Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 30 734
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте и от мен!
Отново пълна с настроение, свежа тема!
Благодарности на създателките й newsm51!!!!

Благодарности и на момичетата, дето си бодат очите и крадат от времето, заради всички нас! smile3525 smile3525

Не мога да подмина тоз недорасъл наглец Сополчо. Small е очевидно ник пряко отговарящ на неговата действителност. Small мозъче /дали въобще има  newsm78/ и очевидно  very small на всички други анатомични атрибути от първостепенна важност Mr. Green Small характерче и ZERO възпитание...
Не се ядосвайте, този е от кофти материал, технически брак...

Момичета, видях че са известили Стар тв като канала на сериала с Чаги. Не знам защо мислите, е е рейтингов.  newsm78 Да, напоследък поне не страда от липса на пари, като че ли...Но саме Великолепният век е продукция, с която заема челно място. А и днес разбрах, че Хюррем е в Германия /затова и няма нов епизод/ , за да лекува психично заболяване "бърнаут", претоварила се е...Така че продуцентите са в шок.

Всъщност ОКаунти по турски трябвало да се излъчва по Канал Д, /Кузей свършва/ но каналът не е харесал сценария, та добре че Стар го е харесал  Mr. Green

М/у другото днес в туитър отново мернах, че се коментира предишното неуспешно римейкване на ОК по АТВ.
Въобще доста въпроси newsm78 предизвиква у мен.

А относно началото /прочетох коментарите ви/ - засега казват, че Серенай ще снима игрален филм, така че ще е юли вероятно...

# 661
# 662
привееееет  Hug нещо интересно  newsm78

# 663
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз нещо не можах да разбера newsm78 Ох и аз много се забавлявам вече с него,само да не обижда,че да не ставам зла,Пейкова днеска каза нещо,ама изчезна и не ми отговори newsm78 Явно наистина някой го е набрал,че и време им дал да си помислят за държанието им спрямо него,иначе йок Фериха и някъв луд дет я убива накрая тая смотаната,това са неговите думи за ОС

# 664
  • У Диспансера ...♥♥♥
Няма Влъх,само един Смърф тука ни разсмива и забавлява Mr. Green

# 665
И понеже нали все коментираме защо не видяхме Хазал и Чаатай както Фериха и Емир Cry, а и за да бъзна инакомислещите ни дружки, дето се съмняват в реалните емоции помежду им, ето едно инфо, малко спамче
http://www.gecce.com/magazin/haber/bir-ask-hikayesi-gercek-oldu
Дамла Сьонмез и Сечкин Оздемир /ако така се пишат/ главните герои в корейския римейк, дето го работи екипа на АФК са ги фотнали на вечеря тет а тет. като гледам тоя Сечкин как е погледнал репортера - жив шъ го изяде. Ми тез гълъбчета снимат от три месеца май   Mr. Green
и вече си реализират "химията". Позагледах някои кадри - сори, да не обидя някой, ни мъ грабват Thinking

# 666
# 667
Манка, Hug  bouquet
Неви, Hug  bouquet
Ирка, Hug  bouquet Вече и на мен ми е любима.

">#t=20s[/video]

# 668
Неви  Hug аз го гледам и засега ми харесва.Големи са сладури двамата. Simple Smile Относно тази снимка и двамата отрекоха в туитър и казаха,че целия сет е бил там.Въпросът е къде там,ама те си знаят.Истината я някъде там  Mr. Green

# 669
Петрова  Hug

Надуфчето
Скрит текст:
ко казваш за правителството, щот и аз е чудя ко става Twisted Evil Twisted Evil

# 670
  • У Диспансера ...♥♥♥
Петрова  bouquet  bouquet Мико,Мико Heart Eyes Heart Eyes Неви Hug аз за римейка като тебе много въпросителни ми избиват,и изобщо си оставам с предчувствието,че ще се сгромолясат,искам да мисля като по-голямата част от вас,ама усещането ми си е такова,и все се надявам да не се окажа права,ама много пътеки ме водят натам  ooooh! ooooh!

# 671
Няма Влъх,само един Смърф тука ни разсмива и забавлява Mr. Green

Къде е тоз зелен да го направя аааа

# 672
Романтиче, привет! Не знам, аз по принцип не харесвам това масово копи-пейст напоследък. Съвсем е различна стилистиката на оригинала. Но истината, е че аз гледах само сцени м/у двамата, откъснати от цялостния замисъл. Като двойка са ги избрали както в оригинала - тя дребничка, той - висок, тука пасват. Но гледам, че и в нета се обсъжда, а и фрагманите му доста се гледат. Но фащам и повторки от АФК като тия целувки по челото например, еми не ме грабват както тези м/у Фери и Емир. Сори Sad

# 673
  • У Диспансера ...♥♥♥
Петрова  Hug

Надуфчето
Скрит текст:
ко казваш за правителството, щот и аз е чудя ко става Twisted Evil Twisted Evil
Неви
Скрит текст:
стана възможно най-лошото,ГЕРБ се отказаха и предадоха управлението на 3-та коалиция демек БСП,ДПС.Атака,Господ да ни е на помощ ooooh! ooooh!

# 674
Неви Hugблагодаря за инфото  bouquetаз съм скептично настроена за ОК пък ще видим Laughing

Снежи неще да свири това радио Cry

Страхотно грозни колажи  bouquet  bouquet  bouquet

Неви
Скрит текст:
БСП сега ще прави и в комбина с ДПС  не ми се мисли Rolling Eyesни ги щъ тия двете партии да ги видя изобщо па камо ли да ме управляват #Cussing outмного съм патила от БСП специялно и ми е мъка та знае ли се Cry

Общи условия

Активация на акаунт