Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 31 142
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Аааааа аман ама вече наистина на лични ще ги даваме първо, да си ги свалим ние пък после който ще да се зори  #Cussing out двайсти път и не става, даже до зелувката  не стигам

# 286
Рая, Hug  bouquet  newsm51
Скрит текст:
date=1369247559]
Ива, Перхидролна, Дзверче,  newsm51 благодаря за превода на 37-ми епизод.  Hug
И сега за епизода по БТВ.
Колко хубаво започна всичко Heart Eyes, а как само завърши..  Cry Много ми харесаха всички техни моменти, имах чувството, че аз съм на мястото на Фериха.  Heart Eyes Целувката им беше страстна, но в същото време и нежна, красива. Heart Eyes ФЕмир са сладост за очите, никога няма да ми писне да ги гледам. Толкова се радвам, когато ги виждам щастливи.  Two Hearts
A изненадата, която Емир й направи беше един път. Толкова я обича това момче, би направило всичко за нея.  Heart Eyes Обстановката беше толкова романтична, всичко беше като приказка за Фериха.. да, приказката за Пепеляшка.  Rolling Eyes Де да можеше обстоятелствата да бяха други, но за жалост не бяха. Няма да скрия, че много се разчуствах на тази сцена, когато Фериха започна да плаче, а Емир се чудеше какво става с нея.  Cry Охх, защо трябваше така да става.  ooooh! Мисля, че тя беше готова да му каже истината, но.. в последния момент се отказа и пак го остави да се чуди. Пак избяга без да му каже защо. "Не мога." И защо не можеш?! Трябваше да му каже, това бе моментът. Но и този път премълча. Много й се ядосвам, когато постъпва по този начин с Емир. Тръгва си и го оставя без да му каже нищо. Не е честно спрямо него.
Браво на Зехра, днес беше малко като Шерлок Холмс.  Joy Добре, че разкри какво се случва в онази къща. Обстановката беше плашеща. Милата жена, как само са искали да се отърват от нея и то заради пари.  Rolling Eyes Сега тя би трябвало подобаващо да се отблагодари на Зехра за това, че й спаси живота.  Peace
И пак ми стана криво за Корай.  ooooh! Ех тази Ханде, за нея всичко е комедия.  Rolling Eyes Как пък не си отвори очите за очевидното-, че Корай е влюбен в нея. Или може би вече го знаеше, но.. предпочиташе да се държи сякаш няма такова нещо.

# 287
  • По света и в нас.
От сутринта ви чета тайно ,че цял ден на тръстиката и все си мислех че прегряващата фурна на 37 епизод и шега , а то сюрприза е налице. newsm18Огромно Благодаря!  Flowers Bouquet

# 288
# 289
Киара и от мен един клип:

# 290
Петрова,  Hug прекрасни колажи, но ти вече си го знаеш.  newsm51
Възхищавам се на творчеството ви, момичета.  Hug

# 291
# 292
# 293
Рая  Hug Hug Да и на мен много ми хареса като го видях и нямаше как да не си го сложа  Simple Smile

# 294
  • Още у мъглата ...
Брех, взех, че и прописах newsm78 ... малко Embarassed

# 295
  • София
Добър вечер на всички  Hug Hug Hug Нещо ново?  Mr. Green Praynig

Ани какво се ядосваш?  Hug

# 296
Добър вечер на всички  Hug Hug Hug Нещо ново?  Mr. Green Praynig

Ани какво се ядосваш?  Hug
ади чабук на 16стр е 37еп преведен

# 297
# 298
  • Още у мъглата ...
Май днес ще тъгуваме smile3518

# 299
Много маймунки сте на клона на Dox-а  Mr. Green и за това не ви се сваля епизода.
Я, се мятайте тук:  Peace

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=dnyZ3HhYtwCsrRvJ1584288

Релаксчеееее, нерде си бе, джънъм?  Mr. Green РИва, Рива и кат дойде време за чичеци - изчезна... Sad Laughing

Общи условия

Активация на акаунт