Случи ми се нещо странно IX

• 93 923
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • Балчик
Но аз не питам за след смъртта, самото умиране какво е? Какво усеща човек? Какво е да спреш да дишаш?

# 391
Но аз не питам за след смъртта, самото умиране какво е? Какво усеща човек? Какво е да спреш да дишаш?

Преходът става за секунда. Какво е да заспиш? Същото е. Един миг и ти си отдругата страна.
Друг е въпросът как ти самия възприемаш смъртта и дали се страхуваш от този преход. Твоята собствена психика ще определи колко страшни или обратното-приятни, ще са последните ти минути и секунди. Зависят и от това дали умираш в мъки и болки. Бавна смърт в мъчения и болки се дава за определени грехове като вид наказание.

# 392
Тръпки ме побиват от последните постове, но не мога да не ги чета. Странно е как мистичното ни плаши и ни привлича.
За начало и аз ще споделя нещо странно свързано с дати. Първото си дете го родих на рождения ден на баща ми, а второто на датата на смъртта му. Той самия беше странен човек, не контактуваше и си отиде с много мъки.....
Преди години сънувах странен сън, но не мога да го опиша. Не знам как да го обясня, помня усещането, но не намирам думите.
За стряскането от допир по време на сън и аз съм имала такива случаи. Обяснявам си го, че е просто нещо от съня, което веднага се забравя и си мисля, че някой ме е пипнал. Не искам никой да ме пипа докато спя  Laughing
Ще ви следя, интересна е темата!

# 393
  • Балчик
Lizet33, a ти от какво умря?

# 394
  • в 1001-та нощ
Та докато става въпрос за преражданията да кажа и аз . Laughing Blush
Та не знам от къде ми е във главата ,но пък е там от много години  Embarassed.Може някога да съм го сънувала ,но няма спомен и така да е останало подсъзнателно .Та винаги съм си мислила , 4е някога съм била принцеса във Англия (съдя по дрехите във който ми са във ума  Laughing Embarassed) ,та била съм принцеса изгоряла във пожар във който никой не ме спасил (не знам защо ) но така ми е 4уството , 4е е можело, но не са  Laughing..Интересното , 4е сега не ме е страх от огън имам 4уството , 4е мога да мина през него ,но пък изпитвам ужас от река,море ,басейн просто ме е страх  Rolling Eyes
Моля не ми се смейте малко налудне4иво е ,но пък и аз не съм сигурна от къде мие във главата това за принцесата просто е там  Hug Embarassed

А проверявала ли си историята на Англия за изгоряла принцеса?

учили сме го по английска история  Peace http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B … D0%B4%D0%BE%D0%BD

може да провери дали модата тогава - отговаря на дрехите, които вижда  Peace

# 395
  • в 1001-та нощ
Скрит текст:
Преди време съпругът на моята приятелка си отиваше от рак. Преди да умре, много си говореха, за живота след смъртта. Той й обеща, че ще даде знак, че душата му, ще остане, че ще е до нея.

Когато почина, тя търсеше знаци навсякъде.....в пяната на кафето (това не е ли сърце??), в движението на стайните цветя (от течението). Намираше камъчета с неговата буквичка. Много мъчна история. Беше ни много мъчно за нея.

Прибира се от работа с още 2 колежки (те са живи свидетели).
Правят си кафенце, и изведнъж голяма саксия с цвете в кухнята се пука.
Скрит текст:
Пръстта се разпилява и метална кутийка от пури (каквито той е обичал), се озовава сред пръстта от саксията. В нея има бележка, оставена от съпруга й. На която е пишело: Обещах да ти дам знак, за това слагам тази бележка, ако има живот след смъртта, ще я разбия на парчета тази саксия, за да го намериш. Обичам те. тук съм.

Сега, аз много искам да вярвам, но пък и 3 жени да лъжат. Наистина се е напукала със странен звук и сякаш се е пръснала. Не знам. Факт е, че от тогава тя се усмихва повече. И дори да е нещо си, тя е добре.

такова нещо съм виждала на живо - аз лично с очите си  Peace

годината беше 1994г., с приятеля ми бяхме заедно работим и четен книгите на Лиана Антонова, ще вметна, че ставаше въпрос за паранормални явления, извънземни и т.н.; та ... аз работя, той чете, после се сменяме - аз чета той работи;

бяхме пили кафе преди 1ас и половина, имахме чаши от йенско стъкло - широки, дебело стъкло - около 4-5 мм;

чета аз и той нещо се възмути и започна да псува - извънземните, измишльотините и т.н. ....вцепенихме се от особен звук на пукот; както бях на масата - видях как едната чаша се напуква и след как пукнатината се движи по чашата; онемях ....чашата не се разпадна, но си остана напукана

той имаше и една предишна случка с псуване на Господ на връх Великден - беше 1993 г. не си спомням каква беше причината да го прави, но цял ден не се спря и вечерта бе приет с много тежко натравяне от бъзова ракия, пил е много малко, но е станала някаква реакция; разказваше какво е видял от другата страна и думите му бяха, че Той го е повикал "да се видят"  Blush

# 396
Олеле...Е значи арабите и сърбите трябва да са изравнени с земята,знаете им псувните,за който не знае включват Господ религията ти светците...всичко мило и драго.Една моя приятелка беше в клинична смърт,никой не разбра защо се върна между живите,тя ми каза едно друго за "отвъд",и да не дава Господ да си бил грешник,говоря за смъртен грях-убийство,правене на магии и т.н,каза още,че видяла"дървото на живота",какво е така и не можа да ми обясни смислено,просто нямаше достатъчно думи за това.Каза,че просто се събудила някъде другаде,отнело и време да разбере че не е в тялото си,адски се уплашила,но "глас"на някой бил постоянно с нея ,и я водел,само имала усещане за още някой,не се виждал,и чувала глас,на въпроса кой е,отговорил"Твоят ангел-пазител".Той я успокоявал.Нещо като огромен мощен вакуум я задърпал и се озовала в леглото...Един приятел, по време на ужасно висока температура се видял отгоре,бил на тавана по думите му,и започнал да се издига нагоре и нагоре...Ако ми позволи ще разкажа цялата история по-късно.Аз пък,сънувам събития които се случват в близко бъдеще,обикновено инциденти и смърт на хора,мога да кажа че е отвратително,освен това,където и да има скрито нещо го намирам,просто тръгвам натам и го изваждам предмета или друго,затова ме викаха няколко пъти да намирам в чужди къщи разни неща,обърнали всичко и няма и няма.С влизането тръгвам право натам където е,само трябва да е пълна тишина.Майка ми,още  съвсем малка бях,каквото смяташе за ценно го носеше в работата с думите"От нея нищо не можеш да скриеш,сякаш го надушва още от вратата"Това възмутено разбира се Simple Smile след силен стрес или болест понякога се "отключва"нещо у човек .

# 397
От личните ми наблюдения тогава човек е по средата между този и онзи свят. Затова си мисля, че вижда посрещачите докато говори с изпращачите. В крайна сметка, ако срещите са в реала, нали и другите ще ги виждат...
newsm10

# 398
Lizet33, a ти от какво умря?

убийство

# 399
А защо след като има прераждания близките посрещат умиращия след много години? Защо те не са вече преродени? newsm78

# 400
А защо след като има прераждания близките посрещат умиращия след много години? Защо те не са вече преродени? newsm78
Логичен въпрос. Вероятно ще прозвучи идиотско, но според мен всички сме и там, и тук. Само в един момент спираме да идваме тук, а си оставаме там.
Интересно ми е да видя и други мнения.

# 401
Като споменах за баба ми и дядо ми, пък се сетих за друго. Тогава въобще не съм и помисляла, че може да е истина. След като дядо почина, баба ми изведнъж легна на легло и се разболя, не знам как се нарича, от старческа склероза му викаме ние. Много ни беше тежко, гледахме я вкъщи, имаше дни, когато беше добре, имаше дни, когато не разпознаваше никого. Говореше само за детството и юношеството си, все едно мъж, деца, не е имала. Само за приятелките си, майка си, баща си и сестра си говореше. Малко преди да почине, казала на майка ми "Одеве дойде Х (мъжът и, т.е. дядо), стоя, стоя на вратата, нищичко не каза и си отиде". Съответно ние с майка ми решихме, че от болестта и се привижда. След това говореше, че са и идвали на "гости" и други близки роднини (вече починали). Та се замислих за това, че може би наистина преди да си замине човек, идват да го "посетят" починалите му близки.
А във това съм сигурна  майка ми когато беше болна и бяха и объркали диагнозата и я лекуваха от друго по4ти си заминаваше .И една сутрин дойде съседка от съседния ход да ми каже , 4е баба ми (тя е по4инала) се обади по телефона и иска да знае майка ми кога ще отивала при нея да я 4ака ли ? Бях във тотален шок и едвам отвърнах 4е баба ми няма как да се обади защото е по4инала .А женицата още по голям шок беше .От тогава не разговаря със нас и ме гледа все едно сме извънземни  Rolling EyesТакова същото ми се е слу4вало на сън и със мен преди да ме откарат във спешното сънувах по4иналия си дядо как ми донесе бани4ка и ми каза , 4е ще се оправя ,но пък ако искам да ида със него .Събудих се и не 4уствах болката и споделих със майка ми , а тя във ужас извика приятеля ми (сега съпруг) и ме закараха във спешното .Единственото което помня е :Не я оставяте да заспи щипете ,удряте ,отиваме да подготвим операционна ,вие добре ли сте да 4акате 3 дена  ,тя е със пертнонит .Та извода ми е може би когато сме на кра4ка от смърта наши любими хора да идват да си не приберат  Rolling Eyes

# 402
Това е винаги така,почти няма човек,особено който се е залежал на легло,да не вижда роднините си и така да си "отиде".Дядо ми и той виждаше накрая майка си,братя и т.н. и след ден си "отиде".На баща ми първата братовчедка виждаше дядо си на който е кръстена и за който умираше и хоп и тя си "отиде".Това го знам с много случаи,че ги виждат преди смъртта и казват,че са дошли.Дядо ми казваше да им отворим вратата,е са много и чакат да влязат да го вземат.
Незнам,но от историите за тропане и всякакви побиващи тръпки,от няколко дена само се оглеждам в тъмното,явно ми идват в повече такива истории,а камо ли да ми се случат Sick

# 403
Мисля, че починалите ни близки ни навестяват и без да сме близо до смъртта - за да ни видят, да ни помогнат в дадена ситуация например. Просто, когато сме близо до смъртта явно наистина ставаме по-сензитивни и затова ги виждаме.
А това, че ги виждаме не изключва възможността от прераждане. Може би прераждането не става толкова скоро след смъртта - примерно до 50-100 години, а след много повече време.

# 404
Сетих се за още нещо тогава не ми се стори странно .Миналата седмица седим на верандата със мъжът ми и свекъра .И мъжът ми ми споделя , 4е сънувал един наш познат ,който по4ина преди година .И вика откъде на къде го сънувам ние дори не се виждахме 4есто .И свекъра изведнъж се изказва :Как защо та нали ти е син !!! Shocked.Като го питахме как така му е син , та той е наш познат и е наш набор  Simple Smile ,свекъра се сепна и стана от масата видимо объркан от казаните си думи  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт