Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 96~

• 30 072
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Добър вечер,  Hug как сте Фемирки?   wavey

Сега влизам и що да видя имали сме нов епизод и то от снощи smile3511  тц, тц, тц...

Благодарности на Дзверчето, Perhidrolenata и Ivva за 37 епизод  love001  smile3525 newsm51  love001

Евита с този сценарии и актьори направо взимаш първа награда за филм на 2013 година. Heart Eyes

Момичета колажите който правите са наслада за очите ми, продължавайте все така Hug Hug Hug

Наде   Hug много хубава новина аз също много харесвам музиката на Тойгар  newsm10

Тази ми е любима.

# 691
Ренка,
Скрит текст:

bouquet  bouquet  bouquet

Пейкова newsm10

# 692
Не разбрах оня сополанко какво е превеждал. Сигурно говеда. Какъв превод ще ми прави на сериал, след като не умее да пише?!

Ели, Hug

# 693
То ние и сами сме си казали,че действаме на принципа тагъдък,тагъдък,и нашето мото е,бързия превод,безсмислен превод Mr. Green
По тоя повод кога да очакваме 38 еп newsm18 newsm18 newsm18

Снежи Hug
Скрит текст:
стана югото Laughingи през уредбата на макс и се сещай newsm44

# 694
 Петрова, ти ме заинтригува, какво общо може да има м/у тия два тв канала newsm78

# 695
Не помня. Първият сезон на Малките тайни първо вървеше по Канал Д, след като не се харесаха късите поли и хайлайфът започна да недоволства, че децата му са показани в неблагоприятна светлина и най-вече второто, започна да се говори, че рейтингът падал и затова вторият сезон го даваха по Стар ТВ. Тогава четох, че има някаква връзка между двата канала, но в момента не си спомням каква точно.

# 696
  • в подножието на планината
Аз да си призная, въобще не мога да си представя как ще гледам втори сезон на АФК по бтв-то и същевременно ще гледам Чаатай да мляска друга освен Хазал, може да е инфантилно, обаче дори не мога да си го помисля туй Mr. Green

+ 1  Неви, Hug

Клоди, Hug аз вече съм готова за 25 - ти... ooooh!

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 21:49 от ild7210

# 697
ЛЕка вечер от мен дами! Hug

# 698
Кво става банда  Mr. Green още ли със синия се занимавате  Mr. Green

# 699
  • У Диспансера ...♥♥♥
С тия абитюренти направо ви съчувствам искрено ooooh! Влъх вие на Сънито подготвихте ли се,гледам лудница е направо там,и пак по закон ще вали по баловете,това е всяка година,студено,мрачно и с валежи ooooh!

# 700
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ба,аз освен да дебна му отмъкна някой превод,иначе хич не ми е на акъла,то как ще ми е де щом и на памперси преминахме Joy Joy

# 701
Аз да си призная, въобще не мога да си представя как ще гледам втори сезон на АФК по бтв-то и същевременно ще гледам Чаатай да мляска друга освен Хазал, може да е инфантилно, обаче дори не мога да си го помисля туй Mr. Green
Неви, ето затова няма да дават Чаги и Серенай по КаналД, въпреки Едже Йоренч и Тойгар Ъшъклъ.

# 702
И малко грозна музика.

">#t=13s[/video]
Ужассссс  ooooh!как може да го слушате това Mr. Green  bouquet

Ренка и аз това се чудя  newsm78 как може да слушат такава музика, ужас  Heart Eyes

# 703

Клоди, Hug аз вече съм готова за 25 - ти... ooooh!
Аз утре почвам Laughing

Нова тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=720768.new#new

Ели Hug smile3521

Лека на лягащите Hug

http://www.youtube.com/watch?v=sxKQinzM6fo

# 704
Ба,аз освен да дебна му отмъкна някой превод,иначе хич не ми е на акъла,то как ще ми е де щом и на памперси преминахме Joy Joy
Joy Joy Joy Joy smile3504

Общи условия

Активация на акаунт