Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 30 067
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Ей, тоз Смарвил много тъпо парче. Тъп и неграмотен. Ей така съм вече от тъпотиите му  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Скрит текст:
smallville
smallville (Преди 24 минути)

@mile1968 не ИЗКАЗВАНЕТО НА ДОБРЕВА МЕ НЕРВИРА САМИ СИ ГО НАПРАВИХТЕ ДАЖЕ СПЕЦИЯЛЕН ЛИСТ НАПРАВИХ ДНЕС, А КАЗАХ ЧЕ НЯМА ДА ИМА, НЕСТИГА ЧЕ СЕ КАРАМ С РАЗНИ ПРОСТАЦИ ЗАРАДИ ТЕЗИ ФИЛМИ, ЗАДА ВИ ГИ СЛАГАМ АИ НЕ БЛАГОДАРНИ, ГЛЕДАЛИ БИЛИ МН МАНЖИТЕ А ЧУМОНГ НЕ ,АМИ ГЛЕДАЙТЕ АКО ИМА ВЕЧЕ САМИ СИ ГО НАПРАВИХТЕ КАТО НЕЗНАЕТЕ КАК ДА ГОВОРИТЕ И ДА СЕ ДАРЖИТЕ С МЕН, АЗ НЕ СЪМ СПАЛ ЗАРАДИ ФЕРИА И ЧУМОНГ ПОЧТИ 2 ДЕНА АМА НЕ. КАЗАЛ СЪМ ЧЕ АКО ЧУМОНГ НЯМА ГЛЕДАЕМОСТ, НЯМА ДА ИМА И ФЕРЕДЖЕТА, И ДОБРЕВА ПРЕЛЯ ЧАШАТА С НЕИНИТЕ ДУМИ, НЕСТИГА ЧЕ С КАРАМ С МАИКИ И ТОРЕНТИ КЪДЕТО НЯМАТ ОБЩО С МОЙТЕ РАБОТИ ,ЗАДА МОГА ДА ГИ СЛАГАМ АИ ЗНАЕТЕ МНОГО!! АЗ НЕ СЪМ,ПАК КАЗВАМ ТУРСКИ ПОДАНИК, НЕ СЕ ИМАМ ЗА ПОРОБЕН ОЩЕ ОТ ТЯХ ОДАВНА РУСНАЦИТЕ НИ ОСВОБОДИХА ОТ ТЯХ, НЕ СЪМ ПОД ТУРСКО ВЛАДИЧЕСТВО АЗ, И НЕ МИ Е ИЗПИТ МОЗЪКА ОТ ФЕРИА, ЛАЛЕТА ДЕТЕТА И ТАКА НА ТАТЪК. ФЕРИА ОБИЧА МЕ НЕМЕ ОБИЧА, ЛЪЖЕ МЕ НЕМЕ ЛЪЖЕ, НЯКАФ ЛУД ПРЕСЛЕДВА ЕДНА ТАПАЧКА И Я УБИВА, МН ИНТЕРЕСЕН СЕРИЯЛ НАПРАВО ТОВА Е ЦЕЛИЯ СЦЕНАРИИ КАЗВАМ ВИ ПАК БАБА ВУНА МОЖЕ ГО ХАРЕСВА АЗ НЕ!!!

Явно някой го е заплашвал и този е подпалил яко.

# 646
Да питам...когато се появят дамите с "тежките" тоалети/НадуФка,Ирка,Евита и още.../,няма местене на поста...така ли е  #Crazy,или само аз имам проблем newsm78 Thinking

Поредната фенска мечта... newsm10 txtloves

# 647
Снежи не те разбрах Rolling Eyes

# 648
Ей, тоз Смарвил много тъпо парче. Тъп и неграмотен. Ей така съм вече от тъпотиите му  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Скрит текст:
smallville
smallville (Преди 24 минути)

