Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 97~

• 35 432
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Добра нощ,момичета!
Нъ съ съ? Simple Smile

Надуфка Hug,честит абитуриент,много успехи в живота и късмет да има.Много е хубав.  bouquet
ild7210,честита абитуриентка,попътен вятър и късмет в живота и на нея. Hug  bouquet
Благодаря за почерпките.
Евита,честито и на твоята братовчедка,късмет и много хубави моменти.И тримата сте много хубави,а малкото къдрокосо момиченце на снимката  до теб е много сладко.  Hug

# 721
Лава Hugблагодаря мила Heart Eyes

# 722
Илда Hug Hug Hugи при теб мина вече Laughingсупер мина Heart Eyesтанци  манци едене пиене викане

Ей го моя битурент Heart Eyes

Скрит текст:

Ей маме ,ами ти голям симпатяга имаш бе newsm10 сигурно на майка си прилича а Blush
много успехи за напред в живота да има Joy Joy Joy Joy Joy

# 723
  • в подножието на планината
Лава, Hug Heart Eyes

Клоди, при нас няма отказване... Laughing утре тръгват и пак притеснения докато се върнат... ooooh!

# 724

Ей маме ,ами ти голям симпатяга имаш бе newsm10 сигурно на майка си прилича а Blush
много успехи за напред в живота да има Joy Joy Joy Joy Joy
Благодаря Hugабе одрал ми е кожата Laughingама ми е по хубав от мене Laughing

# 725
Лава, Hug Heart Eyes

Клоди, при нас няма отказване... Laughing утре тръгват и пак притеснения докато се върнат... ooooh!

Мани  Rolling Eyesто си е за ooooh!

# 726
нещо изтървах ли  newsm78 снимки на Ча бонбони монбони

# 727
  • У Диспансера ...♥♥♥
Моя синковец също го няма ooooh! Отидоха в Разград да тропат народни танци,някакъв международен конкурс има,а дано да са сред финалистите,та и аз го мисля,че какъвто ми е заблехосан,утре ще съм една от първите да ги чакам ooooh!

# 728
  • Sofia
Ренка,сладурче страхотно ти е детенцето  Heart Eyes

Звезде,то от тук нататък все ще ги мислим все повече като не са при нас.Ама днешните деца са оправни,умеят да постигат каквото си наумят.А ние ще мислим положително и няма страшно  Laughing
Дай боже да са живи и здрави и много,много,много щастливи!

# 729
Неви ето ти предаването от снощи Heart Eyes
24.05.2013/Beyaz Show http://www.kanald.com.tr/beyazshow/Video/24052013Beyaz-Show/18815

# 730
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Една баба седи по средата на шосето и пасе козичка. Покрай нея минават коли. Пътниците с удивление гледат бабата, докато отминават. Един шофьор спира до нея и пита:
- Бабе, що мъчиш животното, ма? Я гледай, колко треволяк има отстрани, на полянката, що я караш да пасе по асфалта....
Бабата троснато отговаря:
- Абе, пътувай, бе! Ти ще ми кажеш къде да си паса козата. Комшията нали е катаджия, от голия асфалт, знаеш ли какво шкембе е отпрал.....
Joy Joy Joy
Heart Eyes Heart Eyes

# 731
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Полицай разпитва шофьор:
- Сега искам да ми обясните как ударихте пешеходеца?
Шофьорът:
- Господин полицай! Изобщо не съм го удрял. Аз спрях за да му дам предимство и той припадна от изненада...
Crazy

# 732
  • Sofia
Местя се аз от тема в тема,ма никъде никой нищо не пише.
Само Ирчето твори грозотийки Mr. Green
Нерде е народа newsm78

# 733
Рени,  Hug радвам се, че всичко е било на шест. Много ти е хубав абитуриента.  Peace Звезде,  Hug пожелавам много успехи в живота и на двамата сладури, и да продължават да ви радват.  Peace

Чаги ви се обажда, хайде вдигнете му най-сетне, не го карайте да чака.  Laughing

# 734
до ей ся бяхме заедно с ча,защо ли ми звъни   newsm78 сигурно си е забравил запалката  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт