Ще имам близнаци! Тема с продължение 29

• 34 557
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Здравей те момичета.Днес бях на преглед бебетата са добре растат ;всичко им е наред.Момчето е към 2500кг момичето към 2200кг.Още малко остана.Другата седмица съм на консултация с анестезиолог и кардиолог.

# 406
  • UK
Глезотийка добре звучат нещата  Hug
Искам да попитам мамите, които им се гади/повръщат, кога им отмина този етап? Аз цял ден бивам, но вечер след вечеря става страшно Sick ooooh!

# 407
  • Пловдив
Искам да попитам мамите, които им се гади/повръщат, кога им отмина този етап? Аз цял ден бивам, но вечер след вечеря става страшно Sick ooooh!

Ох, до края на третия месец ми беше този неприятен момент Peace

# 408
  • UK

Ох, до края на третия месец ми беше този неприятен момент Peace
Hug Hug Hug

Оххх казваш да потрая още малко ooooh! Joy

# 409
kokona20 аз повръщах до 5 месец беше кошмар;при всеки е различно.

# 410
и аз до началото на 5ти. от няколко дни пак ми се гади, но е поносимо

# 411
glezotiika_1, браво на бебоците, имат страхотни размери Simple Smile
Кокона, на мен гаденето ми мина някъде около 12-та, 13-та седмица, леко по леко си отшумя както се беше появило. На мен в най - кризисният период, когато ми се гадеше всеки ден по цял ден, док ми предписа "Емил". Хомеопатични хапчета са, смучех по едно на ден сутрин, питай за тях ако искаш.

# 412

И при мен беше така за около месец,като всяка вечер беше различна степен на лошото.

# 413
Здравейте, с радост се включвам в юнския бебевалеж. Имаме си прекрасни момиченце 2700/47 см и момченце 2500/46 см.

tatyana1975, честита радост, бъдете здрави и щастливи. На теб бързо възстановяване   bouquet

# 414
  • Шумен
Честита радост desi.r   bouquet Живи и здрави да са ти малките юнаци, бързо възстановяване   bouquet

# 415
kokona20, на мен ми се гадеше до края на 3-тия месец. Дано нещата при теб минат по-бързо.
desi.r, честита радост и бързо възстановяване.
Момичета, в мойте седмици колко е нормално да тежат бебчетата? При мен днес ще потвърдиха половете - чакаме момиче и момче Simple Smile
При мойте има разлика от около 80 грама, това нормално ли е? Днес докторката много бързаше и изоставаше с часовете и доста претупа нещата. Поне ме поуспокои, че този път не вижда проблем с кръвотока. Вие към 32 г.с. ходили ли сте на друга ФМ?

# 416
  Татяна, Деси честито мамчета.Да са ви здрави и спокойни бебоците и много радост да ви носят! Hug

# 417
Деси честито !!! Да са ти живи и здрави бебчетата и бързо възстановяване   bouquet
Глезотийке , прекрасни размери , още малко ти остана  Hug
Кокона на мене ми се гадеше до края на 4-я месец всяка вечер ,после се пооспокоиха нещата. Но все още има храни които ме карат да бягам до тоалетната  #2gunfire
Една жена , честито !!! Какво по-хубаво от едно момиченце и едно момченце  Hug

# 418
Честито desi.r  bouquet Нека да са ти живи и здрави да са ти малките бебчета, бързо възстановяване  и те чакаме да разказваш bouquet

# 419
desi.r , честита двойна радост ! Нека ти са живи и здрави  Hug

Общи условия

Активация на акаунт