@mile1968 не ИЗКАЗВАНЕТО НА ДОБРЕВА МЕ НЕРВИРА САМИ СИ ГО НАПРАВИХТЕ ДАЖЕ СПЕЦИЯЛЕН ЛИСТ НАПРАВИХ ДНЕС, А КАЗАХ ЧЕ НЯМА ДА ИМА, НЕСТИГА ЧЕ СЕ КАРАМ С РАЗНИ ПРОСТАЦИ ЗАРАДИ ТЕЗИ ФИЛМИ, ЗАДА ВИ ГИ СЛАГАМ АИ НЕ БЛАГОДАРНИ, ГЛЕДАЛИ БИЛИ МН МАНЖИТЕ А ЧУМОНГ НЕ ,АМИ ГЛЕДАЙТЕ АКО ИМА ВЕЧЕ САМИ СИ ГО НАПРАВИХТЕ КАТО НЕЗНАЕТЕ КАК ДА ГОВОРИТЕ И ДА СЕ ДАРЖИТЕ С МЕН, АЗ НЕ СЪМ СПАЛ ЗАРАДИ ФЕРИА И ЧУМОНГ ПОЧТИ 2 ДЕНА АМА НЕ. КАЗАЛ СЪМ ЧЕ АКО ЧУМОНГ НЯМА ГЛЕДАЕМОСТ, НЯМА ДА ИМА И ФЕРЕДЖЕТА, И ДОБРЕВА ПРЕЛЯ ЧАШАТА С НЕИНИТЕ ДУМИ, НЕСТИГА ЧЕ С КАРАМ С МАИКИ И ТОРЕНТИ КЪДЕТО НЯМАТ ОБЩО С МОЙТЕ РАБОТИ ,ЗАДА МОГА ДА ГИ СЛАГАМ АИ ЗНАЕТЕ МНОГО!! АЗ НЕ СЪМ,ПАК КАЗВАМ ТУРСКИ ПОДАНИК, НЕ СЕ ИМАМ ЗА ПОРОБЕН ОЩЕ ОТ ТЯХ ОДАВНА РУСНАЦИТЕ НИ ОСВОБОДИХА ОТ ТЯХ, НЕ СЪМ ПОД ТУРСКО ВЛАДИЧЕСТВО АЗ, И НЕ МИ Е ИЗПИТ МОЗЪКА ОТ ФЕРИА, ЛАЛЕТА ДЕТЕТА И ТАКА НА ТАТЪК. ФЕРИА ОБИЧА МЕ НЕМЕ ОБИЧА, ЛЪЖЕ МЕ НЕМЕ ЛЪЖЕ, НЯКАФ ЛУД ПРЕСЛЕДВА ЕДНА ТАПАЧКА И Я УБИВА, МН ИНТЕРЕСЕН СЕРИЯЛ НАПРАВО ТОВА Е ЦЕЛИЯ СЦЕНАРИИ КАЗВАМ ВИ ПАК БАБА ВУНА МОЖЕ ГО ХАРЕСВА АЗ НЕ!!!

Явно някой го е заплашвал и този е подпалил яко.
И аз се забавлявам вече с него Joy Joy

# 649
Снежи, на мен смяната на тоалета не ми попречи с нищо на поста.

# 650
Момичета това колаж ли е?

# 651
Офффффф защо не мога да качвам снимки нали отивам на вмъкни снимка копирам адреса поставям го между таговете и ви го пращам!

Олееее много съм боса hahaha Joy

# 652
# 653
Офффффф защо не мога да качвам снимки нали отивам на вмъкни снимка копирам адреса поставям го между таговете и ви го пращам!

Скрит текст:
като видиш снимка в нета десен бутон копиране адреса на изображението и го постваш тука Peace

# 654
# 655
Бурда им къзлар Stop Stop Stop

Викам малко по яваш Blushкато пишещи машини сте в ръцете Wink

аз докато вляза в темата да я прочета Thinkingтрябва да скачам У новата Praynigдур бе дур

Снежи много ти  е яка ракийката къз Drunkама то наше лошо нема  Grinningназдраве  и от мен

по- късно пак ще се вясна Heart Eyes

на всички момичета да не ги изброявам  Hug Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001  love001  love001

# 656

Скрит текст:
като видиш снимка в нета десен бутон копиране адреса на изображението и го постваш тука Peace

Благодаря ти! Оправих го вече!
Разбира се грешката беше в моя телевизор! Joy

# 657
Снежи, Петрова, Надуфи

# 658
Снежи, Петрова, Надуфи
Наздравеаз съм на това

# 659
Едно страхотно видео на Пападо

Озаглавено...ФЕмир,защо?...дълго е,ама е много хубаво!За всички заклети ФЕмирки !!! txtloves
Ренка, страхотна "братска" /сръбска/музика пускат по това радио "Юго мания"...слушаша,пиеш и...или плачеш,или купонясваш... Peace

Общи условия

Активация на акаунт