Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 31 039
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте момичета, Hug Hug Hug

Желая ви успешен и щастлив ден.

# 466
Надееееее п Hug Hug Hug прекрасни новини
бреее моето момче ще стане върха бееее, казвах ли ви ааааз  smile3508 smile3508 smile3508 smile3534
Ванчееее какво изстиване бе душа, просто въртележката на живота чат пат ме размята насам натам, ноооо само Чаааа, гледам още двама Убавци ама немогат ме грабна като Ча беееее
Добро утро!  Hug

Ани,благодаря за кафето  Hug Никакво изстиване към Чаги,той поддържа огъня както трябва Wink

Малеееее тука исках да имам вълшебна пръчка и да се превърна във тази възглавница, да ме гушне така силноооо и с копнеж  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 467
Наистина Ани,многооо силен момент и много добре изигран от Чаги.Очите,погледа му говореше през цялото време.

# 468
Добро утро newsm18 newsm18 newsm18

Благодаря за кафета закуски и грозни колажи  bouquet  bouquet  bouquet

Вани Hugблагодаря Laughing

Наде Hug  bouquetТойгарчо супер Laughingто за тоз е правилно ама феновете не мислят така Mr. Green

Габи честити гащи LaughingФериха Сарафолу Shocked Joy

Снощи кат почнах от 37 та стигнах до 45 еп ooooh!

Как се смях на Хатидже и Гулфидан как си любезничат със Сахерлита и леля и Mr. Greenи 43 еп гледах newsm44 и там много се смях Laughing

Хубав ден Hug

# 469

Наде Hug  bouquetТойгарчо супер Laughingто за тоз е правилно ама феновете не мислят така Mr. Green

Ренкааааа.
Хич не ме интерсуват феновете и какво искат, защото разбрах, за тях угодия няма.
Тойгар е върха, а музиката му е вълшебна и гали душата на човек с перце. Heart Eyes

# 470
Джейн!Евита!Наде!Петрова!Вани!  bye
Евитка, хубав сценарий,ама без Берен...Мерве и Хазал са точно за там  newsm10

По 3 за късмет  Joy

Мел!Ренка!  wavey wavey
Наде,новините ти са супер  HugЩе влезе в правия път Ча,а и хубавото е,че вече знае какво иска,че вече ще се отдаде на кариерата си  newsm10Мисля си,че този път е попаднал на добри съветници...поживьом...увидим  newsm78

# 471
ЕвиTа много добър сценарии си замислила. Аз предлагам ролята на майката да я дадеш на Nebahat Cehre

# 472

Ренкааааа.
Хич не ме интерсуват феновете и какво искат, защото разбрах, за тях угодия няма.
Тойгар е върха, а музиката му е вълшебна и гали душата на човек с перце. Heart Eyes
  smile3521Ми няма Laughingкат гледам наще луди фенки в темата и ми става ясно Mr. Green

Мел Hug  bouquet

# 473
За ролята на лекарката

Какво ще кажете? Да има ли разнообразие?

# 474
  • Варненска клюкарка

Ренкааааа.

За мен музиката на Тойгар също е невероятна. За пръв път се  "сблъсках" с нея в Мелодията на сърцето и от тогава винаги го разпознавам. Толкова меланхолия лъха от тембъра му, от всяка нота и от всяка строфа- обожавам го Heart Eyes

Чувствителна душа съм явно, щото тъгата и меланхолията хич не се връзват с огъня в зодията ми, но факт...пък може и точно заради това да е newsm78

пп между другото, няколко пъти съм гледала Мелодията и чак сега видях, че Тойгар участва в един от епизодите...

# 475
Здравейте.  wavey

Евита,  Hug страхотен сценарий, поздравления. Този сериал ще бъде на върха, сигурна съм.  Laughing С тези красиви главни актьори няма как да е иначе. Heart Eyes
За ролята на лекарката
Скрит текст:
И на мен тя ми харесва, а също така и Мерве. Heart Eyes Може и Хазалчето да се включи, нямам проблем.  Laughing Heart Eyes

Габи,  Hug честити дрешки. Втория ти крачол е с любимия ми момент.  Heart Eyes Laughing
Рени,  Hug честити и на теб.

Наде,  Hug благодаря за новините.
Тойгар и аз много го харесвам, страхотна музика прави.  
Ще има успех Чаги със сериала, предчувствам го. smile3521

Хубав ден ви желая.   bouquet

# 476
Здравейте момичета тук пък времето е ветровито. Hug

# 477
Едно поздравче за всички, които го харесват

# 478
За ролята на лекарката

Таз ми хареса Heart Eyes

Белора HugРая HugБлагодаря Heart EyesГаля Hug

# 479
Беллора и аз за първи път се запознах с музиката му в Мелодията и оттогава насам, винаги я разпознавам. Heart Eyes Да, участваше в самия сериал заедно с Кенан.
Наистина е перфектно попадение щом той, ще пише текстовете на песните в проекта на Чаги-Любовна История. Heart Eyes
Огнена зодия си, да не си Лъвица!?
Привет и на появилите се след мен.

Общи условия

Активация на акаунт