Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 31 043
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
ААА чакайте с 38 епизод да изгледам 37 епизод че са ми много сладки в началото чак ми лепнат да знаете.....Емир как се огледа и нашата как се е развихрила леле мале няма спирка момичето иска да говори тя се дърпа.....Тази вечер не мога да ви насмогна.
Скрит текст:

Ето ви нещо грозно.

Ай, кой тоз гразното нещо, че ми увисна ченето кат го скивах. newsm03

# 436
Евита, newsm10 newsm10 newsm10
много обичам мартини.

# 437
Дзерче не знам кой е тоз и останалите след него ама защото е грозно и за това го сложих в скрит текст а и ако има хора със слаби сърца нали да не им трябва валериан. Joy
Днес съм малсо как да го кажа със разнихрено въображение и дано СЕМ не ме глоби. Joy
Ако искате още грозни неща казвайте.

# 438
Аз и мезе към алкохола ша сложа , ама само за мене де... Mr. Green вие без мезе само твърдо

абе мн черничък станал този Бу бе  Mr. Green да не ходи на солариум

# 439
Аз и мезе към алкохола ша сложа , ама само за мене де... Mr. Green вие без мезе само твърдо
Скрит текст:

абе мн черничък станал този Бу бе  Mr. Green да не ходи на солариум

Ама кат не ти харесва черничък Grinning, ше го взема, да редим субове заедно..... Mr. Green

# 440
А бои де  Rage само разсъждавам , ако иска и като брикет да стане няма се откажа от него
ОтиАм да се къпя , че вече е легнал да ме чака...русата става да си ходи и е дошал и моя ред Mr. Green

Аз още не разбирам този кадър от кой епизод на МТ е...изрязали са го и от турските , ама съм гледала малък откъс като реклама на 14 турска серия
Скрит текст:

# 441
Дзверче, newsm51 newsm51
Мезето беше много хубаво. Благодаря на Евита за икономията.

Лека нощ.smile3524
Пренасям се в прекрасния свят на сънищата и мечтите.

# 442
Пък да знаете каква идея за сериал имам...Бу и Ча са братя , чиито родители се развеждат когато са били малки...Бу остава при майка си , Ча при баща си.бащата заминава за Германия където прави голям бизнес , а майката остава в Турция и се омъжва за турски депутат.след като бащата на Ча умира ,  той решава да се върне в родината си след 20г.вече пораснали двамата братя не могат да се познаят.Бу живее с много тежки правила вкъщи , защото доведения му баща е сериозен политик , но извън дома прави само лоши неща  Mr. Green след като бива застрелян заради пари , той лежи в болницата доста дълго където се запознава с лекарка в коята се влюбва...брат му Ча (който е богат и успял става един от основните акционери на болницата) там той също се влюбва в същата лекарка...която може да е Берен Саат Mr. Green тогава Бу моли дов.баща да направи всичко възможно да закрият болницата така , че брат му да изчезне от живота на лекарката.

ох такива идеи имам и как да разберат , че са братя...имат еднакъв белег на бедрара си , ама това ще го види лекарката като спи и с двамата  Mr. Green тя ще им направи тайно ДНК тест и така ще рабере.ама спонсори ми трябват...и актьори Mr. Green
Ето и име измислих"Втори живот"

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 03:14 от ЕвиTа

# 443
Пък да знаете каква идея за сериал имам...Бу и Ча са братя , чиито родители се развеждат когато са били малки...Бу остава при майка си , Ча при баща си.бащата заминава за Германия където прави голям бизнес , а майката остава в Турция и се омъжва за турски депутат.след като бащата на Ча умира ,  той решава да се върне в родината си след 10г.вече пораснали двамата братя не могат да се познаят.Бу живее с много тежки правила вкъщи , защото доведения му баща е сериозен политик , но извън дома прави само лоши неща  Mr. Green след като бива застрелян заради пари , той лежи в болницата доста дълго където се запознава с лекарка в коята се влюбва...брат му Ча (който е богат и успял става един от основните акционери на болницата) там той също се влюбва в същата лекарка...която може да е Берен Саат Mr. Green тогава Бу моли дов.баща да направи всичко възможно да закрият болницата така , че брат му да изчезне от живота на лекарката.

