А преходната чаша и аз я купих когато беше на 6м., само си чешеше венците на нея и я прибрах и сега като я извадих си пие от нея

Айдеее, толкова, чувам "маам"

Нали знаеш крилата фаза - период е, ще отмине 

А Камелия цъка по цяла нощ пак с тоя палец, явно периода на неядене е съчетан с цъкане 

Дано днес отсранят повредата 
И ние снощи излизахме с приятели,ама Рош следобед почти не спа,беше крив
Уж заспа,после се събуди

Все пак практикувам най-надежния начин за предпазване от бременност 

Егати кефа е да се понаспиш сам на леглото със съпружеското тяло.
Може би се упокои защото изби и второто зъбче отдолу. 

трябва да я питам дали още смуче 

до момента през нощта в който стане и двамата се скътаваме кой да стане да го храни

) Дайте му едно итинско бутче, какво го мъчите с тия пластмаси 
Ама предполагам, че тези дето вече имат по- 5-6 зъба трябва да ги мият

И ние довечера ще ходим на братовчедката на ММ на бала.
Нямаше спане от нея.Направо ужас.Да видим сега като се наспи как ще е,че не иска и да яде...Явно и друго зъбче я мъчи.Второто е почти пробило,горните венци са леко зачервени вече...Днес я пробвах да я сложа до проходилката и да се държи за нея и да ходи и се справи доста добре,като се има предвид колко бързо върви проходилката на плочки
.Не ходи, нито пълзи, само седи, търкаля се и крещи.В проходилката гребе с двата крака и бяга, върти се с нея в кръг и се побърква от кеф, но нашия ортопед(д-р Чавдаров) препоръча проходилка десетина минути на ден...
...Защо е това чудо?Порастват ли какво правят, от зъбите ли е или от топлото, стоя и се чудя и ям бисквитена каша какво да правя?
Ще го спра изцяло за ден-два, ще видим после.
И също така влиза в моя багажник, така като сме на пазар двете, няма нужда да я мъкна с кенгуруто
Имаше само черни и лилави, взех лилава.
Добре, че пак заспива, милото. Луда работа.

Аз не съм вземала още кус-кус, мисля сега да рзгледам и да поръчам на Плазмон, дето толкова го хвалите, да видим Криско дали ще го хареса. Иначе ще го правя с масло и сирене само. Захар за какво да слагам. 
Жалко, че ММ имаше работа и бързаше, та не останахме до края. Не можах да дочакам тортата
. Ама съм си поръчала да ми изпратят по кръстниците, че живеят в другия блок.
Като ми дадат някоя снимка ще ви покажа колко бяхме хубави всички. 
Че тези сухари нещо... много неща ми се струва, че има в тях
Остана ми кисело мляко, свинско, пъпеш, диня, грозде, друго в списъка нямам