQiSj452I5k#t=11

# 534
# 535
# 536
# 537
Ей, големи драми тук пак, и аз имах хубава тригодишна връзка на 20 г.  Heart Eyes Хубаво беше, сега е още по-хубаво.
Кажете поне кой е тоя Дерек за непросветените като мен, освен, че е гей друго не разбрах за него от постовете ви.

Брат е на приятелката ѝ Джулиан, хореограф в Dancing With The Stars.

Това за Пол и Фийби съм по-склонна да го вярвам, защото напоследък имат супер много снимки заедно, присъстват на еднакви събития, бяха само двамата на едно парти на Комик Кон...

# 538
Кога ще започне 5 сезон?

# 539
Изобщо не вярвам. Спомням си по време на интервюто на EW на Комик Кон когато се заговори за снимката на Пол и Тори, докато Нина и Иън се смееха за тяхната, той сякаш се натъжи. Да не говорим, че ако е имал връзка с Фийби от преди развода нямаше да се бута да казва на Тори, че я обича пред всички на конференцията в Бразилия (май там беше).
Не е нужно да познаваш някого, че да знаеш нормалните човешки реакции. Peace
За Дерек и Нина са най-големите глупости. Ако тя имаше нова връзка майка й нямаше така открито да туитва, че обича Иън.. И Нина после да отговаря на това. Не би ли му станало неприятно на този нов човек? Поставете се на мястото му...
Още когато тя туитна за Vampire kidS трябваше да стане ясно!
Или някой от вашите родители смята бившия ви за свое дете. Съмнявам се!

Общи условия

Активация на акаунт