ох такива идеи имам и как да разберат , че са братя...имат еднакъв белег на бедрара си , ама това ще го види лекарката като спи и с двамата  Mr. Green тя ще им направи тайно ДНК тест и ката ще рабере.ама спонсори ми трябват...и актьори Mr. Green
Ето и име измислих"Втори живот"

Записвам се, докторката ша съм....... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 444
Д-р ка къде...в психото ли  Mr. Green
Нали по имената ще се познаят...бащата на Ча му сменя името в Г-я от Беркай на Демир за да изтрие спомена за миналото.Значи минават 20 години , когато Демир се връща в Т-я , бил е на 2 когато заминава с баща си , а Кенан на 4...
И така лекарката (чек и имена да им измисля Гюлшен) (Бу ще е Кенан)(Ча пък Демир) значи Гюлшен ту е с единия ту е с другия разкъсана м/у двамата , неможе да реши , кой да избере...Демир и нежен с нея грижовен...докато Кенан е с тежак характер , бързо пали , но винаги е до нея притичва и се на помощ и я спасява от тежки ситуации
Когато не може да избере никой и знаейки тайната , че са братя тя решава да напусне страната и да отиде в Африка като доброволка  Laughing но майка им се раболява тежко и се нуждае от черен дроб(нали се саморегинерира)така след като Кенан излиза несъвместим като тъкън с нея , тя решава да признае истината ,че другия и син е Демир ...но това не ги събира като братя , а напротив ужасен Кенан , че човекът който мрази най -много е брат му го изпълва душата му със зло.
така той се забърква с мафията и става лош(ама как го обичам лош Mr. Green) Демир спасява майка си и приема факта , че започва живота си наново.Гюлшен остава с Демир...след извесно време след престрелка м/у полиция и мафията тежко бива ранен Кенан , тогава го водят в болницата и Гюлшен не може да повярва ,че човека който е обичала е стигнал дъното...м/у живота и смъртта . когато Кенан изпада в кома Гюлшен остава всеки ден при него...Демир решава , че така не може да живее и се отказва от нея ...
ох май ми се приспа и ми секна мисловния процес  Mr. Green

ето и един Кенан  Mr. Green

Тука вече към лошите

Ето я и Гюлшен

На вас ще оставя образа на Демир  Mr. Green

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 03:13 от ЕвиTа

# 445
  • Още у мъглата ...
Леле мале, откачена работа съм #Crazy, ама нещо ми закачи окото newsm12 и викам, ще вляза пак Laughing

Открийте разликите: Две целувки на нашичките и забитите носове в бузата Laughing

Аз на втората я бях забелязала, но тая вечер и другата newsm78

Луда работа съм, ма може и да се оправя някой ден Joy

Хайде пак лека Heart Eyes

# 446
Гюнайдъъън  Laughing
баш ми е драго да ви сервирам кайвето

Ади къзлар калк и на тръстиката  Mr. Green

Момичета от отбора на Дзверо, не мога да ви опиша любовта си към вас с думи
невероятни сте и предполагам знаете, ама дали го усещате като нас какво удоволствие ни доставяте с тези преводи
Малееее все едно мен обичаше така Емко и се бореше да ми прости и да ме грабне в гори тилилейски  ooooh! ooooh! ooooh!
Пак се предадох на туй дЯти бееее, бех позастинала, ама видя ли тез серии и пак пламвам  ooooh!

# 447
  • София
Добро утрооо!
Взимам си Ани от примамливото ти кафе и ти нося чайчи Wink Hug
Скрит текст:
Евитка,ти си си сбъркала професията,хехе,какъв сценарий,какво нящо,много ми хареса Hug Mr. Green
Хубав и усмихнат ден на всички от мен Hug

# 448
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро!!!Невраче,Икси,и аз ида с кафето,ама каква чаша ви нося с него аууууу Hug Hug

# 449
Добро утро!

на Дзверчето,Perhidrolenata и Ivva за преведения 37 епизод.Това е за вас
Скрит текст:

Ани  Hug linko  Hug  Ирка,много хубава чаша Heart Eyes Hug добро утро момичета.
Нещо и от мен за хапване Simple Smile

Хубав ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт