Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 86

• 25 341
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ей така ако ми пипне ръката и го е отнесла box

Аха, и то с опакото!  Mr. Green

Леле, много ме кефи какви сте бойни!

До последната серия ще сме така да знаеш Simple Smile Не се даваме лесно голям отбор сме се събрали  box newsm08 box

А след последната серия? Много ми е интересно дали ще сме заедно след последната серия както почитателите на други филми...

# 616

Госпожата, Джема тук го докарва с бая ток  Mr. Green

Ми то иначе без кръст ще остане наш левент !  Laughing
Иначе, по време на снимки използват “ейпълбокс“ - дървени или пластмасови трупчета, на които да стъпне партньора, че да няма такива големи амплитуди. Peace

Дафне,  Hug снимката е бекстейдж, не е кадър от филма. PeaceНещо се мотаят там...

# 617
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

А след последната серия? Много ми е интересно дали ще сме заедно след последната серия както почитателите на други филми...

Да мило според мен ще споделяме трепети в други теми и за други филми. Аз с много хора се засичам по другите теми а сме споделяли до съвсем скоро емоции за друго.
Аз лично казах,че ще гледам и нов проект с Джемрето така,че ще се засечем все някъде а и тази тема трудно ще изгасне като свърши филма ей така просто Simple Smile Ще има доста жар оставаща след финала
 newsm51

# 618
Как пък виде намусения Кузей...пък и успя да надникнеш в душата му...тцтцтцтцтц... newsm12

[/b]
Hug Бръкнал си е ръцете в джобовете за да не се наложи да я прегърне.  Joy

# 619
Здрасти на бандата... HugНерде има превод на 74еп.????Много ми липсвате момичета... Hug Hug Hug Нямам време...много бачкане тези дни...,но НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА... PeaceЩе ви изчета до последната запетая след някой друг ден... Hug Hug

# 620

Иначе, по време на снимки използват “ейпълбокс“ - дървени или пластмасови трупчета, на които да стъпне партньора, че да няма такива големи амплитуди. Peace

Дафне,  Hug снимката е бекстейдж, не е кадър от филма. PeaceНещо се мотаят там...

Благодаря за инфото, и аз си представях нещо такова, иначе верно космодиск трябва да му пратите  Mr. Green
Ся, какво е това комуникиране с Йойкю?  Crossing Arms Не ми харесва на мен!  Close

# 621

Joy Joy Joy

# 622

Да мило според мен ще споделяме трепети в други теми и за други филми. Аз с много хора се засичам по другите теми а сме споделяли до съвсем скоро емоции за друго.
Аз лично казах,че ще гледам и нов проект с Джемрето така,че ще се засечем все някъде а и тази тема трудно ще изгасне като свърши филма ей така просто Simple Smile Ще има доста жар оставаща след финала
 newsm51

Гледам момичетата във Фатмата вече над 200 теми са изписали вече година след края на филма.
И други теми има сигурно такива.

# 623
Hug Госпожата, откъде е тая снимка. Нова?
Hug
KG English Page (Kuzey Güney) - нова е, бекстейдж !
Hug Струва ми се, че срещата е неприятна за Кузей. Изглежда ми намусен. Ще го ударят на случайни срещи, като в началото на сериала. На младоженци ли Ви изглеждат двамката. Joy
[/quote

Е, то на тебе кога ли ти се е видял щастлив от среща с Джемре Joy Joy Joy Joy и за Самсун пишеше същото, пък то...съвсем друго излиза hahaha

# 624
  • Варна
Ето в един друг филм, една от бившите  партньорките на Киво как са я покатерили, готова за целувки Peace

Скрит текст:

# 625

Благодаря за инфото, и аз си представях нещо такова, иначе верно космодиск трябва да му пратите  Mr. Green
Ся, какво е това комуникиране с Йойкю?  Crossing Arms Не ми харесва на мен!  Close

Защо не ти харесва?

# 626

Ми аз не виждам да си комуникират, ама все им се налага в процеса на работа !  Laughing

# 627
Как пък виде намусения Кузей...пък и успя да надникнеш в душата му...тцтцтцтцтц... newsm12

[/b]
Hug Бръкнал си е ръцете в джобовете за да не се наложи да я прегърне.  Joy

rotfImao rotfImbo

Дафне,  Heart Eyes Госпожата,  Heart Eyes

Днес задох един въпрос и много ви моля някой, който е наясно да ми обясни, че много ме гложди. Пренасям отново поста си.

Човърка ме един въпрос за убиеца на Фърат. Дениз казва на Гюней, че истинският убиец на Фърат може да е сниман докато бяга, както били снимали Баръш.  Thinking Не мога да си обясня какво иска да каже, защото ако е Гюней, то той не е бягал. Вие как разбрахте този момент?
Или е искала да каже, че има запис на Г. докато подхвърля пистолета в колата на Бурак?

# 628
Ето в един друг филм, една от бившите  партньорките на Киво как са я покатерили, готова за целувки Peace

Скрит текст:
Ооо, това много ми хареса! Много практично нещо! Дали не се продават някъде?

# 629

Ами и на мен не ми изглежда щастлив.

Общи условия

Активация на акаунт