АВГУСТинка чуди се какво е нейното дете - кърлеж или циганé

• 24 253
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Бобърче, на коя марка е чашата със сламка?
А преходната чаша и аз я купих когато беше на 6м., само си чешеше венците на нея и я прибрах и сега като я извадих си пие от нея  Peace

Айдеее, толкова, чувам "маам"  Laughing

# 91
Добро утро, банда  Hug

Мойто диване снощи хапна плодово пюре и толкоз, досега нищо  Mr. Green

Миланова, няма да се шашкаш.  Hug Нали знаеш крилата фаза - период е, ще отмине  Joy

Сънувах, че се разхождам из квартала и навалял сняг и аз с една шуба и казвам на ММ - я ме снимай с телефона си, да покажа на момичетата какво ни е скапано времето тук  hahaha

Абе, Васето, ще се гръмна вече с тия АВ  Joy Joy Joy

АВ + получава от всички, АВ - от всички с р. ф. -; АВ + дарява на АВ + и АВ -, АВ - дарява само на АВ -!

Глей ся моя мозък защо не може да вдене:

АВ+ получава от всички. И същевременно АВ+ дарява само на АВ+. За мен звучат взаимноизключващи се - защо да дарява само на АВ+, т.е. на АВ+ да се прелива само АВ+, като същевременно АВ+ получава от всички  newsm78

Месечинке, мерси, ама не съм взела, само набелязах модели от село Марково на прилична цена и ще меря тепърва, пък дано си харесам  Simple Smile

А, Лино, то с ДБС само за това да се бяхме сдрачили  hahaha

Бютката, а не, нямам против, по-добре биберон от пръст - хвърляш го, малко рев и край. Тогава май ставаше дума, че не е добре да се дава след раждането, докато детето няма още добра техника за сукане  Simple Smile А Камелия цъка по цяла нощ пак с тоя палец, явно периода на неядене е съчетан с цъкане  hahaha

# 92
Един бърз преглед на печата и от мен  Mr. Green
Добро утро!
Благодаря за споделеното за праховете на пране Hug
Явно ще си поръчвам от чужбинско Crazy
Тарантулке,много кофти така #2gunfire Дано днес отсранят повредата Peace
Бобърче,браво на вашия наследник Peace И ние снощи излизахме с приятели,ама Рош следобед почти не спа,беше крив  ooooh! Уж заспа,после се събуди  ooooh! ooooh!
Иглуб,приятен маникюр   Peace
Муки,Явор е страхотен  Heart Eyes Heart Eyes
Хм,на мен ми закъснява този месец,но не се тревожа  Thinking Все пак практикувам най-надежния начин за предпазване от бременност  Laughing Предполагам се дължи на свалените кг,знам ли и аз  Thinking
В общи линии това....Ще се оправям да излизаме с дребен,докато не е станало жега  Mr. Green

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 13:54 от Мама на Рош

# 93
  • София
Рош, заради диетата е, нормално е да се получи, ще се оправи Simple Smile
Муки, много ти е сладко Яворче с бутчето  Laughing
Тайра, мерси за кус-куса, вече мислех, че никой не ме чете  Laughing А как го приготвяш, какво добавяш - масло, сирене, захар или с пюре?
Бют, и аз искам рецептата на тортата  Wink
Бобърче, този Бочко против летящи спрей ли е?

Ооо, и да ви се похваля - Пепи завърши у-ще, имам си пълен отличник! От другата година почва трудното  Simple Smile

И нещо просълзяващо за майките с момченца:
Скрит текст:
Когато синовете пораснат
 Таня Мезева

Когато синовете пораснат
 и тайничко станат мъже,
 обаждат се плахо и казват:
 “Маме, не чакай днес твойто хлапе!”

И тъжно се свива сърцето,
 проблясват в очите сълзи,
 пропити със майчина ревност.
 Контролът ненужно боли.

Къде е момчето, което,
 до вчера държеше в ръце?
 Май днеска е яхнал крилете
 и литнал към свойто небе.

Отлитай, детето ми, нищо,
 че мъката в мене расте.
 Тя, майката, тъй е орисана,
 гнездо да изгражда, но и път да даде!
Усмивки ви желая днес!  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 94
  • Враца
Добро утро мадамки,

Аз днес съм на кръщене та след малко излизам, ама ви прочетох по между другото (да не Упусна нещо).  Twisted Evil

Криско тая нощ беше отличник, легна в 21.30 и се събуди чак в 5 за първи път, нахраних го и го върнах в неговото легло и спа до 6.30, взех го при мен и спахме още малко до 7.30.  Grinning Егати кефа е да се понаспиш сам на леглото със съпружеското тяло.  Heart Eyes Може би се упокои защото изби и второто зъбче отдолу.  Wink

Бют, ще ти звънна по-късно, че сега бързам.  Hug

Айде до по-късно.  Hug

# 95
Момичета, много е лесна, аз вече за пети път сигурно я правя  Crazy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=10318
Биби, браво на отличника - дано някой ден, АКО стана учителка, все такива деца да ми се паднат  Heart Eyes
Бобърче, ми не знам баш традицията, ама мисля, че кумувете трябва да дойдат, не вие да отидате. На Великден вече младоженците отиват при кумувете, но на годишнини те идват  Hug
Блонди, да, да, верно е, че биба е по-добре от палец, ама ако можеше и без двете щеше да е супер  Mr. Green Камито цъка, а  Mr. Green Сестра му на ММ чака детето да стане на 3 години, че да му маже пръста с нещо си  hahaha трябва да я питам дали още смуче  newsm78
Аз се обърках с тия АБ, дето вика Блонди да не ни се налага  Praynig
Туй мойто диване вече неще да се приспива в шезлонга и по 1 час се приспиваме в леглото, седи, катери се, и само се забива като щраус, изправя се, пак се забива и вече след 1 час уморен, уморен просто се забива като пирон и не мърда повече  Mr. Green ама си е изнервящо толкова дълго приспиване  Mr. Green ама пък като си легнем с ММ и като го видим как сладко спи и се чувстваме толкова щастливи  Heart Eyes до момента през нощта в който стане и двамата се скътаваме кой да стане да го храни  Joy Joy

# 96
  • До морето
Whaz uuuuuuuuuuuup  smile3502

Бибиии, как ме разрева, не е истина! Обаче след малко отиваме на абитюрентска на момче и познай какво ще напиша на майката  Laughing Ще падне рев  smile3508
За кус-куса и аз не пасирам. Приготвям го с АМ, че става малко по- сладко, после слагам сирене и масло. Захар не слагам! Опуква го за секунди

И ние имахме едни 3 дни, в които не ядеше и супер се изнервих, той моя син нали досега храна не ми е отказвал, то много гадно било, ама мина. Макар, че нямаме нов зъб, не знам от какво е било, може да е от фазите на луната  Laughing

Муки, много ти е хубаво бебето (бебета са още пък, ааааама ха  Crossing Arms) Дайте му едно итинско бутче, какво го мъчите с тия пластмаси  Wink

За зъбите - онзи ден случайно се запознах с една детска зъболекарка и според нея детето и един зъб да има, трябва да се мие, аз обаче още си  Whistling Ама предполагам, че тези дето вече имат по- 5-6 зъба трябва да ги мият  Rolling Eyes

Айде оставям ви и отивам да се правя красива   4470

# 97
Айде оставям ви и отивам да се правя красива   4470

Е, то накъде повече  Heart Eyes

# 98
  • София
Хелоууу момичета  Hug
Днес много сме на бал  Mr. Green Да не се окажем с някой на един и същи бал  hahaha И ние довечера ще ходим на братовчедката на ММ на бала.
Биби аз го варя във вода и после добавям малко масло и сирене,ама тя и така го отказва...И с пюре съм пробвала,но явно не си пада по закуските  Tired
Тая нощ малката не спря да мрънка и да плаче  ooooh! Нямаше спане от нея.Направо ужас.Да видим сега като се наспи как ще е,че не иска и да яде...Явно и друго зъбче я мъчи.Второто е почти пробило,горните венци са леко зачервени вече...Днес я пробвах да я сложа до проходилката и да се държи за нея и да ходи и се справи доста добре,като се има предвид колко бързо върви проходилката на плочки  Mr. Green

# 99
Много благодаря на tayra  за детските ясли, записах манинката и съм доволна, а дали ще ни приемат с нашите 8.2 точки не знам Mr. Green.
Бюти, след 1 месец ставаме на годинка Party Party Party.Не ходи, нито пълзи, само седи, търкаля се и крещи.В проходилката гребе с двата крака и бяга, върти се с нея в кръг и се побърква от кеф, но нашия ортопед(д-р Чавдаров) препоръча проходилка десетина минути на ден... Mr. Green. Иначе като я хвана за подмишниците крачи и се държи сама изправена, ама не може да ходи още...тя е и дебеланка малко, че не знам дали не й тежи дупенцето.
Блонди, и ние купихме нова количка за лятото със същите екстри като твойта и много съм доволна, че мога да й сменям памперса без да я изкарвам от количката.cam portofino взех аз, ти на каква се спря?
Вчера и оня ден малката ми съкращава следобедното хранене(кашата) и като четох набързо по диагонал, разбрах че и на някои от  вас им се случва същото... Thinking...Защо е това чудо?Порастват ли какво правят, от зъбите ли е или от топлото, стоя и се чудя и ям бисквитена каша какво да правя?

