Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 31 134
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
Джеси, не знам дали съм го споменавала до сега, но подписа ти е разкошен - много ме радва!   bouquet

# 271
  • София
Рени,златна си Hug
Скрит текст:
При мен също не се сваля,ама аз съм упорита Crossing Arms
И аз да кажа за тазвечершната серия.....Почти през цялата серия бях нахилена до уши,като някой идиот,тъй ми беше готино,супер серия.Фериха така сладко се усмихваше на Емир,когато бяха заедно.....душички,бяха много готини Grinning
Момчето каква изненада и направи...Уау....Стана и гадно на Фериха,ама някак не можа да го докара откъм плач,не видях и сълзичка,само хлипаше някак и не ми беше много достоверно.
А Джансу......ееее,дори в тези ранни епизоди показа великолепна игра,шапка и свалям,как ходеше с пижамата и гледаше в нищото,какъв поглед невменяем извади...Евала! Shocked

# 272
Здравейте! Влизам и директно започвам да Ви облъчвам с депресарското си настроение, а каква по- голяма храна за моето от тъжни фемирски клипчета...

http://vbox7.com/play:78d3d663a3

Hug spoko  bouquet

# 273
# 274
Колко бяха сладки тук, когато гледаха страшния филм. Нашето момиче разбира се се изплаши, но имаше кой да я пази.  Heart Eyes Нейния СуперЕмко беше до нея.  Laughing

# 275
Линко,  Hug за актрисата Седеф и аз съм на това мнение. Перфектно се справя с ролята на Джансу, както казваш от сега го показва. Както съм казвала и преди- целия каст е на много високо професионално ниво.
А за играта на Хазал- според мен се справи, щом за малко щях и аз да се разплача.  Peace

# 276
Джеси, не знам дали съм го споменавала до сега, но подписа ти е разкошен - много ме радва!   bouquet

Мерси k_kiara  Hug Hug

# 277
Линко Heart Eyes  bouquet

Аз се отказах Laughingпо късно ще пробвам Laughing

# 278
Джеси,  Hug и на мен подписа ти много ми харесва. Бях попаднала на него докато си търсех ФЕмирски дрешки и още от тогава ми грабна окото.  Heart Eyes

# 279
Скрит текст:
Ива, Перхидролна, Дзверче,  newsm51 благодаря за превода на 37-ми епизод.  Hug
И сега за епизода по БТВ.
Колко хубаво започна всичко Heart Eyes, а как само завърши..  Cry Много ми харесаха всички техни моменти, имах чувството, че аз съм на мястото на Фериха.  Heart Eyes Целувката им беше страстна, но в същото време и нежна, красива. Heart Eyes ФЕмир са сладост за очите, никога няма да ми писне да ги гледам. Толкова се радвам, когато ги виждам щастливи.  Two Hearts
A изненадата, която Емир й направи беше един път. Толкова я обича това момче, би направило всичко за нея.  Heart Eyes Обстановката беше толкова романтична, всичко беше като приказка за Фериха.. да, приказката за Пепеляшка.  Rolling Eyes Де да можеше обстоятелствата да бяха други, но за жалост не бяха. Няма да скрия, че много се разчуствах на тази сцена, когато Фериха започна да плаче, а Емир се чудеше какво става с нея.  Cry Охх, защо трябваше така да става.  ooooh! Мисля, че тя беше готова да му каже истината, но.. в последния момент се отказа и пак го остави да се чуди. Пак избяга без да му каже защо. "Не мога." И защо не можеш?! Трябваше да му каже, това бе моментът. Но и този път премълча. Много й се ядосвам, когато постъпва по този начин с Емир. Тръгва си и го оставя без да му каже нищо. Не е честно спрямо него.
Браво на Зехра, днес беше малко като Шерлок Холмс.  Joy Добре, че разкри какво се случва в онази къща. Обстановката беше плашеща. Милата жена, как само са искали да се отърват от нея и то заради пари.  Rolling Eyes Сега тя би трябвало подобаващо да се отблагодари на Зехра за това, че й спаси живота.  Peace
И пак ми стана криво за Корай.  ooooh! Ех тази Ханде, за нея всичко е комедия.  Rolling Eyes Как пък не си отвори очите за очевидното-, че Корай е влюбен в нея. Или може би вече го знаеше, но.. предпочиташе да се държи сякаш няма такова нещо.

newsm10

Ивва, Перхидролена, Зверче - за 37 епизод

newsm51 newsm51  newsm51   love001   love001   love001      smile3525 smile3525 smile3525

# 280
Рени,  Hug (ще ми мине)  Wink

Един от най - любимите ми

http://vbox7.com/play:c72243d3cb

# 281
  • У Диспансера ...♥♥♥
smile3501 smile3501

# 282
Киара  Hug  spoko Много тъжен,но хубав клип.

И аз се отказах,утре ще пробвам пак.

# 283
  • Още у мъглата ...
Здравейте! Влизам и директно започвам да Ви облъчвам с депресарското си настроение, а каква по- голяма храна за моето от тъжни фемирски клипчета...

http://vbox7.com/play:78d3d663a3

Hug spoko  bouquet

Hug Heart Eyes
Ех, как могат да пишат такива текстове на песни турците и гърците newsm45

# 284
Манка,   Hug

Киара,  Hug благодаря за хубавите, макар и тъжни ФЕмирски клипове.  Heart Eyes И аз много обичам когато ми е депресирано да се депресирам още повече като гледам тъжни клипове с тях.  Laughing
Дано ти мине по-скоро.  Hug

Една усмихната Хазал. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт