Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 31 060
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Честита нова премяна на преоблеклите се.

# 556
Скрит текст:

Скоро ще е ясен окончателния актьорски състав на ОК и ще стартира по Стар ТВ  newsm78 Поравете ме ,ако греша  Peace

Скрит текст:
От фейса...
Охххх, прибрахме се, стягаме багажа и дим да ни няма.
Снежи, не си в грешка, с чичи сте се разбрали перфектно.
Ето и още инфо.
Режисьора на сериала, ще е същият, който в момента е на 20 минути с Туба. Ще се излъчва по Стар тв.
Скоро, ще бъде уповестен актьорския състав.
Снимките, ще започнат през Юли.

(N.ŞEN)
“Aşk Hikayesi”nin Kanalı Belli Oldu
Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya’nin iki aşığı canlandıracağı “Aşk Hikayesi”nin kanalı belli oldu.
Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği senaryosunu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’nun kaleme alacağı ünlü ABD dizisi The O.C’den uyarlama “Aşk Hikayesi” dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın olacağı açıklanmıştı. Yeni sezonun en çok merak edilen dizilerinden biri olan “Aşk Hikayesi” Eylül ayında Star TV’de başlayacak.
Yönetmen Ali Bilgin “20 Dakika”nın finalinden hemen sonra yeni dizi için hazırlıklara başlayacak.

............................................

Eylül ayında ekranlarda yayınlanacak olan ve "O.C." adlı dizisinin uyarlaması olacak olan "Aşk Hikayesi" dizisi Eylül'de Star TV'de ekrana gelecek.
Çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak olan dizinin diğer oyuncuları da gelecek haftalarda açıklanacak.
"Aşk Hikayesi" Eylül'de Star TV'de başlıyor!

# 557
Благодаря на всички за новостите,снимките,абе всичко... Simple Smile

"Много ми е приятно, когато знам, че липсвам на хората... Където и да отида, все ми казват - "Само ти ни липсваше!"   Joy

# 558
Благодаря на всички за новостите,снимките,абе всичко... Simple Smile

"Много ми е приятно, когато знам, че липсвам на хората... Където и да отида, все ми казват - "Само ти ни липсваше!"   Joy

Ама вярно...само ти ни липсваше  newsm78  tooth tooth tooth  love001

# 559
 Здравейте,
благодаря за труда да превеждате Огледален свят, а ние да го гледаме.
Искам само да попитам 56 епизод дали може да бъде преведен (така добре като 31-36), предполагам,че е правен превод по-скоро за да го има на първо време. Епизода е много интересен като подход и чисто психологически подреден, ако и превода е така добър като предходните ще е много интересно да се гледа. Това е само въпрос, не е упрек към човека правил превода, да е жив и здрав разбира се и благодаря за труда.

# 560
Айде, народе,

Кога шъ праим софрата, а?

Да си похортуваме малко за ФЕмир  lalalala

И какво стана с екскурзията до съседите newsm78

# 561
  • В света на мечтите... ❤
.
Дани,  bouquet  bouquet  bouquet много грозотии.  Да не ти е подарила и на тебе Фериа кош за боклук?
Дам,тя Фери като не си взе подаръка и аз го прибрах,да събирам в него грозотиите
Ето ви още няколко,от запаса на кошчето

# 562

# 563

# 564

Айде,стига за сега,да не ставам досадна  Peace

# 565
И малко музичка,защото някой питаше къде е музиката
Скрит текст:

# 566
  • У Диспансера ...♥♥♥
Здравейте отново Пейкова,сега ми стана дерт,я дай ми малко подробности,че да ми стане едно хубаво на душичката Честито на преоблеклите се Hug Еми не ме грабна вчерашната серия,и по-точно както стоя и изведнъж преколеничи,добре не ревнала защото била в шок,ами какво ми хлипаше,би трябвало като е в шок да си гледа с тъжен поглед,а не да се тресе,а пък очи сухи,еми там не ми се върза нещо,сега виждала съм я да страда и този път не и беше на ниво,според мен,че тя майка и като я представи за портиерка,пак беше в шок като видя Емир на вратата,ама се усети колко страда заради майка си,и след това в Ханде също,иначе погледи пълни с любов,обичам те,и аз те обичам,е това си беше ок,само там ми беше изкуствено като падна ей така вдървено,и като се напъваше да хлипа

# 567
И малко музичка,защото някой питаше къде е музиката
Скрит текст:

Дани,  Hug благодаря за хубавата песен.  Heart Eyes Не мога да спра да я слушам.

Долкото разбрах Стар ТВ в момента има доста голям бюджет, така че най-добре ще бъде сериалът "Любовна история" да бъде излъчен точно по този канал, както и ще стане.  Peace
Щом снимките започват след няколко дни, то би трябвало Чаги да започне да се появява повече, да излизат снимки от сета и т.н. Нямам търпение да стане ясно и кои ще са другите актьори.

# 568
  • Под Сините камъни
Здравейте отново Пейкова,сега ми стана дерт,я дай ми малко подробности,че да ми стане едно хубаво на душичката Честито на преоблеклите се Hug Еми не ме грабна вчерашната серия,и по-точно както стоя и изведнъж преколеничи,добре не ревнала защото била в шок,ами какво ми хлипаше,би трябвало като е в шок да си гледа с тъжен поглед,а не да се тресе,а пък очи сухи,еми там не ми се върза нещо,сега виждала съм я да страда и този път не и беше на ниво,според мен,че тя майка и като я представи за портиерка,пак беше в шок като видя Емир на вратата,ама се усети колко страда заради майка си,и след това в Ханде също,иначе погледи пълни с любов,обичам те,и аз те обичам,е това си беше ок,само там ми беше изкуствено като падна ей така вдървено,и като се напъваше да хлипа
Ирка и за мен тая сцена беше изиграна фалшиво от Хазал.Виж Чаги беше на ниво  Peace

# 569
  • У Диспансера ...♥♥♥
И за жените шофьори,да има такива,които са много зле,но има и мъже,които също са зле,попадала съм и на двата вида,чак ръчната да забравя,и на 2 метра да спра от машината,е толкова зле не съм,и аз като Ренката ми е смешно,защото си знам способностите,музиката ми винаги е на макс,и най-вече ми звучи Мико,пея си,аз съм достатъчно гръмогласна ,някой като ме ядоса да ме чуе,винаги казвам-Абе кой ти е дал книжка на тебе бе,като не можеш да караш къде си тръгнал Не дай си боже,някой ми сече път,а пък аз да съм с предимство,направо слизам и почвам Оглеждам се в огледалото,ама чак пък постоянно не,и аз съм забранила да говорят когато карам,за да не ме разсейват,и те само си припяват песните,милите научиха на Мико всички песни Дур с грозотиите де,ееее нямате спирачка Mr. Green Хади кога ще е сбирката,та да си говорим на воля,и никой да не ни смята за луди

Общи условия

Активация на акаунт