# 100

При нас със сигурност не е от това  Joy

Днес яде, но не й предлагам мляко  Tired Ще го спра изцяло за ден-два, ще видим после.

Количката е куче някакво, Аxio, но за самолета и морето ще свърши чудесна работа.  Simple Smile И също така влиза в моя багажник, така като сме на пазар двете, няма нужда да я мъкна с кенгуруто  Party Имаше само черни и лилави, взех лилава.

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 16:50 от Блонди

# 101
Хоп троп в новата тема. Нещо поизтървах за цигането, но заглавието е много сполучливо!  Mr. Green

Месечинка, като намериш от тези универсалните подложки, пиши каква си купила, че и аз търся, и моето детенце се поти много.

Малкият спи следобедния си сън в люлката на Чико и вече за втори път й се пуска звукът, явно от дистанционното на съседите Crossing Arms Добре, че пак заспива, милото. Луда работа.

Биби, много трогателно стихотворението подсмърч Cry

Иглуб, и аз се чудя с какво да се предпазваме от комарите. Вчера гледах разни спрейове, гривни, на всички пише да не се ползват за деца под две години newsm78

Към мамите-градинарки: подариха ми разкошна орхидея. И за да не я съсипя като предните две, да питам, мога ли да я разсадя в почва някаква или да си я оставя, както е. Тя е в нещо като торф, символично количество и май не се чувства много добре там, защото цветчетата й започнаха да падат. Ще я държа на сянка, но колко често да я поливам? newsm78

# 102
  • Враца
Аз се завърнах от кръщенето, Криско спи и аз да си дочета, че нали ви написах, че съм ви прочела, ама съм стигнала до поста на Бютката и не знам защо съм решила, че съм ви прочела, а то още 15 коментара имало.

Оф и аз се забърках с тия кръвни групи, ама и аз като Блонди нещо не мога да вдяна последните обяснения на Васето.  newsm78

Биби, много хубаво стихче.  Heart Eyes Hug Аз не съм вземала още кус-кус, мисля сега да рзгледам и да поръчам на Плазмон, дето толкова го хвалите, да видим Криско дали ще го хареса. Иначе ще го правя с масло и сирене само. Захар за какво да слагам.  Hug

Кръщенето беше много хубаво, доста хора имаше поне 60 човека бяха. Абе май като мини сватба беше.  Grinning Жалко, че ММ имаше работа и бързаше, та не останахме до края. Не можах да дочакам тортата  Close. Ама съм си поръчала да ми изпратят по кръстниците, че живеят в другия блок.  Mr. Green Кръщенето беше на момиченце, авустинче от нашата тема даже, ама тя майка му не пише откакто съм родила аз (последно ми беше щъркел). Та Даная (момиченцето) заспа в мен и спа час и половина в ръцете ми. Съжалих само, че и едно хорце не успях да тропна. Ама това, че Даная спеше на дясната ми ръка не ми пречеше да ям с лявата.  hahaha Като ми дадат някоя снимка ще ви покажа колко бяхме хубави всички.  Blush

Сега вече мисля, че съм ви прочела.  Mr. Green

# 103
Бреййй, вие нищо не сте писали. Аз си викам сега ще има 1 час да чета, пък то....  Mr. Green
Кус куса не го пасиран, давам на Плазмон, той е толкова дребен, че няма нужда от пасиране. А днес купих на Дерони някакъв много дребен, като свърша на Плазмон ще давам от него.
Купих оризовки и си мисля дали мога да ги давам вместо сухари?  newsm78 Че тези сухари нещо... много неща ми се струва, че има в тях  Mr. Green Днес всъщност тръгнах да търся киноа и амарант, но дъжда ни заваля и не можах да стигна до тях.
Има ли мами, които сега нищо не въвеждат? Аз вече няма какво да въвеждам  newsm78 Остана ми кисело мляко, свинско, пъпеш, диня, грозде, друго в списъка нямам  Mr. Green

# 104
Писах,писах....и Явор с дебелите пръсти всичко затри  Close

Благодаря ви за хубавите думи за моето гардже  Hug   bouquet

Не ми се пише пак каквото беше затрито....  Whistling Ще бягам да сменям памперс,че човека се усамоти и измъти нещо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт