АВГУСТинка чуди се какво е нейното дете - кърлеж или циганé

• 24 253
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Ние бяхме на плажчеее, нях нях  Mr. Green
Албена, честита годишнина – още поне 5 пъти по 12  Hug Hug
Блонди, браво на Кам, че прояжда  Flutter а за ходенето и Анди е като кренвирш  Party
Анди има периоди, в които яде и по 60 гр, има и по 250, хич не го мисля  Tired
Белверде, честита рокля, сигурна съм,  че и в тази си много хубава  Hug
Ааа, сега видях роклята – разкошотия  Heart Eyes
Екзо, страхотни сте  Hug а какъв е повода, аз съм пропуснала, що така  newsm78
Ох, главата ми се е напеклааааааааааа  Crazy Crazy яд ме е, че съм такова прасенце, за 3 дни качих 4 кг, дето има да смъквам с месеци, пфуу, как може да съм такава  Confused сега ще почвам пак уж, ама е трудно като се запуснеш да ядеш и само ти се яде, ако гладуваш не се сещаш за ядене  ooooh!

# 166
  • Варна
Dafi,
Борислав като не яде хич пресни плодове какво да кажа, чак се притеснявам, честно Confused Не ги ще и това е, буха само пюрета, и то купешки. Ти как правиш домашните, попарваш ли ги някак? То пък сега и био... бананите в Балев бяха супер презрели, при положение, че Бобо не ги яде как да купувам... Освен да пробвам по малко с небио и като ги прояде да вземам. Не знам, тези био истории страшно удрят през джоба, последните месеци сме все на червено... Скоро май ще яде небио домашна храна, колкото и да не ми се ще.
Белверде,
мнооого добре те разбирам, че си се ядосала на ММ, моят има навик да се изцепва по същия начин. Така каза и за булчинската ми рокля, че от няколко съм взела най-грозната, е тук как да не го убия ми кажи Crazy Та....  не се връзвай, те мъжете не са като хората Whistling Супер ти е рокличката.
Екзо,
разкошни Heart Eyes
Бютка,
ни тъ лий срам за плаж да ми говориш Joy Браво на вас.
Уфф, сто неща искам да кажа още, но няма време, утре с какъв кеф ще наваксвам, всеки трети пост ще е мой Joy

# 167
Абе, кога ще се научи Камелия за какво служат тия крака, само я придържам и се опитвам да я водя така да ходи, а тя започва да се гъне като сурова луканка на всички посоки  ooooh!

hahaha hahaha hahaha hahaha

И аз това се чудя за Дани, как ще се научи да ходи като си дига краката полусгънати като се опитвам да го държа под мишничките и уж да стъпва и да ходи. А само да се опитам да го сложа в проходилката и почва един рев и вече рядко опитвам  Rolling Eyes

# 168
а тя започва да се гъне като сурова луканка на всички посоки  ooooh!
Joy Joy Joy
Бобърче, аз видях плодове със сметана в десертите на Ганчев и на Хип спанак със сметана май беше и от там се сетих за нея. Ама тази с плодовете дали е същата като със зеленчуците. Ганчев да не е сложил сметана за торти вътре  hahaha
Белверде, аз на една сватба бях с такава рокля, дето постоянно се надига, еййй цяла вечер само за роклята мислих, едно хоро не можах да тропна като хората  Close
Месечинке, ами тя и Ина много малко пресни плодове яде, няколко лъжички само. Банан само яде по цял и реве за още  Mr. Green Слагам ги на пара, като заври водата и държа съвсем малко, колкото да се попарят леко и пасирам. Утре ще пробвам пресни кайсии.

Аз да ви кажа колко съм изкукала покрай Ина. Преди малко влязох под душа с очилата, и като почнах да си мия лицето тогава разбрах  Joy

# 169
Екзо супер сте. И аз съм изпуснала повода
А ти Месечинке с какво се занимаваш, че нямаш време, колко съм любопитна само Embarassed
Бобърче на мен марулята не ми се струва подходяща сега за въвеждане. А и сезонна, може догодина, то какво толкова полезно вътре, което не можед а се набави в момента от другаде, но не знам де

# 170
Лино, да не че съм се разбързала и аз толкова чак за марулите сега, ама просто се сетих, че аз почти всеки ден си хапвам на салатка. А зелето то кога се дава и на манджичка предполагам  newsm78

Уфф, аз пък не мога да намеря снимките на Самито, да я видя каква е хубавица. А трябва ли задължително да имам профил, за да ги видя ?

# 171
  • До морето
Месечинке, аз вече почнах по малко да давам не-био (егати термина). Пак внимавам какво му давам, ама вече наистина не се вманиачавам. Ето сега съм взела пресни картофки, утре ще яде такова пюре, малко по малко трябва ги привикваме към нашата храна. Какъв е смисълът сега да са на 100% био и утре хоп на кухня или пък ако не е кухня, после в яслата - познай, само био ядат  Laughing

Бобърче, гепи  Laughing Ще си пишем тука до пенсия и ще си основем клуб на ревнивите свекърви  Laughing

Белверде, правилно си го измислила. Не е работа да придърпваш цял ден и да се пристискваш  ooooh!

Блонди, Самуил и той се гъне. А е усетил твърда почва под краката си и почва да скача и се хили като тиква  Laughing Като пружинка е, хич не му идва на акъла да прави някакви крачки  Laughing Хората, ходят, маси гризат, пилешки бутчета, едно, друго - ние нямаме такива проблеми!

Екзо, много сте хубави! А кавалерите ти са един път, кой като тебе, не с един, а с двама  Heart Eyes

Лино, само за официалната част бях с леко токче, иначе после си щъпурках по балеринки  Simple Smile

# 172
Албенка,честита годишнина,много любов,разбирателство и здраве ви желая  bouquet
Екзо,прекрасни снимки,и ти,и момчетата ти сте страхотни Heart Eyes
Блонди,обща болест е това,Велито изобщо не й идва на акъла,че може и крачки да прави,седи си изправена,подскача и като й омръзне,крачетата й се гънат като кашкавалени Laughing
Белверде,и двете рокли ми харесаха на мен,ама на такова важно събитие е хубаво да ти е удобно и комфортно,не да си придърпваш роклята непрекъснато.Остави го ТМ,толкова разбират те от мода Laughing
Месечинке,и ние сме скарани със суровите плодове,нищо не одобри Велито,само банан си хапва,ама с нежелание.Иначе и аз вече не търся само био продукти,вчера правих пюре с пресни картофи и масълце,много вкусно стана.
Нашата кака вчера захрани Велито със сладолед,за малко ги оставих сами,връщам се,нашата омазана цялата и си мляска сладко-сладко Laughing.Много жално гледала и Марти й дала да си опита.Нищо й няма засега.
Иначе цяла седмица си спи в кошарата,много съм доволна,не мислех,че някога ще стане това.Бях забравила какво е да се шириш и да спиш спокойно.Явно всяко нещо с времето си става,само търпение трябва.
И да питам нещо старозагорските мами-оказа се,че в края на юни ще ходим на сватба в Стара Загора и искам по нета да направя резервация,да ми подскажете два-три хотела в центъра.Харесах един,Уникато се казва,ама не знам дали е в центъра.
А,най-важното забравих да се похваля-доживях и аз да чуя мама!Ей,умрях от кеф,като я слушам от вчера как сладко вика"маам",направо се разтапям!

# 173
Анди:
Скрит текст:
Благодаря ви момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Поводът беше, че бях на сватба на една от моите най-добри приятелки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Блонди: Това са сандалките, за които ви бях писала, че съм много доволна от тях. Имат си стелка - ортопедична, имат си на петичката да им е стегнато и подметката е цяла, сандалки да им дишат крачетата. Става с чорапче, без чорапче,бе   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И струват само 17лв и някакви стотинки бяха...  mat-star e марката  Laughing Laughing Laughing 19 номер Simple Smile Много добре си ходят с тях, стъпват правилно, че даже и тичат вече  Shocked

# 174
  • До морето
Като казахте Стара Загора, какво стана с Националната среща? Там ли ще я правим или в Пловдив? Дайте малко по- сериозно?

Аз в Стара Загора знам само един хотел, някакъв много висок и уж много луксозен. Майко мила, няма такъв кич а толкова изкуствени цветя не бях виждала на едно място  Laughing , ама забравих как се казваше! Не, че някой го интересува, ама аз да споделя  Laughing

# 175
Ивка, на добро място е хотелът, но отдолу е оживена улица, по която вървят автобусите. Да го имаш предвид просто, не знам вътре колко се чува.
Самимами, сигурно Железник, не се  сещам за друг висок  Rolling Eyes

# 176
  • Варна
Lino,
не е заради работа този път - имаме гости и не мога да се добера до компютъра. А нали съм видна спамърка и много ми липсва Joy
Ей, дадохте ми идея, утре ще се пробвам да пробутам на Бобо малко пресни картофи с масълце. Че и копър бих им сложила, но кой знае с какво го пръскат. Може да си взема в саксийка, че да знам как е гледан. И черешка ми се ще да пробвам да му дам.
Екзо,
ама те съвсем спокойно стоят на крака, браво. Боболин се пробва днес да стои на крака без да се подпира, много е смешен - задържа се за една секунда и пада назад като талпа, добре, че е на леглото.

