АВГУСТинка чуди се какво е нейното дете - кърлеж или циганé

• 24 253
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Привет Hug
Бютка,не съм те виждала на живо,ама на снимките изобщо не ти личат килограмите,не изглеждаш повече от 80.За японското чудо-знам я,пробвах я веднъж,ама много агресивна ми се видя,умрях от глад и я спрях.Ако я правиш,сподели после резултата.
Белверде,прекрасна е роклята,ама и на мен ми се струва,че ще изглежда по-добре без цветето.
Месечинке,много сладък Борко,голямо момченце си е вече,прекрасен Heart EyesНа мен всички бебенца ми изглеждат много по-големи от моята пикличка.
Тефи,радвам се,че вече си добре!
Блонди,страхотни са цайсите,ама и цената им е страхотна Laughing
Пак ли документи ще се подават,я разяснете малко повече,че за първи път чувам.Аз засега няма да се връщам на работа.
Аз череши още не съм дала,много я вардя май,все ме е страх да не се задави.Оня ден й дадох краставица,отхапа едно голямо парче,бърках в устата да й го вадя.Хич не ми е ясно как ще прояде по-едра храна.
Откакто отказа млякото Велито ми се струва,че е отслабнала,чак ребрата й се виждат като легне по гръб,сега я теглих,по моя кантар не е мръднала за почти месец.То верно,че не се спира,ама чак пък грам да не наддаде не знам дали е нормално,утре сме на ДК,да видим там как ще я претеглят.
Ето една снимка и от нас-Велито на 10 месеца:
Скрит текст:

# 301
Аууу Блонди, очилата ти са страхотни. На мен слънчевите очила ми бяха преди малко мания, но съм си купувала само 2-3 качествени чифта и още 1000 боклука.  Mr. Green

Тайра, не съм взимала пелени на Ганчев. Само 1 път взех мокри кърпички и бяха ОК.

Кашпи, супер сте си решили - малко почивка, разходка. И Истанбул става за близка разходка, е не е толкова близко като Одрин, но все пак. Аз не долюбвам турците предвид Историята, но не моге да има отрека, че наистина всичко при тях работи. Дреме им на ... шапката за ЕС, много са си добре те - и заводите им работят, всичко си произвеждат и изнасят какво ли не, за къде ли не. Пък ние като сме едни видни европейци сме голяма работа няма що  Crossing Arms

Ивка, Вели е страхотна, като малка принцеска и колко сладко позира за снимката  Hug Hug Hug

# 302
Блонди, очилата са супер Simple Smile
Тайра, колко струват тези памперси на Ганчев, май не съм ги виждала по магазините  Thinking
Ивка, Велито е голяма сладурана, като принцеса е  Heart Eyes

# 303
Ивка, страхотна е малката, красавицата на темата, а Емма на Тайра е сладураната и чаровницата, и двете са ми любимки, в различен стил  Hug

Не се притеснявай, че не е качила, нормално е вече. А и нали добавяш АМ къде ли не, пак си го приема  Simple Smile

Бобърче, аз досега хубави очила не съм имала, все за по 5лв  hahaha Сега реших да се поглезя с тези и смятам да ги нося следващите 20 години  Joy

# 304
привет от мен  Hug поразходихме се днес, да не повярваш, едно хубаво времееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мис спи, аз изядох света  Embarassed Blush ама все тревисто  Mr. Green
Тефи, радвам се, че си по- добре, а преди като описваше, че си станала като скумрия, малеее как се смях  Laughing ти ако си скумрия, аз съм хипопотам  Tired
Блонди, аз Карп си го взех от Бг, защото тази, която поръчах тук не ми дойде  Crossing Arms Има 2 книги, едната е за бебето, което на теб вече не ти трябва, а другата се казва "Най-щастливото дете"  Peace Готини цайси, аз много харесвам такива, но сега сменям и с едни кафяви, които ми тичат на косата  Flutter
Белверде, много ми хареса роклята  Heart Eyes присъединявам се към казаното от Тефита, че ще изглеждаш като кралица  Heart Eyes видях ти снимки от сватбата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes страхотна си  Heart Eyes
Лино, не знам дали методите ще действат винаги, но трябва много да се упражняваш! Карп казва, че това трябва да стане част от ежедневието ни, после като се свикне си ни идвало отвътре  Peace Тъкмо щях да кажа, че Сами също беше споменала, че е прилагала методи и е действало  Peace
Кашпи, добре да си прекарате Hug охх, Турция  Heart Eyes бяхме в Кушадасъ на абитуриентския бал, беше разкошно  Heart Eyes А, като каза за турците и да ви кажа , тук съседите до нас дадоха на малката 20 евро като се роди, казаха, че е подарък  Crazy първо се почувствах много неудобно, ама дядото много настояваше  Whistling
Месечинке, този Борко  Heart Eyes хубавец, с тая косичка, оххх иде ми да го намачкааам  Heart Eyes Heart Eyes
Ивка, честити ви 10 месеца, а Велито е като порцеланова кукла, ще ме е страх да я нагушкам, от страх да не се счупи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes прекрасница  Heart Eyes

