Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 30 418
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Oще една от сета.

# 601
  • У Диспансера ...♥♥♥
Е не изумена съм какъв народ има бе,всеки път се учудвам как може да има такива хора,ще лъжа аз хората,че не съм спала 48 часа и съм изпила 16 кафета ooooh! ooooh! да превеждам нещо,което го има в Замунда преведено,както спомена Ренка от година,били 81 серии,и той стигнал до 40,даже цигари не ходел си купува за да можел да превежда  ooooh! ooooh! ooooh! Боже,слез си прибери версиите

# 602
Ирче, този индивид още ли продължава?  ooooh! Май и той като Фериха живее в свой измислен свят, но неговото психично състояние не е съвсем наред.  Sad #Cussing out
Няма ли какво да се направи..   Много искам да му изтрият всичките клипове и да му затворят профила, но дали ще може да стане по някакъв начин се чудя?!  newsm78

# 603
  • Под Сините камъни
Е не изумена съм какъв народ има бе,всеки път се учудвам как може да има такива хора,ще лъжа аз хората,че не съм спала 48 часа и съм изпила 16 кафета ooooh! ooooh! да превеждам нещо,което го има в Замунда преведено,както спомена Ренка от година,били 81 серии,и той стигнал до 40,даже цигари не ходел си купува за да можел да превежда  ooooh! ooooh! ooooh! Боже,слез си прибери версиите
Не се ядосвай Ирка.Аз сега си пуснах 30 епизод от сериала е няма такъв превод ей така бях ама той чак на латиница пише от недоспиване
Ади моята тръстика е на превършване.Ако ми остане време по късно пак ще се вясна ако не чак в понеделник

# 604
Не се ядосвай Ирка.Аз сега си пуснах 30 епизод от сериала е няма такъв превод ей така бях ама той чак на латиница пише от недоспиване
Пепи, не се подигравай на момчето, все пак много се е трудило върху тези субтитри. Както той казва изобщо не е спал, цели нощи се е трудил, съжалявам го това момченце.  Mr. Green А пък и не е лесно да правиш субтитрите от психодиспансера, където той се намира със сигурност.
Охх, защо не си направи профил тук да ни каже тук на нас какво го мъчи и да се разберем едно хубаво.  #2gunfire

# 605
  • Под Сините камъни
Пепи, не се подигравай на момчето, все пак много се е трудило върху тези субтитри. Както той казва изобщо не е спал, цели нощи се е трудил, съжалявам го това момченце.  Mr. Green А пък и не е лесно да правиш субтитрите от психодиспансера, където той се намира със сигурност.
Охх, защо не си направи профил тук да ни каже тук на нас какво го мъчи и да се разберем едно хубаво.  #2gunfire
Е как ще му се подигравам бе Рая  newsm78.Виж чак го пофалих,че на латиница е прописал.Ако не спи 72 часа и изпие 26 каавета може и на китайски да пропише  JoyЯвно добре му се отразява недоспиването
Айде бай-бай от мен  Hug

# 606
Тоз пък и той не се спря то бива бива прости хора ама чак пък толкова  Sick ако има нещо да казва да пише тука .. ако му стиска марсоляк такъв най ги обичам ей такива кучета където много лаят а не хапят  smile3532

# 607
A, добре Пепи, значи аз нещо не съм разбрала.  Laughing Ами, че той знае всички езици, много умен човек е, присъствал е на всички часове в у-ще, то по правописа му се разбира.  Mr. Green Такива хора като него направо те оставят без думи.  smile3505

Джеси, и аз това казвам. Да влезне тук и да си ни каже всичко, ноо.. страх го е, явно много сме го наплашили, миличкия.  Mr. Green Sick

# 608
 wavey

Поздрав от ФЕмир

Скрит текст:

Heart Eyes
Манка  HugСтрахотна песен . Peace

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 18:16 от лава

# 609
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не знам и аз какво иска,та постоянно ни обижда това лекенце,ама сега ще драсна на всичките там дето му чакат Чумона,който той усилено превеждал,и ще им пратя линк към Замунда,да го гледат,а не да вярват на психичноболни хора,преписващи си заслуги на чужд гръб #2gunfire #2gunfire

# 610
Не знам и аз какво иска,та постоянно ни обижда това лекенце,ама сега ще драсна на всичките там дето му чакат Чумона,който той усилено превеждал,и ще им пратя линк към Замунда,да го гледат,а не да вярват на психичноболни хора,преписващи си заслуги на чужд гръб #2gunfire #2gunfire

Ирка Къде го има в Замунда  newsm78

# 611
А супер Laughing

# 612
Я му опнете една м....

Това е за подобряване на настроението

Скрит текст:

# 613
Момичета днес нещо не ми е добре и за това само ви чета извинете ме. Hug

# 614

Това е за подобряване на настроението

Скрит текст:

bouquet  bouquet  bouquet

Джес Hugстава въпрос за корейския Чумонг Peace