Ще имам близнаци! Тема с продължение 29

• 34 553
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте момичета,
благодаря за хубавите пожелания.Ние с Венци вече сме си вкъщи.За съжаление Кристиян трябва да поседи още малко в кувьоз ,защото е мъничък,но се надявам до края на седмицата да си у дома при нас.На 05.06 ми изтекоха водите и ми направиха спешно секцио/датата ми беше 17.06/.За съжаление нямам още кърма и се храним с АМ.Но да са живи и здрави и да наддават.Иначе Венци е кротко дете-яде ,спи  и пълни памперсите.

# 361
  • UK
GVN ще си вземете скоро и Криско Hug Къде ражда ти във Варна? Аз събирам инфо на този етап Crazy

# 362
Майчин дом Варна -секцио.

# 363
Кокона 20 беше питала, къде си следя бременността...в Майчин дом при д-р Капка Атанасова, много съм доволна, тя ми прави и серклаж, секциото ми също ще е при нея, така че относно даването на болнични не съм имала никакви проблеми, може да отидеш при нея и да говориш дали е възможно да ти даде болнични.

# 364
  • UK
Майчин дом Варна -секцио.

Ами, ти май, беше споменала, ама да има и кой да помни  ooooh! Благодаря   bouquet

Кокона 20 беше питала, къде си следя бременността...в Майчин дом при д-р Капка Атанасова, много съм доволна, тя ми прави и серклаж, секциото ми също ще е при нея, така че относно даването на болнични не съм имала никакви проблеми, може да отидеш при нея и да говориш дали е възможно да ти даде болнични.

Благодаря ти  bouquet Доволна съм от Борис Яков, само за болничните, незнам как ще се преборя Crazy

# 365
Здравей те момичета .Смъкнал ми се е корема ;това опасно ли е ?

# 366
  • Шумен
Индикация за скорошно раждане е това смъкване, аз поне си мисля че от натиска върху шийката сега можеш по-бързо да получиш разкритие.

# 367
Ох дано издържат поне до другата седмица.На 18 съм при д-р Дяволов и ще се разберем за раждането и ще го карам да ги вади не искам да ми изтекат водите и да получа контракции.Другата седмица накрая влизам в 36.Явно са решили да излизат мъниците;тесничко им е.Нали правих терапия с кортикостероиди така че сме се подсигурили ;каквото стане. Praynig

# 368
  • Шумен
Нека си седят на топличко в мама, да не бързат да излизат поне още 2 седмици  Praynig

# 369
desitoo имам и контракции и понякога са и болезнени.

# 370
  • Шумен
Много е неприятно тази част с контракцийте, моите последния месец бяха доста неприятни (не мога да кажа болезнени или аз не съм ги определяла като такива). Предполагам е редно да се свържеш с лекаря си, все пак това смъкване е някаква новост за теб.
Аз помня с каква радост отидох на лекар в деня в който влязох в 9-тия месец а като чух, че до няколко дни ще стана мама (лекарката ми мислеше, че така ще преценят в болницата) направо полетях от щастие. А в болницата ме разочароваха с новината планово след 20 дни, по-рано само ако сами тръгнат да се раждат. Аз едва ли не всеки един ден им се молех да тръгнат самички но дамите си изчакаха кротко датата въпреки контракцийте  Whistling

# 371
Докторката ми в Щерев каза че вляза ли в 36 може да ги вадим.Но мен ме е страх да не тръгнат сами искам да останат поне до другата седмица.

# 372
  • Шумен
Дано да не се случи  Praynig

# 373
glezotiika_1, стискам палци бебчетата да не се разбързват да излизат по-рано, а да останат колкото е необходимо в коремчето ти. Обаче ти много лежи и се пази. И се опитвай да гледаш оптимистично, защото и това е от голямо значение за контракциите. В болницата ми казаха да се опитвам да блокирам всякакъв стрес още преди да започне да ми влияе, защото със сигурност води до контракции. Много е трудно, но се опитай да се разсейваш с каквото можеш.  Hug

GVN, sweet, честита радост, мъжки мами!   bouquet Да са ви живи и здрави бебчетата и да ви носят много радост.  Grinning

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 12:39 от Туци

# 374
Глезотийке , незнам дали ще те успокоя , но моя стомах се смъкна преди 2 седмици , а доктора ми каза , че всичко е наред . Но аз нямам контракции , дано успееш да издържиш още малко .

Общи условия

Активация на акаунт