АВГУСТинка чуди се какво е нейното дете - кърлеж или циганé

• 24 253
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Иве,
бананът с грис ни е любим и на двамата с Бобо Laughing
СамиМами,
аз въведох спанака с пюре Овко - Био спанак с картофи и ориз:
http://www.zabebo.bg/products/bio-spanak-s-kartofi-i-oriz-4-m-ovko
Сега съм взела на Сънвал - картофи и спанак:
http://www.zabebo.bg/products/spanak-s-kartofi-sunval
и зеленчуци с просо:
http://www.zabebo.bg/products/zelenchuci-s-proso-sunval
В това също има спанак:
http://www.zabebo.bg/products/nejni-gradinski-zelenchuci-sunval
Ние пък сме с едно сандалче назад, на разходката Бобо го е изритал Whistling Като забелязах се връщахме да го търсим, но не го намерихме. Някой много бързо го е прибрал, много странно на кого му е притрябвало едно сандалче. Добре, че не е от тези за прохождане, а от мекичките бебешки сандалки, но ме е яд. Сега ще трябва да го извеждам по чорапи или да му обувам сандалите за прохождане, а те са му бая големки още. Здраве да е.
Тарантулке,
приличат ми да стават, много са сладки Simple Smile
Даниела,
не знам защо са ти казали да ходиш декември, тогава малката ще е на година и половина - някакво никакво време. Не знам как стои въпросът с преждевременно родените, с какви дати ти бяха болничните листи помниш ли? В общия случай 365 дни след датата на термина болничните приключват и се подават документи за втората година майчинство. Т.е. това няма как да е през декември. Най-добре се обади и попитай пак.
И да се оплача, че домашното ми картофено пюре от пресни картофи не се получи! Станаха ужасно твърди, колкото и да ги мачках си седяха на парченца, на мен ми идваха твърди, а Боб щеше да ги върне със сигурност. Вече на пара няма да правя нищо, ще варя във вода, докато се разварят съвсем. На всичко отгоре преди малко ревна, пробвах да го сложа на стола да обядва, той писна още по-силно. Викам сигурно му се спи, сложих го да суче, той сукна няколко пъти и се разигра. И сега кога да му давам да обядва??? В 4 часа сигурно. Тотално оплескваме режима тези дни.

# 436
  • София
Иглуб, благодаря ти Hug Блендер ще е значи, но те са повечето с миксер и пасатор, които не ми трябват, защото имам, но нека има още:)
Месечинке, сори за сандалчето, наистина на кого му е потрябвало едно Rolling Eyes
А вие мислите ли скоро да варите и във вода, тъкмо да се ползва и бульончето, или все на пара?

# 437
Добър ден от нас, четох доста назад, но нищо не запомних. Не съм достатъчно умна вече, изпиха ми акъла тези деца.
Владо се оказа със специални претенции за яденето, че ми яде и нервичките на всяко хранене. Вече имам едно претенциозно и кльощаво, ужасявам се от идеята за още едно такова. Поне Сашо да не си развали апетита, че ще трябва да си пускам музика за медитация. Сега Владо е целия в ядене по дрехите и дори по памперса под дрехите, ама хич не ми дреме, той си изплю манджата върху себе си.
Има ли някакъв начин да го накарам да яде докато не е пораснал все още, или е обречена работата?

# 438
Месечинка,дай малко по-спокойно  Hug Hug Hug Имам усещането,че си напрегната,Бобо те усеща и нарочно ти върти такива номера  Hug
И ако това ще те успокои,Рош също е без режим  Joy Joy Joy Joy Обедното зеленчуково/месно сме го яли в :11:00 ; 12:00 ; 13:00,та дори и в 14:00 часа  hahaha hahaha hahaha hahaha
Днес например не съобразих да му направя по-рано картофчето и яде тиква с каша ориз  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Спа само 40 минути,ама ми дреме на шапкалъка.След малко ще пробвам да дам АМ и да спинка,ако не стане,здраве да е  Mr. Green
Да увеличиш дозата Заебин викам аз  Hug Hug Hug
Рош е само по чорапи,откакто изгуби едната обувка и се връщах 1 км назад да я търся.Е,намерих я,ама повече не си правя експерименти Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 439
Сами,  гледах на Томи, ама те само 3 капки са най-големите им дупки, което е малко за нас  Rolling Eyes

Текат понякога МАМ, да, отдолу, ама Камелия навремето само тях прие, че им е сплескан биберона и по-мек. По-късно открих, че почти всякакви биби стават на всички шишета  Simple Smile Сега взех една чаша на Дифракс, да видим, и едни биби на Др. Браун за над 9м, ще пробвам  Simple Smile

Белверде, давай рецептата, де, къщовнице работна  Hug Ха ха, тортата направо да ти се отяде  Joy

Тарантулке, тези обущета ми изглеждат много, много мекички. Т.е. неподходящи за прохождане, според мен. Тук такива обвучкици са за непроходилите само  Simple Smile

Месечинке, ми аз не знам още колко пъти да ти кажем да се успокоиш малко  Hug Че той Бобо докато порасне, ти ще психясаш съвсем  hahaha Hug  Остави тоя режим настрани, спри да гледаш часовници и да се впечатляваш от това, че отказва храна.

# 440
  • София
Блонди, те са по Бютината рецепта, но аз сложих по-други брашна и каша - 1ч. смлени овесени ядки, 1ч. от безмлечната каша на Холе с мюсли и малинови люспи, 1 настъргана круша, 3с.л. ГХИ Flutter

# 441
Ехооо момичета привет,

Благодаря, че сте ни мислили. Вече всичко е наред  Simple Smile.
Койчева, бързо да се оправя малкия  Hug .
Блонди, Урбазон-а е метилпреднизолон,използва се при алергични,ендокринни,ревматични,дерматологични,неврологични и тн.,както и шокови състояния.Мощен кортикостероид. Ограмотих се около случката. Сега съм се записала в къщи, колата, вилата със спринцовки, капки, хапове.
Честита количка, със здраве да я ползваш. Как ще ти хареса тортата на Неделя, аз като гледам какви вкусотии правиш    Laughing , добре , че не съм ти в къщата, ще стана 200 кила.
Зафира, 30 пчели  #Crazy , горката жена, сигурно ужасно боли.
Ивка, добре, че не ви е отнесла с тази скорост. Дано си върнете вещите  newsm10 , имам чувството, че хората напоследък сме станали много недоброжелателни. Все някой гледа да излъже, завлече или измами някого. Успех и на срещата със свеки довечера, дано да мине добре.
Фери, аз кашата винаги я давам с плод, преди с плодово пюре,сега с пресен плод.
Само с вода не ми се нрави. Пробвах и с масло и сирене, но Марто не иска да я яде.
Тефи, благодаря за споделеното инфо. Явно зависи в кой район живееш. Тук /Стрелбище/ няма проблем да се запишеш. Искат акт за раждане, бележка от лекарката, 30 бурканчета и 60 капачки. Аз съм ходила и там където готвят, изключително чисто е и контрола е много строг. От другия месец ще я пробвам.
Месечинке  Hug , това за режима хич не го умея  Joy, Мартин веднъж обядва в 12.00, друг път в 3.00, спи всеки ден по различно време, ама хич не си го слагам вече на сърце. За обувките, нашите си стоят в къщи  Joy  Joy Joy точно поради тази причина, да не ги изгубим  hahaha .

За хапването на по-големи парчета и аз мисля, че е до дете. Емма до почти 2 годишна възраст се давеше и повръщаше от нищо, Мартин яде и настъргана ябълка и краставица, домат, хляб и др. има една физиономия, че се дави, облещва очи, но нищо повече.
Коралче, ти в Хърватска ли заминаваш? Нещо съм пропуснала. Много я харесвам, природа, хора, море......ей размечтах се /там ни беше медената седмица  Two Hearts /.
Белверде, засрами ме  Embarassed , отивам и аз да чистя, че само се мотая тези дни, а ако стигна и до бисквитите , каня се да ги направя откакто Бюти даде рецептата  Joy , направо ще съм  newsm44 .

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 14:40 от mishi17

# 442
  • Враца
Привет!  Hug

И аз си търся сериалче за лятото, препоръчайте. Изгледала съм всички сезони на Анатомията на Грей, Дневниците на вампира, Отмъщение, Приятели, ОС, епизоди съм гледала и от Хаус, Местопрестъпленията, Бети, Отчаяни съпруги и други има, но не се сещам в момента. Сега съм подхванала Супернейчъръл, ама не знам защо не ме грабва баш, мЪ шЪ го изгледм сигурно де. Wink

Бобърче, аз ходих на кръшене миналата събота и подарих сребърна юбилейна монета.  Peace Има много, с годината на дракона, със зодии, с каквото поискаш. Това според мен ще е хубав спомен. Другото е златно кръстче, или богородичка, но обикновено това го купува кръсникът, така, че отпада според мен. Wink

Марги
, ние също сме с теракот и ламинат, може би 50/50, на ламината го оставям, ама на теракота не повече от 10 мин ако трябва да свърша нещо в кухнята, струва ми се много студен и му изстиват кълките и дупето (добре, че има пампи поне).  Grinning Както ти казваш - пада назад, напред, ама няколко пъти плака, после свикна. И аз гледам ако падне веднага да му пляскам и да му викам "Бравооо!" и така някак не се стряска и с времето започва да пада по-малко.  Wink А за скрития текст, репликирай много ясно, ама според мен малко секс също ще ти дойде добре, ако не малко, тогава много секс.  hahaha

Тарантулка, направи й чайче малко. Не горещо естествено, а топло към хладко и го давай вместо вода.  Hug

Блонди, все се каня да те питам, има ли комбинация от клавиши на клавиатурата, с които да направя и с ударение, вместо да използвам й, когато пиша например "чантата й" (нейната чанта)? Питам теб, че във френския нали има доста букви с ударения. Wink  Hug

Ивка, изпуснала съм (или по-вероятно е да съм забравила) твоите драми със свекито, защо не се понасяте?

Белверде, блендер според мен е по-добре, а и ще можеш да си правиш шейкчета. Wink Иначе то месото ако е домашно винаги ще ти е на конци, не може да се хомогенизира като тези на хип в бурканчетата с чистото им месо.  Hug Но пък сега като се замисля блендера е с по-голяма кана и ако дуркаш малко количество после иди го изгреби от там. Не знам...

Месечинка, пасирай картофа с много вода. По принцип става лепкава каша, но когато му наливаш вода, докато стане почти течна консистенция си е ок и Бобо ще го хапне. Wink Не се отказвай от готвенето на картофите на пара.  Hug  Peace

Белверде
, бих варила във вода, само ако са домашни зеленчуците, тогава ще ползвам бульончето, ще е супер. Ама за сега на пара и хвърлям водата отдолу. (Не купувам био - затова).

# 443
  • By the sea
Хайде целувки от Катето за всички младежи, да няма обидени  Kiss Kissing Heart lovekiss dancing Това малкото се е научило да си бърка в носа, колкото пъти я погледна, пръста й все там Joy
Аз не съм варила все още във вода newsm78 Ааа, само месото всъщност Thinking
Белверде, задължително ли от тази сладкарница трябва да е тортата Rolling Eyes Като бяхме на гости в Монтана купувахме пастички от сладкарница Крокантина, по-точно от фирмения им магазин, не бяха лоши, на сестра му на ММ сватбената торта май оттам беше и много вкусна беше доколкото си спомням Simple Smile А те като дойдат при нас оттука до Монтана си мъкнат шоколадови еклерчета от нашето "Захаро" Simple Smile Много хубава представа имаш за тортата, дано да стъкмят все пак нещо подобно, красиво и вкусно Flutter Ето подобна идейка http://zaharo.info/torti/pantofki-s-rozi  Blush

# 444
Драскам 2 реда и изчезваме навън.

От снощи Ники е с пукната кост на дланта, та снощи ходихме до спешното, утре ще се реши дали е за гипс Crazy
На Ивайлка пък хемангиома се оказа киста, та и нея утре ще я водя при детски офталмолог за терапия, днес само ни консултираха Tired

Това е от нас, да не му е спокойно на човек Tired

Не съм ви чела, излизаме на въздух че ще се пръсна вече Crazy

# 445
Кашпи,много ггггууууууушшшшшшшшшшшшшшшш  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Всичко ще се оправи Simple Smile И с Ники, и с Ивайлка Simple Smile

# 446
Месечинка, значи сега все едно вземаме болничен, а година след термина се води майчинството, което за всички е 250 лева ли беше ooooh!.?Нали НОЙ ги изплаща и се разправя с тези работи?Не мога ли да звънна по телефона да питам?ЕйчАрката от работата ми не ми вдига, че тя върти на  5-6 фирми персонала и е много заета...оффф то много неща ми се струпаха.Честно ви казвам писна ми от държавни детски кухни, градини, сега и тези мижави пари, ама са си пари...

# 447
Кашпи,дано всичко е наред и с Ники,и с Ивайла,да пишеш утре след прегледа.

Фери,с две думи за свеки-скараха се с ММ още бременна като бях,спря да се обажда,да идва,все едно не съществуваме.Не е виждала бебето изобщо,а Марти от година и половина.

За сериалите да ти кажа-аз много харесвам на семейна тематика,мога да ти препоръчам Братя и сестри,Момичетата Гилмор,Родителски неволи,ако харесваш такива,също много добри отзиви има за The Client List,бил от сорта на Отчаяните съпруги,ама него още не съм го гледала.

ММ се свързал най-после с тоя от оказиона,уж извън града бил,голям интерес имало към количката,ама не била продадена още LaughingСтрува ми се,че ни баламосва нещо и в понеделник ще отидем да видим дали работи оказиона и дали изобщо е там количката и да подновим договора,да имам някакъв документ все пак.

# 448
Ивка, вярно кофти ден си имала. Дано днешният ти е по-добър ... пък било то и със свекървата  Hug
Бобърче, не знаех, че още ги има "Амадеус" в Бургас. Обезателно ще ги посетя като се прибера. Иначе съм си тук ... чета ви, ама нещо не мога да се включа адекватно.
Койчева, надявам се да сте по-добре днес  Praynig
Блонди, честита количка. Сега остава и да си изкарате хубаво като се приберете  Heart Eyes
Би би, ти кога се връщаш на работа? Нещо съм пропуснала ...
Сами, аз спанакът го въведох с домашно пюренце. Киснах го цяла вечер във вода, дано са му паднали вредните неща.
Белверде, след това описание на бисквитките ще взема и аз да се пробвам да направя ... малко хич ме няма в готвенето, ама на това май наистина няма вече какво да му объркам.
Тарантулка, моят пъзел е този. Зависи как ще го наредиш, но при мен е 1.60х1.90м. приблизително. За обувчиците - сладки са, ама аз съм без опит още и нямам идея дали стават за прохождане. За Ицо все пак избрах да му поръчам сандалки от Зизуу след дъъъълго мислене.
Миши, радвам се, че вече сте добре. И да не се случват повече подобни неща  Hug
Фери, ето ти едно сериалче. Малко странно, но на мен много ми хареса. Изгледах го докато бях бременна. Само дето краят му е леко неясен ...
Кашпичка, и от мен гуш и дано скоро всичко да е наред!

# 449
  • Враца
Белверде, а има ли как от Враца да си я вземете тортата? Ето
тази сладкарница прави вкусни и хубави неща. Даже доставят в София до адрес, препоръчвам ти да им опиташ бисквитената торта просто ей така си я поръчай. Това е най-хубавата бисквитена торта, която съм яла.  Heart Eyes  Hug

Общи условия

Активация на акаунт