Професионални серии за коса - тема 52

• 68 603
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Отвъд алеята зад шкафа
От къде поръчвате Шу Уемура?

# 451
  • София
Имам питане за САТ протеина на Редкен, след него слагате ли балсам или маска, както пише на упътването и защо е необходимо.

Слагам.     Peace
Втвърдява, затова.
Все пак не е като протеина на Афоджий и втвъряването е градивно, не от веднъж и не екстремно, но още първия път би трябвало да усетиш косата си доста по-плътна, жилава и твърда.

Благодаря за отговора   bouquet
Това ще е поредното, което ще пробвам за уплътняване, аз и от двустъпковия протеин на Афоджи не получавам втвърдяване, а само лека плътност, явно косата ми е странна.  Grinning

# 452
Аз си взех това ,да видим как ще е

# 453
  • София
От къде поръчвате Шу Уемура?

Последно поръчах от lookfantastic

Лу, ще споделя отзиви непременно.

# 454
Вела СП имат нова серия подхранваща с масла http://www.wella.com/en-EN/sp/system-professional-care.aspx много и се навих  Crazy
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 15:16 от Анонимен

# 455
Лисичка,откъде си взе олиото на label.m ?  bouquet

# 456
Благодаря, а щом е силно приглаждаща,ще отнеме най вероятно от обема newsm78, аз моята коса  я боядисвам всеки месец,  но не я изрусявам, може  и тежък да ми идва шампоана Simple Smile newsm78

Аз не мисля,че отнема от обема.Правих измиване(ползвах този шампоан),подстригване и издухване,не забелязах такова нещо,а обратното-косата беше с хубав обем и блясък. Peace

# 457
Момичета има ли запознати с тази марка козметика за коса,моля за мнения Praynig  http://prodavalnik.com/profesionalna-seriya-za-kosa-s-arganovo-m … -kosata-i21637885

# 458
Аз имам и ползвам маската от време на време...нещо не ми харесва особено ,честно казано,може би на по-твърди коси с дебел косъм ще действа добре....но на моята идва тежичка . Бих я заменила с някой ако иска ,останала е около 2/3 -500мл. опаковка .

# 459
Пипи,подарък ми е от софия е взимано иначе  Peace

# 460

Би ли могла да попиташ от къде и каква е цената? Най-вече мястото ме интересува.    Peace

Суити, маслото, за мен, е много хубаво. Не знаех, че се предлага някъде изобщо, отдавна търся.     

# 461
Feeling , казаха ,че от тук са ми го поръчали :

# 462

Би ли могла да попиташ от къде и каква е цената? Най-вече мястото ме интересува.    Peace

Суити, маслото, за мен, е много хубаво. Не знаех, че се предлага някъде изобщо, отдавна търся.     

Лисичка,мерси  bouquet
Във фризьорския салон,където карам курса го имаше,но точно то от серията в момента е свършило.Иначе цената беше 40 лв.

# 463
Въй голяма разлика  Rolling Eyes

# 464
Така е... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт