Ще имам близнаци! Тема с продължение 29

• 34 517
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • София
  Честити бебчета на Хът   bouquet
  Отлично е че дишат самички, ако не се лъжа тя беше около 30 гс, но бяха направили терапията с кортикостероиди.

# 616
Хътче, а честити принцески, малко ти завиждам  Embarassed

# 617
  • UK
  Честити бебчета на Хът   bouquet
  Отлично е че дишат самички, ако не се лъжа тя беше около 30 гс, но бяха направили терапията с кортикостероиди.

Да, май 30 седмица беше, а това кой месец е Crazy

# 618
Лелелее, ама Хът не беше ли някъде около моите седмици! Оле, хвана ме страх.

Да са живи и здрави, и да растат бързичко!!   bouquet

30-та седмица е 8-ми месец, началото.

# 619
  • София
  Отдавна съм свикнала и ми е по-лесно с гестационни седмици да се ориентирам, защото носят много повече и по-точна информация. Например разликата между бебе родено 28 гс и 30 гс е огромна, както и между 30 и 32 гс. Ако не се лъжа от 27 гс до 30 гс някъде се води седми месец, така че ако е по-месеци е края на седми, началото на осми. Но отново споделям, когато се каже примерно че едно бебче е родено седми или осми месец разликата може да е огромна в съответствие в коя точно гс е родено, дали е в 27 или 30-та примерно за седми месец или пък е 31 -ва  или 35 гс за осми месец.
  След като е направена терапията и дишат самички, както и че са момиченца всичко звучи отлично до тук, дано и кг да са добри, а и са наистина в много добри ръце  Simple Smile

# 620
eva_dox в Ибей има и нови,но на мен тази количка нова ми беше непосилно скъпа и си взех втора ръка.Всичко се сваля и пере ,а и няма захабено скъсано.Предпочитах втора ръка по скъпа отколокто нова но евтина,но всичко си е до разбиране и ще те разбера ,че не искаш втора ръка.Ето да я видиш

kokona20  моята лекарка не работи по ЗК и аз бях на платена консултация/при мен здравната карта ми я покрива/ и беше 550 лв.платих я първо 350 лв при регистрация и после 200 лв някъде към 23-24 седмица.4Д самостоятелно струва 75 лв- прави се 14-16 седмица и е за кеф на родителите.Иначе в МД на 4Д правят едната ФМ.
Честити бебчета на Хътче.Да растат бързо.Хубаво е че дишат сами,грамчета се наваксват.
А някой да знае нещо за глезотийка.

# 621
Аз потърсих Хътчето да видя коя седмица е била, днес й е 30+1 (аз пък бях запомнила, че е с няколко дни преди мен).

А Глезотийка е писала на 19-ти юни ,че влиза в болница за наблюдение и раждане, и че ще пише, като излезе.

Аз по тази табличка се оринетирам много добре (в горния край на страницата) за съотношението между седмици, месеци и триместри.

# 622
Здравейте мами от отдавна не съм писала но не ми остава време полрай мойте мишки
Хът честити принцески да са живи и здравички и много да ви радват
Към Фата и Айла:
Моля за помощ за мойте перипети с кърменето искам да ги кърмя но вече неиздържам единия захапва добре в началото но точно след кратко време нещата се променят и започва да ме боли немога да го коригирам защото стиска здраво. А другия без изкуствено зърно изобщо неиска и да засуче, въпреки зърното захапва страшно плитко и болката продължава и след като приключим с кърменето. Отдавам проблема на това че след секциото бях на антибиотик несъвместим с кърменето а след това продължих да цедя и давам с шише известно време защото зърната ми бяха в рани след използването на помпа в болницата. Моля за съвет как да коригирам захапването за да мога да си ги кърмя. Принципно ги дохранвам с АМ тъй като не ми стига кърмата всеки път за цялостно хранене и на двамата

# 623
Честито на Хът,да са живи и здрави принцеските и всичко да е наред.

# 624
  • София
sweet мога да обясня тук за засукването и да пускам статии и картинки за позите и захапката, но най-вероятно ти вече си запозната. Най-полезно ще е ако се види наживо положението. Ако искаш ми пиши на скайп довечера да поговорим по-спокойно и да преценим какво да правим.

# 625
Честито на мама Хът, да са здрави и спокойни бебоците, а на нея бързо възстановяване   bouquet

# 626
  • София
Хът, честито! Да са живи и здрави принцесите, бързо да наддават и да се прибирате! На теб- леко възстановяване!   bouquet

# 627
  • Шумен
Честито и от мен на мама Хът  Grinning Бързо наваксване на теглото и бързо възстановяване на мама   bouquet

# 628
Здравей те момичета пуснаха ме за събота и неделя и пак се връщам .Тази седмица ще е моето секцио.
Стискай те палци всичко да мине добре.
Да се оплача в тази болница направо откачих ;такава скука.
Виждам че си имаме нови бебечета да са и живи и здрави на Хът.

# 629
Стискаме палци да се похвалиш скоро!!!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт