Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 31 139
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Ивва, Hug  bouquet Перхидролената, Hug  bouquet Дзверче, Hug Heart Eyes  bouquet
за предоставения ни от вас 37 епизод!
Скрит текст:

# 256
Някой ще ми каже ли защо не успявам да изтеглям епизода.

# 257
# 258
на мен Милица най ми хареса  Naughty  smile3501

много харесвам тази песен,уникална е  smile3518  и приляга на Фемир

# 259
пльос...и аз да се изцопам в темата. Здравейте момичета,благодаря ви за прекрасната тема ,бързам да видя къде и какво става и какво виждат очите ми нова сериика newsm44 newsm44 newsm44.Благодаря ви момичетата  ,страхотни сте newsm20  bouquet

# 260
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ами как ще успеете като крадците по напред от нас бързат да го изтеглят,и то като дърпат много хора наведнъж и така се получава,аз затова винаги изчаквам,иначе в началото почнеш ли да дърпаш все не се получава,ето сега и на мен ми спря пак,ей спрете да крадете и оставете да си го изтеглим ние #2gunfire

# 261
  • Още у мъглата ...
Иве  Hug newsm51Перхидролената newsm51 Дзверче newsm51

Благодаря за епизода и за положения труд Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Скрит текст:

# 262
Ива, Перхидролна, Дзверче,  newsm51 благодаря за превода на 37-ми епизод.  Hug
И сега за епизода по БТВ.
Колко хубаво започна всичко Heart Eyes, а как само завърши..  Cry Много ми харесаха всички техни моменти, имах чувството, че аз съм на мястото на Фериха.  Heart Eyes Целувката им беше страстна, но в същото време и нежна, красива. Heart Eyes ФЕмир са сладост за очите, никога няма да ми писне да ги гледам. Толкова се радвам, когато ги виждам щастливи.  Two Hearts
A изненадата, която Емир й направи беше един път. Толкова я обича това момче, би направило всичко за нея.  Heart Eyes Обстановката беше толкова романтична, всичко беше като приказка за Фериха.. да, приказката за Пепеляшка.  Rolling Eyes Де да можеше обстоятелствата да бяха други, но за жалост не бяха. Няма да скрия, че много се разчуствах на тази сцена, когато Фериха започна да плаче, а Емир се чудеше какво става с нея.  Cry Охх, защо трябваше така да става.  ooooh! Мисля, че тя беше готова да му каже истината, но.. в последния момент се отказа и пак го остави да се чуди. Пак избяга без да му каже защо. "Не мога." И защо не можеш?! Трябваше да му каже, това бе моментът. Но и този път премълча. Много й се ядосвам, когато постъпва по този начин с Емир. Тръгва си и го оставя без да му каже нищо. Не е честно спрямо него.
Браво на Зехра, днес беше малко като Шерлок Холмс.  Joy Добре, че разкри какво се случва в онази къща. Обстановката беше плашеща. Милата жена, как само са искали да се отърват от нея и то заради пари.  Rolling Eyes Сега тя би трябвало подобаващо да се отблагодари на Зехра за това, че й спаси живота.  Peace
И пак ми стана криво за Корай.  ooooh! Ех тази Ханде, за нея всичко е комедия.  Rolling Eyes Как пък не си отвори очите за очевидното-, че Корай е влюбен в нея. Или може би вече го знаеше, но.. предпочиташе да се държи сякаш няма такова нещо.

# 263
Здравейте пак,
E, страхотни сте, Ива, Дзверче и Перхидролената, Благодаря ви от сърце!
Това е само за вас
Скрит текст:
Скрит текст:

Днес серията беше много хубава, романтична, само Сахер и Мехмед, а и лудото Джансу загрозяваха гледката,  такава любов дай боже всекиму.
И за всички в темата, благодаря, че ме приехте сред вас  bouquet
Скрит текст:

# 264
Оф и аз не мога да си го изтегля... яваш яваш  Thinking

# 265
  • Под Сините камъни
Офф вече 10 път сигурно пробвам и немога за го изтегля.И мамата се гаври с нас тая вечер  smile3511

# 266
Здравейте! Влизам и директно започвам да Ви облъчвам с депресарското си настроение, а каква по- голяма храна за моето от тъжни фемирски клипчета...

http://vbox7.com/play:78d3d663a3

# 267
Днес серията беше много хубава, романтична, само Сахер и Мехмед, а и лудото Джансу загрозяваха гледката, много романтично, такава любов дай боже всекиму.
О да, тях напълно ги забравих.  ooooh! Наистина те загрозяваха хубавата гледка.  Rolling Eyes
Мехмед и Сахер са ми толкова отвратителни, че няма накъде повече.  Sick Дори не искам да ги коментирам.
А Джансу.. ''милата'', изобщо не е наред.  ooooh!

Момичета, не можете да изтеглите епизода, защото сега всички наведнъж го теглим. Изчакайте малко.  Peace

# 268
Някой ако успее да свали серията да каже да си я пратим по скупето

# 269
  • на вълнолома
Вай бе, а добър вечер, дявола мЪ бутЪ и ми вика на ушето" Влазай мЪ, влазай в темата, чабук", дУбре че го послушах, то серия имало
Ивва  bouquet, Перхидролена  bouquet, Дзверче  bouquet  newsm20, БЛАГОДАРРРРЯ ВИ МОМИЧЕТА ЗА 37 ЕПИЗОД Hug

Общи условия

Активация на акаунт