The Vampire Diaries & The Originals - Наесен с двойна доза вампири - тема 39

• 40 153
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
Никой не казва, че е имал връзка с Фийби преди развода, това даже в статиите не го пишеше. Пък да не говорим, че надали са решили да се развеждат точно когато публицистите им го съобщиха пред медиите, със сигурност е били преди това.

Задай си пък ти въпроса защо Тори не беше с него на Комик Кон, както всяка година е била досега, а той присъстваше на всички партита с Фийби, където дори другите от каста не бяха, като изключим Клеър? Имат 3 видеа как пристигат на едно от тях заедно.

За Дерек и Нина аз няма да коментирам дали са "най-големите глупости", защото цяло лято гледам снимки на двамата от почивки и партита и прочие. Майката на Нина казва "kids" и за Пол още от втори сезон, така че това не ти е никаква гаранция, стига с тези заключения вече. 

В допълнение: рождения ден на Пол от тази година

# 541
стига с тези заключения вече.

+1 Направо не проумявам как може да се правят подобни заключения.  Shocked

# 542
Добре, няма да изпадам в полемики. Казах си мнението. В крайна сметка всеки си го гледа от неговата гледна точка. Ако сте прави, окей! Ще дойда и ще се извиня! Peace Hug

# 543
начи добре че се женят и разделят, че да върви темата като почива сериала hahaha

Дани обеби ли се вече, ай да са живи и здрави и още много  Laughing Heart Eyes

# 544
  • София
Днес писаха, че се е обебил, после той бил туитнал, че не е вярно. Thinking Иди ги разбери...

# 545
Не е, грешна информация изтече снощи, той каза, че не е още.

# 546
  • София
Оу, логореята ви напада винаги, когато ме няма.

Тъй като ако бях на мястото на Мокка щях да се засегна от умозаключенията за това дали си е поживяла или не ви предупреждавам за последно. Ако още веднъж прочета каквито и да било коментари за личния живот на Нина и Иън, както и анализ на подходящите за Нина партньори, е повикам модератор да позатрие тук-таме.

Зла съм, но все пак темата е за сериала. Ако искате - направете си фен тема за Нина и там си словоблудствайте.

# 547
  • София
И от къде знаем че на Иън не му миришат чорапите или има косури в характера?

Naughty Той и до тоалетна не ходи пък. Crossing Arms

Ване, а за подходящите за Иън партньори може ли? Grinning

# 548
На какво се е обърнала темата.

Йо, аз ще те лекувам, щом ти е поставена диагнозата. И аз съм със същото заболяване. Че дори и дете имаме, и нещата не са се променили.

Харесвам Фийби. Изненадах се, но сигурно щото не съм свикнала.

# 549
  • София
Нели, марш вкъщи!

# 550
Еййй, и аз се чудех това за Фийби истина ли е

# 551
  • София
От всички теми ме гониш, аз само в къщи ли да стоя. Crossing Arms Искам да си поживея. Whistling

# 552
  • София
Няма живот за теб! На колко години се даде на Иън? А на Кич? А на оня другия?

# 553
  • Велико Търново
Ко?

# 554
  • София
Няма живот за теб! На колко години се даде на Иън? А на Кич? А на оня другия?

Пред твоя талант съм безмълвна.. beer2

Общи условия

Активация на акаунт