Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 30 418
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • У Диспансера ...♥♥♥
привееееет  Hug нещо интересно  newsm78
Няма Влъх,само един Смърф тука ни разсмива и забавлява Mr. Green

Къде е тоз зелен да го направя аааа
То наказано от живота милото,не е лесно да си прост,пък че и преводи да правиш по 48 часа Mr. Green

# 676
Неви  Hug аз го гледам и засега ми харесва.Големи са сладури двамата. Simple Smile Относно тази снимка и двамата отрекоха в туитър и казаха,че целия сет е бил там.Въпросът е къде там,ама те си знаят.Истината я някъде там  Mr. Green

Е не ги ли видя другите Mr. Greenаз още немога да го загледам Rolling Eyesсигурно лятото  Laughingиначе и на мен ми харесват и двамата Peace

# 677
Е ти пък не ги сравнявай,те нямат нищо общо...ФЕмир са си ФЕмир  Heart Eyes

Рени,изчакай убийствения край и тогава репи дали да гледаш Simple Smile

# 678
Значи да не ви въвеждам в заблуждение Серенай в сериалче ще снима през юни /друго/
http://www.gecce.com/magazin/haber/serenay-sarikayadan-bir-surpriz-daha

А тука новинка и за Юсуф, ще участва в сериала на Джан полицайката
http://gecce.com/foto-galeri/unluler/yusuf-akgun-beni-boyle-sevde

# 679
Романтиче, аз съм "за" - поне да си изживеят емоциите дето пресъздават на екрана, щот вярно са сладурковци. Но аз съм патологичен случай  Mr. Green след Емир и Фери никой друг не ме грабва, не ми обръщай внимание... Sad

# 680
  • У Диспансера ...♥♥♥
Никой не може да бъде като нашите Фемир,даже и не ги заглеждам,защото знам,че няма как да ме грабнат,а и все още съм си под влиянието на нашичките Mr. Green Ренка,значи и ти си като мен за ОК Rolling Eyes

# 681

Скрит текст:
Едно страхотно видео на Пападо

Озаглавено...ФЕмир,защо?...дълго е,ама е много хубаво!За всички заклети ФЕмирки !!! txtloves
Ренка, страхотна "братска" /сръбска/музика пускат по това радио "Юго мания"...слушаша,пиеш и...или плачеш,или купонясваш... Peace

Скрит текст:
i[mg]http://images05.imikimi.com/image/1Twk8-1bh-1.gif?height=400&scale=max&width=400[/img]

Скрит текст:

Скрит текст:
Много ми хареса клипчето и докато го гледах се замислих, че всички моменти между тях са ми любими! Т.е. не ми омръзват - карат се, бият се, обичат се, целуват се. ВСИЧКО!

# 682
Е ти пък не ги сравнявай,те нямат нищо общо...ФЕмир са си ФЕмир  Heart Eyes

Рени,изчакай убийствения край и тогава репи дали да гледаш Simple Smile
Аааа знам че е със лош край оригинала Laughing

# 683
Аз да си призная, въобще не мога да си представя как ще гледам втори сезон на АФК по бтв-то и същевременно ще гледам Чаатай да мляска друга освен Хазал, може да е инфантилно, обаче дори не мога да си го помисля туй Mr. Green

# 684
  • на вълнолома
Хилоууу банда Hug, забавлявате ли се, защото аз много със сополвил Joy Joy Joy
Ирка Hug ази съм на първи ред на филма, со пуканки Mr. Green
Скрит текст:
драснах два реда само, не бързам да се радвам много, докато казуса сополвил не приключи, аз исках само бруталното описание да се махне, то че не може да се спре краденето на преводите на момичетата, неможе, ама да видим как ще се развият нещата, че май повече от очакваното ще има Joy Joy Joy

# 685
привееееет  Hug нещо интересно  newsm78
Няма Влъх,само един Смърф тука ни разсмива и забавлява Mr. Green

Къде е тоз зелен да го направя аааа
То наказано от живота милото,не е лесно да си прост,пък че и преводи да правиш по 48 часа Mr. Green
ааа ясно,той трябва да е изпревел света досега тцтц мале мале като комета е,вие да се засрамите флегми такива гледайте младежта какво прави Grinning

# 686
Пейкова, ние сме с теб  newsm10  341uu

# 687
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хилоууу банда Hug, забавлявате ли се, защото аз много със сополвил Joy Joy Joy
Ирка Hug ази съм на първи ред на филма, со пуканки Mr. Green
Скрит текст:
драснах два реда само, не бързам да се радвам много, докато казуса сополвил не приключи, аз исках само бруталното описание да се махне, то че не може да се спре краденето на преводите на момичетата, неможе, ама да видим как ще се развият нещата, че май повече от очакваното ще има Joy Joy Joy
Ан тъй,че и на мен тия обиди към целия ни форум ми идват малко в повече,ако трябва и аз да пиша някъде,че да сме мнозинство

# 688
Ренка,
Скрит текст:
ремиксът е чудесен!

Доколкото ми е известно най-реномираният канал в Турция е Kanal D. Star TV и Kanal D имат нещо общо, но не помня какво. Филмите, които са добри, но не са на нивота на изискванията в Kanal D, обикновено се излъчват по  Star TV.

# 689
  • У Диспансера ...♥♥♥
То ние и сами сме си казали,че действаме на принципа тагъдък,тагъдък,и нашето мото е,бързия превод,безсмислен превод Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт