Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 97~

• 35 431
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
  • в подножието на планината
Ави, Hug

Скрит текст:
Като бяха малки децата винаги ми казваха, че малките деца са малка беля, а големите голяма, но не съм се замисляла над тези думи...сега вече разбрах какво значат - наистина е така, колкото по - големи стават децата и проблемите стават по - големи...важното е да са живи, здрави и щастливи...

Рая, Hug благодаря! Heart Eyes

# 736
Ренка, Hug Heart Eyes  bouquet Звезде, Hug Heart Eyes  bouquet
Много здраве и щастие на нашите абитуриенти и ако все още не са кандидатствали и приети, в най-скоро време да станат студенти.Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Зарязах тръстиката. Тя няма свършване.  Много съм изморена. Мамата забива, темата изписана. Ще я чета по-късно.

Снежи, Hug Ирка, Hug Габи,  Hug Неви Hug Ави Hug Рая, Hug  Джес Hug и всички, които все още не спят Hug Hug Hug

Лека нощ и от мен! smile3524
Утре ще има неща в спойлер.

# 737
Ренка, Heart Eyes newsm51  love001
много ти е хубаво момчето. Гледам костюмът и обувките почти същите като нашите от миналата година. Сигурно стилистът ни е един и същ.
Скрит текст:

# 738
# 739
Моля, някой да ми каже от къде мога да си изтегля сериите на огледален свят с бг субс, турска номерация след 53. Ще Ви бъда изключително благодарна!

# 740
Моля, някой да ми каже от къде мога да си изтегля сериите на огледален свят с бг субс, турска номерация след 53. Ще Ви бъда изключително благодарна!
Няма от къде Peaceще чакате в дата бг да се качат след време Peace

# 741
Благодаря за отговора все пак ! Как да разбера кога са качени?

Общи условия

Активация на акаунт