А, вас защо ви е страх да давате по- големи парченца на децата, аз на Мис отдавна давам така, въпреки, че няма зъби върти парчето в уста и според мен така се учи да дъвчи  Rolling Eyes Днес й сварих пак ориз, първо го смесих със зеленчуково пюре- яде го! После малко с масло, пак го яде и сега съм доволна!  Whistling
Обаче, забелязах, че като давам масло или сирене и малката повръща Tired до сега не бях сигурна дали е от това, но 3 дни не й давах и не повръщаше, днес дадох малко масло и айде пак  Tired Дали може да е от това  newsm78

# 305
Добър ден  Hug аз може и да се загубя, че ме чакат 2000 страници да чета, че и да ги науча после  Joy
Принцеска е добре, малката слушка, има вече 4 зъба  Heart Eyes
Бобърче, значи ще минете и покрай Пловдив да се запознаемм  Twisted Evil
Кашпи, приятно изкарване в Одринн  Hug
Блонди, цайсите са мой тип, жестоки са  Heart Eyes айде другото лято обещавам и аз да се уредя с качествени  Mr. Green никога не е късно, ще съм само на 24 кво  Mr. Green
Ох, Велито е прекрасна просто ще я изпапкам – толкова е нежна и миловидна, чисто ангелче  Heart Eyes
Аз покрай роклята на Белверде днес с Данип се разхождахме за платове, че аз нали ще си шия каквато си искам, пък и за мойта фигура  Mr. Green та сега съм в процес на осмисляне на модела, но 100 % ще е с висока талия и да пада надолу, че с тоя шкембак така ще прикрием следите  Mr. Green
Блонди, за терасата - ММ разлепил на всики бележки да не си мият терасите и каза, че ако още веднъж се наводни направо ще иде да отреже тръбата отдолу  Mr. Green гадно е да си на първия етаж, всички помии при нас братче  Crossing Arms
Тоя Карп верно действа, аз чакам да я взема назаем от пловдивските минки  Mr. Green
Сутринта правих на Анди овесени ядки и се чудих дали вървят със сирене или с плодово да ги направя, ама му се усладиха със сирене  Blush

# 306
Мацки, влизам да ви се оплача, моя мъж днес за малко да си отиде  Sad , ухапала го някаква гадина по пръста и буквално за 10 минути се е задушил, добре че са изнамерили някакъв орбазон да му бият, почти бил спрял да диша. Сега е в Пирогов на системи, чакам да дойде майка ми да ходя да го видя.
Егати, направо не ми го побира главата. Сори, че ви занимавам.

# 307
Леле, Миши, ужасно  Sad дано се оправи бързо... уфф, то като дойде лошото   Sad прегръщам те  Hug

# 308
  • Варна
Миши... направо се втрещих. Извадил е късмет мъжът ти... Да му минава бързо. Разбрало ли се е каква е гадината, той алергичен ли е към нещо? Ужасно направо, добре, че е бил малкият дявол, дето се вика.
Тарантулке,
ми Борислав се дави... не знам какво да го правя. Днес му дадох половин пюре Бебивита броколи и пуешко, към него добавих батат, уж  намачкан на пюре, но като се разбърка остават миниатюрни бучици, уж няма проблем да го яде, но като се задави по едно време, взе да се цъкли и да издава звуци като задръстен принтер, накрая върна всичко, което беше налапал и се оправи. Дояде си де, но все пак... Как да му дам нещо по-голямо не знам.
Иве,
абсолютна кукла е малката Heart Eyes

# 309
Лелее, Миши,  Confused Дано да се оправя бързо, какво го е ухапало?
Бюти, аз имам 40-50 страници да науча за един изпит и ме мързииии, само се мотая  Blush За държавния не ми се мисли.  Whistling От 3 седмици се каня вечер Ина като заспи да почна да си развивам темите. Много несериозна съм станала относно ученето, през 2011 я записах тази магистратура и по мои сметки в най-добрия случай ще завърша догодина през март  hahaha

Аз не спирам да се опитвам да давам по-големи парченца, но диването ги плюе. Плези езика и не иска да преглътне, а сега се е научила да си бърка в устата и да вади от там храната  Mr. Green Единственото непасирано което яде е попара, кус кус и банан. Всичко друго трябва да е гладко пасирано  Crazy

Знаете ли някое евтино мляко за тяло за бебе със суха кожа  newsm78 Дерматоложката ни изписа Еудермол 3 на Талодерма и се чудя пак ли него да купя, то не е за бебета  newsm78

# 310
А, защо не опитате първо с коричка хляб? Или от тези оризовите бисквитки?
Аз и от мрежичката за плодове виждам кяр, като й сложа парче ябълка и го прави на пюре, но поне се опитва да си гризе, ако че не пуска парчета  Mr. Green
Аз започнах с ориз, защото и мис се давеше от по- големи парчета. Сварих й от нашия, после се опитах да го пасирам,ама не стана, смесих с месно пюре и за мое учудване прояде и пушек се вдигаше  Wink Споко ще проядът, не се притеснявайте  Hug

Охх, аз голяма почивка му ударих, малката спи от час и нещо  Heart Eyes

# 311
  • Варна
Страх ме е с коричка хляб, честно казано. А мрежата за плодове изобщо не я отразява, давам му ябълка в нея - върти я в ръцете си и я захвърля, изобщо не се сеща да захапе. Бутам му я в устата - не иска. Абе все ще прояде, и аз така си казвам.

# 312
Еййй, да ви се похваля. Престраших се и Ина изяде половин нектарина  newsm44 Дадох и я уж да я смуче, тя почна да гризе, отхапа едно голямо парче, аз се паникьосах, че ще се задави, но тя си го сдъвка  Mr. Green Чак към края започна да бърка в устата да вади парчетата, значи когато иска може да дъвче  newsm78
Утре ще пробвам и банан така да и дам, ама дали ще имам нерви докато го изгризе целия... едва ли  Mr. Green

# 313
  • Бургас
Миши, много гадно това. Добре, че са реагирали навреме. Гуш от мен!
И тъй като рядко се включва ще бъда супер неактуална, но да си кажа.
Бюти, виждала съм те само на снимки, но си ми много сладка и не си личат толкова килограмите,  ще си дойдат нещата на място. А и ти си младеж, по-лесно ще ти е. А за терасите - много гадно това, ама риска на първия етаж. И свекърите са така Outta Joint
Белверде, нещата, които си показала са много готини. Всички рокли са страхотни, а ти си избрала най-добрата за теб. Много е красива.
Много хубави снимки на страхотни дечица видях. Със сигурност не са вече бебета, а малки момченца и момиченца Heart Eyes
Моя Виктор постоянно ме питат да ли е на годинка, явно изглежда по-едър. Сигурно е от бузите. Днес постоянно идва и се изправя по краката ми. И стои така, аз пък съм гръб и не мога да го държа. Въщам го и пак пристига. Едвам сготвих днес. Обикаля из целия апартамент. Но така ще е.
Кашпи, приятно да ти е.
Блонди, много хубави очила. Аз си нося с диоптър, поне за това да не харча.
Рош, и аз ходих на зумба Flutter
Бобърче, звънни като се разхождаш из центъра. Ще ти пратя тел. на лични

Страшен пост ooooh!

# 314
Тарантулке, мерси за книгата, ще я взема  Hug

Миши, ужас, каква е таз гадинка била  Shocked то по нашите ширини уж няма такива отровни чак. Явно алергичен е бил. Важното е, че се е разминало. Пиши после как е  Hug

Месечинке, споко, Криско беше така до 2 годинки  hahaha само гладко пасирано признаваше  Grinning

Калка, ами слънчеви с диоптър  Mr. Green Hug

Ние час и половина се разхождаме, на Камелия лимита на издръжливост навън е час и беше вече страшно вкисната, като се прибрахме  hahaha  Дъждът и сивотата нахлуват с пълна сила, мина лятото и при нас  Joy

Количката, лятната е  Sick

Скрит текст:
евтиното си е евтино, ега ти недоразумението  ooooh! първо тежи повече от Бъз-а  Close после е правена за двуметрови майки, бутам я с почти опънати хоризонтално напред ръце, и те, много ясно, отмаляха след 5 минути,  Rolling Eyes Освен това колелата са супер назад и едно до друго и като я бута човек, той няма как да крачи, няма място за крака отпред  ooooh! в резултат бутам с ръце нагоре, опънати силно напред, аз надупена назад, за да мога да ходя. Камелия въобще не може да седи вътре, свлича се като чувалче с пресни картофки и главата и клюмва на тръбата и на всяка дупка и друс я дрънка и започва да протестира, абе, ужас, ама каквато - такава, ще се гъзя, ще пустосвам наум и това е  Joy

Общи условия

Активация на акаунт