# 177
Хайде сега да ви направя вечерна проверка smile3534 smile3534
Белверде,много хубава рокля и огърлица PeaceКофти за ситуацията с ТМ,не му обръщай внимание.Повечето мъже не разбират от мода Hug Hug
Месечинка,що му показваш сватбената рокля предварително.Аз бях уведомила ММ за цената на роклята,че беше повечко,отколкото бях предвидила и в деня на сватбата видя роклята за първи път hahaha hahaha
Аз да взема да успокоя притеснените августови души-въвела съм от плодовете круша и слива tooth tooth tooth Зеленчуците и те се броят на пръстите на едната ръка,пилешко,пуешко и заешко.От 5 дни давам глутен Joy Joy Ама не бързам за никъде...Ето например сега има ситни пъпки по ръцете и крачетата,ама не ми прилича на реакция на глутена newsm78 newsm78
Бюти,тез 4 кг много лесно ще ги свалиш щом преминеш пак на режима  Hug
Албена,честита годишнина  bouquet
Екзо,страхотни сте  Hug
Рош уж спи,чувам рев,отивам и какво да видя-той изправен на кошарата #Crazy #Crazy
Гледам Ивка писала,после ще дочитам Heart Eyes

# 178
  • Враца
И аз почти като Белверде не съм вкарала още толкова много неща. Сами, я покажи линк към твоята каша лека нощ, че забравих каква беше (ти казва май).  Hug

Белверде, и Криско ядеше по толкова до преди няколко дни. Сега вече хапва по едно голямо бурканче, ама аз после си му предлагам и кърма ако иска.  Wink Дано се запази тази тенденция за апетита му, че все някога трябва да започна да замествам храненията, а тъкмо се бях замислила как ще стане като той не може да изяде цяла порция.  Grinning

Направих супа (пилешка) и я стерилизирах. Сега имам 10 бурканчета и си ги държа в хладилника за всеки случай нищо, че са стерилизирани. Едно бурканче гледам за 3 дни да му го дам, ако не го изяде го хвърлям останалото. Тя взе, че му се услади.  Grinning Ама в началото не знаеше какво да я прави тая течност от лъжичката. Борко на Месечинка сигурно добре ще се справя със супичките, че нали пие вода така.  Heart Eyes

Биби, според  мен можеш да му сготвиш каквото искаш и да го замразиш, аз си му замразявам отделните зеленчуци, ама то и смесено на манджа пак ще си е ок.  Hug

Само да кажа, че току що казаха по новините на ТВ 7, че се търси кръвна група АБ-, в София в болница Св. Анна утре (не разбрах за какъв случай обаче), но мисълта ми е, че значи АБ- може да взема само от АБ -, иначе щяха да кажат ако сте еди к'ва си кръвна група и имате желание елате да дарите кръв утре,а те си конкретизираха, който е с АБ- и има желание да ходи. Wink Това по повод одисеите с кръвните групи. Wink

Аз не можах да ви изчета, ама по-късно пак.  Hug

# 179
  • София
Иве, Велито е разкошна на тази снимка на подписа ти, става все по-хубава, пу-пу Heart Eyes За сладоледа - не се притеснявай, няма нищо да й стане от толкова Hug
Блонди, не знам за коя от двете питаш, но и двете ги видя на мен, той и естествено затова първата хареса, но мъжете нали са едноклетъчни горките  hahaha и с тяхната една клетка в главата, и то не в която трябва, нормално хич да не може да предвиди какъв е повода, къде ще се състои и т.н., тръгнал да ми говори за цветови съчетания, сякаш не знам защо първата повече му хареса ooooh!
Скрит текст:
Явно толкова много му е харесала, че на момента като ме видя и получих неприлично предложение, но му се размина за друг път, и то се оказа че такъв път няма да има hahaha  hahaha hahaha
Та ме съмнява, че за това беше цялото негодуване  Whistling
Бюти, какъв плаж, какви 5лв., в една страна ли живеем, тук е по-скоро като при Блонди Laughing
Малък пишльо Heart Eyes Има и още малко в Снимката.

Общи условия

Активация на акаунт