Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 30 067
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Не се ядосвайте момичета!!!!!
 По добре да се порадваме наФЕмир

П.П. НЕзнам какво става че не мога да качвам нито снимки нищооооооооо! #2gunfire
Ни в подпис ни в коментар ни в аватар и си стоя така гола доооооста време! Hug Hug Hug

# 631
Привет и от мен wavey!Разбрах че полиглота наречен Smallvile от видоеклип се опитва да ви ядоса,милия той по цели нощи не спи за да преведе Outta Joint всички възможни епизоди за да ни зарадва, а никой не оценява труда му Joy.Преди известно време тази личност ме блокира Mr. Green защото оспорвах превода ,не че знам турски но някои думи се подразбират все пак и аз бях крайно разочарована  newsm45 Weary

# 632
Пак съм тук. waveyНещо се сг'них/без извинение/.Измих просорците в хола,изпрах и сложих пердетата...аз така махам стреса.Физическия труд ме разтоварва... newsm65.Сега си сипах една хубава ракийка,пуснах си радио "Юго мания" и при вас... Drunk newsm24... шЪ се кача на Мелмак  tooth tooth tooth thumbsup А и си нарязах "чери"доматчета със сиренце...мъъъ...
Скрит текст:

Сипвайте си и вие...обичам "Сливенска перла"  newsm26

И "ШивЪшче"за тези,които не обичат ракийка,ама не знаят колко е гот...леданка... Stuck Out Tongue Winking Eye

И по темата...

Заема по-малко място...

Скрит текст:

# 633
 newsm78 офффф ,защо немога да се облека ? Имам проблем с размера на облеклото,продавачката  в мола все ми казва йок ,нямаме вашия размер.Момичета помагайте ,че ще си стоя гола

# 634
newsm78 офффф ,защо немога да се облека ? Имам проблем с размера на облеклото,продавачката  в мола все ми казва йок ,нямаме вашия размер.Момичета помагайте ,че ще си стоя гола
Скрит текст:
скъпа това много голямо Laughingизбери си 2 снимки или гифчета и ми ги прати на лични да те облечем

# 635
Снежи наздраве

# 636
Как сте  Hug и тоя гормит грозен Смалвил мн прост...нещо ей такова си го представям
Sick

# 637
Снежи,  newsm51
 и от мен наздраве!

# 638
  • в подножието на планината
Здравейте! Hug

Хелем успях да ви сваря в края на темата... ooooh!

Благодарности за темата!  bouquet  bouquet  bouquet

Не съм чела назад, защото нямам никакво време... Rolling Eyes

Снежи, Hug наздраве и от мен... Drunk

Клоди, Hug

# 639
За да ви оправя настроението ще ви пусна нещо грозно.
Скрит текст:

Тези хора със сигурност са си ляга ли може да не е като 4-ка .

# 640
За да ви оправя настроението ще ви пусна нещо грозно.
Скрит текст:

Тези хора със сигурност са си ляга ли може да не е като 4-ка .

А може Laughing

Илдааа Hugготвиш ли се скъпа Laughing аз утре и други ден не ми се мисли #Crazy

# 641
И малко грозна музика.

">#t=13s[/video]

# 642
И малко грозна музика.

">#t=13s[/video]
Ужассссс  ooooh!как може да го слушате това Mr. Green  bouquet

# 643
Ренка,Петрова,Звездичке, наздраве,къз,ама...вие сте трезвенички/за Петрова не съм сигурна  newsm78/...Обичам ви милички   love001 Много ми е гадно,ама...шЪ се оправя... smile3518

Едно шишаво момче...добре,че се взе в ръце  smile3508,а съм сигурна,че и Хазалчето ще влезе във форма  newsm10

# 644
И малко грозна музика.

">#t=13s[/video]

оооо супер!!!!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт