Професионални серии за коса - тема 52

• 68 627
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Велико Търново
Ако решиш да поръчваш,сподели на ЛС,ще измислим нещо Wink

# 346
  • In transit
*Biskvitka* , тази русата кукла твоя ли е?  Heart Eyes Heart Eyes

да споделя какво направих снощи. Измих се с шампоана и маската на Collistar за боядисвана коса. Между другото, от трите серии за боядисвана коса, които съм ползвала, тази е най-добра. Ползвала съм Витамино колор и Вела червената серия. Тази двете прекалено ми омекотяват косата и я правят много хвърчаща. Докато маската на Колистар ми прави косата една уплътнена и лъскава.
Та снощи след маската подсуших с кърпа и нанесох Ампула за боядисана коса Loreal Vitamino Color и оставих да изсъхне сама. На полусуха коса сложих малко масло Макадамия само на връхчетата.
Резултатът е плътна, обемна коса, без никакъв фризи ефект и доста подредена (по принцип ми е чуплива косата). Много блясък и чисто нов цвят.  Heart Eyes Heart Eyes  Косата ми е на 3-та седмица след боядисване.
Мишана   bouquet Hug

# 347
  • Бургас / София
Днеска се измих с шампоан маска 2в1 Рене Ф. сложих и новите ампули на Керастаз, обаче не цялата ампула, а половината. Резултатът е мека, подредена, не тънка коса с блясък. Шампоанът на Макадамия хидратиращият ми излющи главата на вторият ден..Не смятам да правя експерименти, продължавам да ползвам шампоан маска 2в1 докато не свърши или косата ми си вземи много и от него  Mr. Green . Пауза от различни шампоани ще има  Mr. Green

# 348
  • Велико Търново
Mikkey, не е моята, но е пълно копие Wink не ми излизат снимките на маската Колистар,а ме заинтригува Thinking
cityofangels,отдавна съм го сложила този ш-н-маска на Рене Ф. в уиш-листата,да видим кога ще му дойде ред-само положителни отзиви пишеш за него Simple Smile

# 349
  • Бургас / София
Ако имаш мазен скалп препоръчвам горещо. Просто това е най добрият продукт за скалп от всички, които съм ползвала и наистина при по продължителна употреба ще намалее миенето на косата..Стига да се използва продължително, ама може и да пресуши де... Ще видя след 1 месец как е Simple Smile

# 350
  • Велико Търново
Ами ,смесена ми е косата-омазняващи се корени,сухи краища-типично за боядисаните коси Wink Мия косата през 2-3 дни най-много/ако това е ориентир/.

# 351
  • София
Момичета, някой има ли впечатления от синята (за обем) и зелената (за уредена коса) серия на Shu Uemura?

Чудя се коя от двата да поръчам  Thinking

По-назад в темата имаше подробно и прекрасно описания за действието на зелената серия, от което се заинтригувах.  Simple Smile Аз след много чудене коя да поръчам, взех лилавата за уплътняване и съм много доволна, споделих го преди няколко дни. Бих взела и синята за обем и ще ми бъде интересно да видя и твоите отзиви.  Hug

# 352
  • In transit
*Biskvitka* ето линк и с описание http://beautyshop.bg/product/1994/collistar-maska-za-boyadisana-kosa.html Peace

# 353
  • Бургас / София
*Biskvitka* моята не е боядисвана, но е същата. Сухота не усещам много често, но мазно  Sick . Аз си я мия на третият ден. Зимата обаче с шампоана не се спогодих, понеже ми се наелектризираше косата, но сега лятото е добре Simple Smile . http://apteka.framar.bg/30013975/рене-фюртерер-кюрбисиа-шампоан-маска-с-глина-200-мл- тука бая скъп е шампоана.. Моят за 25 лева някъде го взех, не помня такава цена 30 лева, явно интересът е голям и са увеличили цената...

# 354
# 355
  • Belgium

По-назад в темата имаше подробно и прекрасно описания за действието на зелената серия, от което се заинтригувах.  Simple Smile Аз след много чудене коя да поръчам, взех лилавата за уплътняване и съм много доволна, споделих го преди няколко дни. Бих взела и синята за обем и ще ми бъде интересно да видя и твоите отзиви.  Hug

Мihaela_z
точно твоето описание на лилавата серия ме заинтригува  Laughing
Описанието на зелената съм го пропуснала явно, ще се върна назад да го намеря.

За сега клоня към синята серия, ако поръчам непременно ще споделя отзиви. От FeelUnique поръчвате Shu Uemura нали?

# 356
Момичета, помня, че преди (а сигурно и сега, но не съм чела) много хвалехте бамбукова серия на Алфапарф. Тя уплътнява ли?  newsm78 И ако да,може ли да ми пратите линк за шампоан и маска от съответната серия?  Hug

Фитблонд, ползах маската Q10 от същата серия, нищо осбено за моята коса, но то и не збам какво точно трябва да усетя. Синята серия на Редкен е ок, но след като ползвах Age recharge на Керастаз май друго не може да я бие откъм упляътняване. Дори не и Форс вектор.

# 357
  • Отвъд алеята зад шкафа
Леле момичета, това натурално арганово олио от Мароко, за което ви споменах - като го отворих и помирисах, то мирише изключително силно и остро на ...НАФТАЛИН. Непоносима миризма, въпреки че си измих ръцете със сапун, продължават да миришат отвратително. Това нещо не мога да си го сложа на косата в никакъв случай  Sad

# 358
Момичета, някой има ли впечатления от синята (за обем) и зелената (за уредена коса) серия на Shu Uemura?

Чудя се коя от двата да поръчам  Thinking
Тъкмо влизам да изкажа впечатления от зелената  Grinning
Тази сутрин я пробвах, шампоан+маска. Шу уемура отново не ме разочарова, споделям абсолютно мнението на Иля, страхотно подхранваща серия, не разбирам от съставки и т.н, но я усетих доста протеинова, подхранваща, но не втвърдяващо. Косата ми стана лека, жилава и лъскава, аромата няма да коментирам  Heart Eyes
Сравнена с оранжевата кадифената серия, и двете са много добри, но наистина са различни, кадифената е по-хидратираща, оставя косата тежко падаща и една идея по-мека, докато тук точната дума е жилавост и лекота   bouquet

# 359
  • в 1001-та нощ
Леле момичета, това натурално арганово олио от Мароко, за което ви споменах - като го отворих и помирисах, то мирише изключително силно и остро на ...НАФТАЛИН. Непоносима миризма, въпреки че си измих ръцете със сапун, продължават да миришат отвратително. Това нещо не мога да си го сложа на косата в никакъв случай  Sad

не е ясно как е добито, а вероятно не е и рафинирано  Peace

аз си бях взела нерафинирано масло от пшеничен зародиш, то смрад, то чудо беше  Joy hahaha

изобщо повече не експериментирам с подобен род продукти  Blush хем моето не беше с неясен произход  Peace

Общи условия

Активация на акаунт