Случи ми се нещо странно IX

• 94 822
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
По този начин най-много в психиатрия да я вкарам.

Или тя мене Grinning

# 316
  • София
Че и себе си.
Според мен се радвай на детенцето и на фантазията му и не се занимавай с глупости.  Hug

# 317
  • Бургас
Че и себе си.
Според мен се радвай на детенцето и на фантазията му и не се занимавай с глупости.  Hug
Редактирах се преди да ти прочета поста Joy

# 318
  • София
Че и себе си.
Редактирах се преди да ти прочета поста Joy
Joy

# 319

Или тя мене Grinning

Не съобразих, че може да си по-лабилна, вероятно ще е по-правилно да подминеш. За детето си няма причини да се безпокоиш, от написаното ми изглежда яка душа. Simple Smile

# 320
  • Бургас

Или тя мене Grinning

Не съобразих, че може да си по-лабилна, вероятно ще е по-правилно да подминеш. За детето си няма причини да се безпокоиш, от написаното ми изглежда яка душа. Simple Smile
Не става въпрос колко ми е лабилна психиката,а как ще изглеждам в очите на околните аз или порасналата ми дъщеря,обясняващи как се е преродила и подробности...

# 321

Или тя мене Grinning

Не става въпрос колко ми е лабилна психиката,а как ще изглеждам в очите на околните аз или порасналата ми дъщеря,обясняващи как се е преродила и подробности...

Защо пък трябва да обяснявате на околните? Това винаги е строго лична информация, за лично ползване. Поне аз така я виждам.

# 322
  • София
Ако бяхте чули средният ми син с какви подробности обясняваше във втори клас как едни големи момчета влезли с пистолети в училището, как ги гледали...Поне 5 от момчетата от класа му "бяха забелязали" странните субекти на различни места - в стола, до оградата, във фоайето...Следваха пълни описания и т.н...Когато ми се обади, дори му повярвах. Той самият си вярваше напълно. И беше наистина уплашен. Дори големият ми син скочи да ходи в училище да ги "спасява".
Докато не се чух с класната и се оказа 100 %, при това колективна,...фантазия!
И говоря за ученици, не за деца на 4-5 години.

# 323
unadaptable, говориш необмислени неща!

Ти твоето дете ще го тласнеш ли да изживее пак СМЪРТТА СИ? Разбираш ли какво ще причини това на душичката му? Ще го тласнеш ли да намери хора, които е обичало точно колкото теб и ще го направиш ли с мисълта, че те най-вероятно ще го отхвърлят като се свърже с тях!

Разбираш ли, че тези спомени ще му донесат огромна тъга и болка, която няма да запълниш! Би ли обрекла детето си всички, които е обичало до вчера да са мъртви? Щото видиш ли ти трябва доказателство, че има прераждане.  Crazy

Ако отговора ти е ДА и би причинила това на детето си, викай социалните да ти вземат детето  Mr. Green

# 324
Дорис, може пък ти да не разбираш психиката на тези хора? На тях може тези спомени да са им интересни и да не приемат смъртта като ужасен край на живота, а само като епизод. Wink

# 325
Напротив, много добре ги разбирам! Бих искала да не съм от тях, бих дала години от живота си, но да не помня ... или по-скоро да не си спомних  Sad

# 326

Ти твоето дете ще го тласнеш ли да изживее пак СМЪРТТА СИ? Разбираш ли какво ще причини това на душичката му? Ще го тласнеш ли да намери хора, които е обичало точно колкото теб и ще го направиш ли с мисълта, че те най-вероятно ще го отхвърлят като се свърже с тях!

Разбираш ли, че тези спомени ще му донесат огромна тъга и болка, която няма да запълниш! Би ли обрекла детето си всички, които е обичало до вчера да са мъртви? Щото видиш ли ти трябва доказателство, че има прераждане.  Crazy

Ако отговора ти е ДА и би причинила това на детето си, викай социалните да ти вземат детето  Mr. Green

След като я помни, то си я е изживяло и без някой да го тласка. По-голяма болка биха му донесли  не спомените, а това че близките не проявяват разбиране към спомените.
И аз си помня смъртта и гроба. Не ми е причинило нищо на душичката-точно обратното. Погребението си е един хубав спомен Simple Smile

# 327

Брррр, звучи като от "Крал Лир" почти, толкова е драматично Laughing. Я, се върни назад и прочети:детето си разказва историята, твърди си я все още даже и се оказва, че нищо му няма според специалисти(психолог, доколкото разбрах. Но психическият натиск от посещението там не се брои естествено:mrgreen:). Детето няма да прави никакво проучване. Това ще направят дискретно родителите с цел да избегнат най-вече конфуза, ако се окаже, че дъщеричката им има по-развинтена фантазия от другите деца, което е с висок процент вероятност. С информацията тя ще реши какво да прави като порасне. Детето ще забрави скоро какво е разказвало, това е всеобща практика при такива случаи.

# 328
Явно си си спомнила некой гаден живот...Сори, Дорис, да, разбирам те, трудно е да се изличи спомена...Всичко е сложно под небето... Hug

# 329
Явно си си спомнила некой гаден живот...Сори, Дорис, да, разбирам те, трудно е да се изличи спомена...Всичко е сложно под небето... Hug

Пънки, доста четох по въпроса в търсене на отговори. Душата помни разтърсващи случки, събития които са оставили траен отпечатък. Тези емоции не се пораждат от хубави моменти. Всички, които намерих, всичко което прочетох е за хора, които страдат от спомените си.
Аз също помня огромна загуба! Бях дете страдащо от загубата на несъществуващ  в живота ми човек.

Общи условия

Активация на акаунт