Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 30 072
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • У Диспансера ...♥♥♥
Не знам и аз какво иска,та постоянно ни обижда това лекенце,ама сега ще драсна на всичките там дето му чакат Чумона,който той усилено превеждал,и ще им пратя линк към Замунда,да го гледат,а не да вярват на психичноболни хора,преписващи си заслуги на чужд гръб #2gunfire #2gunfire

Ирка Къде го има в Замунда  newsm78
http://bg-DMCA-removal-from-Google/torenti ето го Peace

# 616
  • У Диспансера ...♥♥♥
А,ма ха то не спря,на ти ся Чумонга,пратих им линк,сега да го видя кой ще му гледа превода на наглия крадец hahaha hahaha

# 617
А,ма ха то не спря,на ти ся Чумонга,пратих им линк,сега да го видя кой ще му гледа превода на наглия крадец hahaha hahaha
Joy JoyСега ша са наспи смърфа Mr. Green

# 618
Момичета със сигурност е писано някъде, ама нямам време да търся назад по темите. Сега по БТВ е 64 или 65 серия - нещо такова. Коя оригинална серия е това? Първи сезон е, нали? А къде има следващ/и сезони качени? Някъде в руски сайт? или тук някъде он-лайн с превод. Ще съм благодарна ако някой отговори. Благодаря предварително!

# 619
Момичета със сигурност е писано някъде, ама нямам време да търся назад по темите. Сега по БТВ е 64 или 65 серия - нещо такова. Коя оригинална серия е това? Първи сезон е, нали? А къде има следващ/и сезони качени? Някъде в руски сайт? или тук някъде он-лайн с превод. Ще съм благодарна ако някой отговори. Благодаря предварително!
БТВ в момента са на 24-та оригинална серия от първи сезон. Когато момичетата преведат някой епизод го качват в темата.  Peace Иначе другите серии ги има в датата.

# 620
Аха мерси Рени  Hug Hug Ирка  Hug Hug а така дай му да се разбере на тоя гном  Joy

# 621
 Joy Смърфа хубаво ще се наспи, няма да има вече какво да превежда и над какво толкова да се труди.  Mr. Green

# 622
ама,че сте лоши момчето не спяло цял живот за да преведе серийте вие му секнахте работата  Mr. Green

# 623
Мерси много. Влизах в датата, ама нещо не се справих с търсенето. Но вече като знам и серията ще е по-лесно според мен. Хубава вечер.

# 624
ама,че сте лоши момчето не спяло цял живот за да преведе серийте вие му секнахте работата  Mr. Green
Това е, защото сме много добродушни и искаме да му помогнем поне една нощ да се наспи спокойно.  Mr. Green Стига се е трудил толкова, трябва малко и да си почине.  Mr. Green

# 625
Това е, защото сме много добродушни и искаме да му помогнем поне една нощ да се наспи спокойно.  Mr. Green Стига се е трудил толкова, трябва малко и да си почине.  Mr. Green
smile3521 smile3532 smile3532 smile3532

# 626
Ей, дами! Къде ви изтървах толкова много! Ужас! Поздрави от мен   bouquet

# 627
# 628
Само да попитам нали Замунда.нет я хакнаха.Нещо днес не схващам но с право се ядосвате.

# 629
Само да попитам нали Замунда.нет я хакнаха.Нещо днес не схващам но с право се ядосвате.
Аз също нещо не схаващам явно съм изпуснала за огледален свят ли става въпрос? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт