Професионални серии за коса - тема 52

• 67 335
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • Велико Търново
Мда.. Confused и моята фризьорка се "бунтува" срещу покупките ми в ЗР Wink, но пък серума Абсолют рипеър на Лореал е 31 лв. при нея срещу 21.50/вече 17.20/ в ЗР Peace
Аз засега съм доволна от състоянието на косата си/освен ,че ме налегна сезонния косопад Confused/, ползвам Инициалист при всяко къпане,косопадът не се е повлиял,но е още рано за други отзиви-няма и две седмици употреба Wink Редувам хидратиращата серия на Джойко с протеиновата Екстрийм на Редкен;за финиши ползвам или магическия крем за обем на Шварцкопф + Митик ойл за връхчетата,или Хрома термик + Митик ойл–на краищата винаги наблягам допълнително Wink Следващата протеинова серия ,която обмислям е Файбър форс Wink колебая се между нея и К-ПАК на Джойко/косата ми е редовно,ежемесечно,цялостно боядисвана,но не е крайно суха,не се къса и не цъфти/  newsm78 Feeling... Praynig знам,че ти можеш да направиш сравнение между двете,защото си ги ползвала Wink

# 616
  • Пловдив
*dreamer* ,опиши косата си,и аз съм така нещо нищо не ме впечатлява... Tired

GodaiVa, усещам я суха, някак разпиляна с ужасен обем (ако беше само в корена ок, ама не е), късаща се. Сега ще ти пратя снимка на лични да видиш. Искам да я усещам по пригладена и не толкова суха. Вече нито Олео релакс, нито Абсл, нито  Еликсир ултим са в състояние да я укротят. Не знам дали така се получава, защото почнах да я реша след като изсъхне (уж за да не се къса). Чакам да поизсъхне и реше и резултат - егати буйната грива. Трябва да пробвам на мокра, че това не се трае. И аз съм като теб, напоследък нищо не ми харесва.

# 617
И мен не ме пуска сезонният косопад вече месеци...

И аз редувам протеинова с хидратираща серия, терапевтична преса, ампули... Намалял е но не е изчезнал.

Храня се доста балансирано по мое мнение и сега се замислям за някакви добавки. Някой може ли да препоръча някои от които е останал доволен?  newsm78

# 618
  • Belgium
Ellla , oсвен Maxi Hair, за които сме писали доста, аз в момента пия GNC Hair, Skin, Nails  Peace

# 619
Ellla , oсвен Maxi Hair, за които сме писали доста, аз в момента пия GNC Hair, Skin, Nails  Peace

Имат ли ефект? От колко време ги взимаш? И аз им бях хвърлила око преди време, но така и не си ги купих.

# 620
  • Belgium
Само от седмица и ще ми трябва още време, за да натрупам впечатления.

Но за сега съм доволна. За разлика от Maxi Hair, не миришат неприятно, имат сладък вкус и самата големина на таблетката е указана на външната опаковка, за да има предвид човек дали ще има затруднения с преглъщането им.

# 621
Само от седмица и ще ми трябва още време, за да натрупам впечатления.

Но за сега съм доволна. За разлика от Maxi Hair, не миришат неприятно, имат сладък вкус и самата големина на таблетката е указана на външната опаковка, за да има предвид човек дали ще има затруднения с преглъщането им.
Благодаря  Hug (и Макси Хеър така и не се наканих да си поръчам) предполагам обаче,че тези ще си ги взема скоро (поне не изискват интернет поръчки).
Някой ползвал ли е нещо от Слънцезащитната серия на Шваркопф и по - конкретно нещо от тези:
http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/bc-bonacure-sun-prot … na-ot-slnce-kosa/
http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/bc-bonacure-sun-prot … na-ot-slnce-kosa/
http://www.zlatnaribka.com/schwarzkopf/sun-protect-zashtita-ot-s … ection-oil-150-ml
Моля за някакво сравнение по между им защото искам 1 от тези,а не знам кое да избера.

# 622
  • Бургас / София
Сега гледам косата си и виждам, че е по руса от преди измих се с Джойко за скалп от коя съставка може да стани това? Косата ми не е боядисвана, а естествено тъмно русо, преди бях много по светла като малка и затова се отчудих защо изсветля сега Simple Smile

# 623
  • София
Ще пускат нов Юник уан с ухание на кокос, лешник и ванилия

# 624
  • Пловдив
Здравейте!!
Опитвам се да ви следя от няколко теми, защото съм решила да си купя професионална серия за коса.  Моля, насочете ме, защото има страшно много продукти и се обърквам. Косата ми е чуплива, не я боядисвам, но е със сухи и късащи се краища. Издухвам я с дифузер. Днес я подстригах и малко живна.  Моля, насочете ме за първо време за шампоан, маска и крем за оформяне на къдрици.
Благодаря!!!!!   bouquet

# 625
  • Бургас
______Freya_______     аз имам това http://www.enzo.bg/schwarzkopf-professional/bc-bonacure-sun-prot … na-ot-slnce-kosa/ , разплита косата, хидратира, мирише приятно иии много прилича на балсамите без изплакване на Шварцкопф, който се предлагат по козметичните магазини, утаява се като Л2 и трябва хубаво да се разклати за да се смесят частите.

# 626
Бисквитка, накратко - Файбър форс действа по-бързо, отколкото К-ПАК. Втората трябва да се ползва по-дълго, за да се постигне същия резултат, като при някои всъщност това дава дори по-добър резултат. И при двете серии втвърдяване няма, като все пак Файбъра дава повече подвижност на косъма.         Hug

Alien, страхотна новина! Разкошно ще е, още по-лятно настроение.     Heart Eyes
А имаш ли представа дали по състава ще има промяна?

Pival, за къдрици не мога да помогна, но на предишната страничка споменах, че в блога milavanila тъкмо разгледа нов серум за оформяне.
Относно късането на косата - протеинова серия, но не екстремна, за да не се засили чувството на сухота. Нещо от типа на Алфапарф Бамбук и Файбър форс е чудесно. Хидратираща серия също. Погледни Макадамия, Нутритив на Керастаз, Интенз Рипеър на Лореал.

# 627
Здравейте!!
Опитвам се да ви следя от няколко теми, защото съм решила да си купя професионална серия за коса.  Моля, насочете ме, защото има страшно много продукти и се обърквам. Косата ми е чуплива, не я боядисвам, но е със сухи и късащи се краища. Издухвам я с дифузер. Днес я подстригах и малко живна.  Моля, насочете ме за първо време за шампоан, маска и крем за оформяне на къдрици.
Благодаря!!!!!   bouquet
Аз съм с може би доста близко до твоя тип коса. Помня, че първо си взех Вела Енрич. Алена ми го препоръча и смея да твърдя, че това е един от най-добрите шампоани, които съм ползвала.  Peace Търси нещо хидратиращо - може би Макадамия. Те имат и крем за къдрици. Peace

# 628
  • Велико Търново
Благодаря ти,Feeling  Hug Може би първо ще пробвам К-ПАК,тъй като ми е "любима марка" във ФЮ Wink и ще ползвам отстъпка;по-нататък задължително ще си взема и Файбър форс.
Тази вечер отново се измих с Моисчър рикавъри на Джойко,нанесох Инициалист,после Хрома термик-чудесно стои косата-единствената досега хидратираща серия,която не ми слепва тънката коса Wink

# 629
  • София
Feeling от тук видях ихфо-то https://www.facebook.com/photo.php?fbid=531925370200735&set= … ype=1&theater Така като гледам 10-те действия са същите, но никъде не пише дали разликата е само в аромата, но пък и да е - звучи много сладко, лятно и примамливо  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт