АВГУСТинка чуди се какво е нейното дете - кърлеж или циганé

• 24 253
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Юхууу,

Пак съм тук... следобедната разходка беше супер. Малчо много се впечатлява като гледа другите деца как бягат, играят, щъкат насам-натам. Много са му интересни и само ги зяпа.
Взехме на малчо, едни малки сини очилца от H&M, дали имат някаква защита така и не разбрах, почти сигурно не, ама са много сладки и тези дни ще му направя снимка с тях и ще ви го покажа. Да ни се чуди на акъла човек, защо изобщо му ги взехме, като той като му ги сложим и веднага си ги сваля.  Mr. Green Ама бяха там някакви 7-8 лв и не издържах.

Блонди, пази си новите хубави очила от Ками, че да не ги носиш само 20 минути  hahaha Дани, само да ми докопа очила и веднага почва да ги гризе.  Rolling Eyes А лятната количка май нещо не те кефи. Е то колко е вашето лято, ей го на мина  hahaha

Бюти, ооо, дано имаме време да минем край Пловдив. Не обещавам от сега, но принципно Пловдив ми е при сърце, харесвам го още от преди и ми се иска да завъртим поне един тигел.  Flutter
А я кажи ти овесените ядки как ги правиш. Аз съм взела и овесени и ръжени, ама нали са едри и ги смлях наситно с блендера. Само веднъж ги правих - сутринта сварих малко с вода и после добавих сиренце и масло. Ама още преди да ги добавя самата консистенция стана някакси една такава разтеглива, клисава, ако ме разбираш. Твоите така ли стават ? Аз май не трябва да ги варя, ами само да ги кисна  newsm78

Месечинка, що не му чупиш на Борко, много малки парченца хляб на Борко и така да му даваш ти. Току-виж прояви интерес към нещо по-едро. Peace

Дафи, и аз мисля скоро да взема нектарини и да пробвам. А за цял банан и аз нямам нерви, засега го давам само намачкан. Ама ние сме с 2 зъба и то само отдолу Mr. Green Ама Ина нали нямаше още зъби или греша  newsm78

Калка, ще се обадя за разходка, тъкмо да се запознаем. Може и следобедно да е, примерно към 17-17,30ч

Тарантулка за маслото не знам. Да повръща от него  newsm78 А ти иначе нормален ориз си даваш нали  ? Аз още не съм давала и се чудя обикновен дали става ? Само оризова каша добавям.

Миши, спокойно, дано бързо се оправи ТМ  Hug

Кашпи, да наистина идете по-добре на лекар. Ти май не си писала преди за това.

Ауу, Тефи, то и бебешки пубертет ли има  Crazy Горките ние, какво ли ни чака  hahaha

Сами, не са малки. Екстра са за тези люлки, които Месечинка е показала. Ето и аз ту пускам доказателствен материал, но малчо е слабичък и обикновено ги придържаме.  Еее, супер фотосесия, уф и аз още не съм се наканила да отидем. Хората повториха и потретиха, а ние се мотаме. ooooh!

Още щях да пиша ама забравих какво  Rolling Eyes

# 331
Би би, меря понякога сутрин, ама все съм малко над нормата. Кофти  Rolling Eyes Иначе 2 часа след ядене е екстра, независимо какво съм яла, но тази сутрешната ме притеснява малко  Rolling Eyes Режима хич го няма  Embarassed

Виолетките вече са добре. Нападнаха ги голи охлюви, изпоядоха ги, гадинките, ни листа, ни цвят остана.  Close Ама наръсих и се разкараха и сега пак са добре, ей ги под дъжда в момента  Simple Smile

Аз на Месечинката го прочетох задръстен пинчер, чак сега виждам, че било принтер  Joy

Камелия уж си легна, обаче изнася концерт от леглото си  Tired

Самито много европейски се захрани, помня и аз  Simple Smile Отивам да видя какво има толкоз в таз каша  Blush А, Белверде, ти си се стреснала от състава на адаптираното мляко, те всички са така, иначе самата каша си е каша, не е по-различна, екстра си е  Simple Smile

Аз реших от Бг да й купувам пюрета и каши, няма пък да влача и да пращам  Crazy

Бобърче, тя количката е само за самолета и за морето, тук си ползвам Бъз-а, тя е супер, друга не ми трябва. Но е обемиста и ще ми е проблем в багажниците на колите  Tired

# 332
Благодаря момичета  Hug . Вече е добре, но е било много страшно. Надрусали са го с лекарства. И той не знае какво го е ужилило, казва, че било по-голямо от оса, по пръста на ръката. Направил е алергична реакция.

Сега малко по-адекватно да се включа  Simple Smile .

Блонди, очилата са много готини.

Месечинке, Ивка много са сладки малките бонбони.

Кашпи, поне разходка си си направила и си се върнала с пари  Joy .

Белверде, роклята е много хубава. Хайде и другите момичета, давайте да гледаме красоти.

Сигурно съм пропуснала много неща, сори, но отивам да поспя, че днес стресът ми дойде в повече.

Лека от мен.

# 333
Здравейте, момичета!  Hug
Признавам си без бой  Mr. Green - не съм Ви чела три дни. Така, че едно съвсем егоистично писание от мен. След това се връщам да чета  Peace

Чувала съм, че момичетата били по-лесни за гледане, по-кротки, по-нежни и т.н и т.н. Е!!! Който го е казал, нищичко не разбира!!!
Двете ми момчета макар, че са супер диви не могат да се опрат на малкото пръстче на Дейката!
Това мойто малко чудо  Heart Eyes е сторъчко, стокрачко, стоочко и стоушко. За няколко дни направо ми стопи лагерите. Като надуши белята и погледът и става като на Рони О Съливан /не знам къде е апострофът/.
Ходи с паяка НАВСЯКЪДЕ. Отваря чекмеджетата на батковците, вади всичко опасно от там, и ....го слага в устата, и директно гълта  ooooh! . Разлепя им лепенките от шкафовете и ги ....гълта. Разнася бутилките от минерална вода и безалкохолно, къса етикетите със зъби и ги ....гълта. Днес разнасяше и прахосмукачката  Shocked . Само за днес се наложи да и "спасяваме" живота три пъти. Опразнили сме хола от всичко - остана един шкаф и то само, защото телевизорът е от старите с торпедо и не може да го събори /за сега/.
Излиза от паяка и естествено пада по тиква на теракота.
За два дни купихме ТРИ дистанционни ..... направо като ги види  и пощурява, излиза от паяка, качва се на масата, взима ги, хвърля и чупи.
Спи само на ц*ца /през деня/, но ако се събуди директно тръгва нанякъде и ако съм задрямала пада от леглото /три пъти/, така, че аз не мога да спя изобщо. Ако я оставя в нейното легло не спира да пищи /пробвала съм я мноооого часове/. Естествено спи в сгъваемото легло, защото дървеното не е пречка за преодоляване - по-ниско е. Започна да си ляга вечер към 0,00ч. и да става към 6,00ч. така, че като вляза сутрин в банята, това е придружено с писъцииииии.
Мрази гладенето - днес реших да взема вече и да изгладя всичко /открих колко са ни малки гардеробите  Mr. Green/, е толкова писъци не съм чувала НИКОГА .
Нямам сили да разкажа всичко  ooooh!, но такова чудо НЕМА.
 Исках да ходи на художествена гимнастика, но мисля, че може да стане изпитател на ......някоя совалка, дето няма шанс да се върне на Земята  Mr. Green .
Надявам се, че не ми се сърдите за егоистичното включване, но, ако не бях противник на МериДжейн, щях да се се напуша яко  hahaha.

Айде, Сладки, ще Ви изчета и ще се опитам да се включа пак.....а дано  Praynig
/това го пиша от има - няма два часа  Cry/

# 334
  • София
ехо, мами, помните ли ни  Mr. Green

нещо се запиляхме ние, голям мързел ме е хванал, и даже не съм ви чела  Embarassed сигурно съм изпуснала много интересни неща, опитах да попрехвърля последните 2-3 странички, но за да хвана нишката май трябва по-назад да се върна.

ние сме добре, подготвяме се за морето в началото на другия месец.  Нямам търпение вее  ooooh!
Брани напира да ходи, хванат за 2 ръце естествено, с лазенето хич ни няма  Simple Smile Не че е задължително де, ама аз май го предпочитах още някой и друг месец да не се налага да се водим. Няма как.
В леглото се изправя сам, но все още не прави крачки настрани.

За хапването - вече хапва по-едри парченца без да се дави, но примерно като му дам парченце ябълка или коричка, не се сеща да ги слага в устата. Свикнал е все с лъжица.
Мляко пие сутрин и вечер, абе когато и да му дам, няма да откаже мамин дундьо. Mr. Green

Иначе бяхме на нац.среща на Плами от темата, за 3та поредна година. Татковците толкова са се сдушили че вместо бг мама среща, стана бг татко среща  Laughing.

В тая връзка кво стана с общия рожден ден и/или национална МОРСКА среща?

до скоро

Миши, ужасно е това с алергичната реакция ooooh!

ще ме извините ама по другите теми не мога да се включа, трябва малко поне да хвана нишката  ooooh!

# 335
ВТД, малеее, то при вас положението си е направо бедствено  Shocked Ми тя голяма фурия била, нищо чудно че не ти остава време да влизаш да четеш и пишеш тук.
Еее, момичета виждате ли какво ни чака всички много скоро  Crazy Crazy Crazy

# 336
Извинете, но забравих да пиша, че сутрин ходя до тоалета ПЪЛЗЕЙКИ - да не ме види Дея, че съм будна. Промъквам се като във филм за Мистър Бийн. Знам, че е смешно, но и аз до скоро бих се смяла на подобна простотия. Бих била даже изключително груба, ако на моя приятелка и се случи. Ноооо... ЗОР - бих дала "всичко" да не ме види ...лелеее полудях.
Само да уточня, че по принцип не съм луда  Mr. Green
С две диви момчета се справих много лесно. Такова чудо не съм мислила, че може да има, а още по-малко да съм зависима от него.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 337
  • София
Еее, Блонди, е те са ти супер теменужките! Какво ги изяло, нищо им няма! Simple Smile Ми ти с тая захар защо така? Какво казаха последния път?
Леле, ВикТан, това си е направо изпитание за теб, не знам как ще се оправяш...смешно е ходенето ти до тоалетна сутрин  Laughing
Елвиркааа, наистина се затри, айде влизай в час  Simple Smile
Бобърче, ние пък нямаме никакво зъбче. Но пък дъвче нещо като му дам парченце.
Утре ще дам прасковка  Simple Smile

# 338
Аааа, Бибка не съм била 100 кила, а 70 , което за моя ръст си е 100 кила Joy

Охх, Вик, сори ама доста се повеселих на поста ти Hug искарено ти съчувствам Crazy Ми ко ши я праите после Confused

Ивайлка пък като я показах на едно момченце и тя взе да му се радва, да го пипа, да го боцка по бузката, всичко това придружено с одобрителни писъци Joy То детето вързано в количката на 7 месеца нямаше как да избяга от тия набези Joy накрая тя му маха за чао, той се обърна на другата страна Joy

Яяяяя, Тюдорите почнаха пак, Белвердееее Crazy

Марги утре ще съм на маникюр и зъболекар, извикала съм един брой баба и един брой кака у нас.Ако мога за четвъртък ще дрънна Hug

# 339
Като надуши белята и погледът и става като на Рони О Съливан /не знам къде е апострофът/.
hahaha Да нямат роднинска връзка с Ракетата?!  hahaha Че той просто е неподражаем!  hahaha Излиза от паяка???!!!  Shocked Направо умрях от смях с описанието на сладкото чудо, ама така е - трябва да е съпричастна с батковците си!  Hug
Месечинка, голям сладур Борко! Като го сложиш на люлката не те ли питат на колко годинки е?!  hahaha И Несито много ги обича тези люлки, чак се сърди като го свалям ...  Peace
Ивка, Велито е истинска кукла!  Hug
Елвирка, добре завърнала се!  Hug
Миши, ужас, добре че се е разминало най-лошото!  Hug
Дафи, браво за кърмата!  Peace

Моето чудо пък нищо не лапа като му дам в ръката - оглежда го, размахва го и го мята нанякъде ... Яде само от лъжица. Преди гризеше зелен чесън, но вече не. Нито хляб гризе, нито плодове, абе нищо!  Rolling Eyes Ама и играчките си не лапа, сигурно е гнуслив ...  hahaha Иначе продължава да спи по цяла нощ в кошарата (откакто се похвалих), приключихме с нощното кърмене вече (като цока към 22-23, после чак към 6-7 сутринта).  Whistling Както казва ММ - живот си живея!  hahaha

# 340
  • София
Иве малката е просто уникална  Heart Eyes
Миши бързо да се оправи мъжа ти  Praynig Направо ужас  ooooh!
Дафи малкия пакет от 20бр струва 5.95лв а големия от 60бр+мокри кърпички някъде 18лв а този от 66бр. без мокри кърпички е около 19лв.Има ги май само в магазините на Ганчев и в някакви по-малки квартални детски магазини с асортимент на Ганчев.
Блонди много кофти за количката...И нашата е такава,че постоянно си удрям краката в нея,иначе е удобна и за малката и за мен.

# 341
ПП. Тефита и Дафи, имам чувството, че се наговаряте- много често се случва постовете ви да са един след друг  Laughing
Ми да, да ви затрудним, да се чудите кой Мечо Пух на кого е  Mr. Green

Овесени ядки имах голямо желание да давам на Ина, но много лигави стават едни. Аз ги варя и после пасирам. Блонди, ако ги направя по твоя метод с фурната и смилането пак ли така стават като се сварят?

Бобърче, Ина няма зъби, борим се за класацията "последен зъб"  Mr. Green
Миши, как е мъжът ти? Изписаха ли го?
Вик,  Joy Joy Joy И аз съм така, гледам Ина да не ме вижда  hahaha
Васето, Ина и тя като и дам храна в ръцете и не я лапа, но играчките си ги лапа, всичко завира в устата, но не и храната  ooooh! Културни са децата, искат с лъжица да ядат, не с ръце  hahaha
Тайра, много са евтини тези памперси, ако ги намеря ще ги пробвам и аз. Тук обаче няма магазин на Ганчев, ще търся по гаражчетата  Thinking

# 342
Добро утро!
Миши, много съжалявам за ТМ Hug Да се прибере скоро от болницата. Чакаме да пишеш, че вече е наред Hug

Мойто дете беше с лека Т цяла нощ и много неспокоен, през 20 мин. се буди 2ра вечер , бърка си в устата и ми се струва, че ще вади кучешко зъбче. Днес сутринта ака редичко. Взех да се чудя дали е от зъбите Confused Изглежда изморен и ми се струва, че е леко подпухнал newsm78. Ще се обадя на лекаря , че да не вземе да се окаже, че не са зъби.

ВикТанДея hahaha
Месечинке, може ли и аз да те попитам Blush Blush Фирмата, в която работех я закриха(уж поради фалит) и сега могат ли да ми дадат такава заповед от работодателя или ще съм прецакана и няма да мога да се възползвам от обезщетението за отглеждане на дете? newsm78

П>С Лекаря каза, че сигурно е от вирус( забравих какъв каза, ентеро нещо си ли беше newsm78, дето бил с температура до 38 градуса) и предписа пробиотици  и каза само кърма /Ам, картофи и моркови newsm78. Ако вдигнел над 38 да и го водя.И да не е от вируса, предписаното нямало да му навреди, поне ще пребори диарията(той само 1 ака рядко засега )

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 08:58 от s.koycheva

# 343
Здравейте, усмихнахте ли се днес  Heart Eyes Heart Eyes
Биби, не съм я почнала, чакай да си свърша 90 дневната, хаха  hahaha
На 5 юни я свършвам, ама може би майка ми ще дойде за 5 дни да мога малко да поуча та като си тръгне тя тогава  Crazy
Бобърче, днес му дадох ръжени ядки, ама нещо не ги хареса, той по принцип яде и много големи парчоци, ама избирателно, трябва да пробвам да ги стрия. Иначе овесените ги накиснах няколко минути и след това ги варих няколко минути, станаха леко лигави, ама не много  hahaha
Блонди, супер са виолетките, ама верно времето е ужасно при вас, много гадно  Tired
Елвирка, радвам се да те видяя  Hug
ВКТ, хаха, леле, ужас – стига, че на мен във второ дете ми е надеждата да е по-кротко, понеже съм си поръчала момиченце, хаха  Joy
Месечинке, много е готин Борко  Heart Eyes
Койчева, дано не се разболява, а да са зъбки  Hug
Малко за нас  Blush
Кво да кажа – не ми се учи  Mr. Green
Толкова много неща и различни, не знам как ще ги запомня – ето ви един пример – цялото заглавие на „История славянобългарская“ е „История славеноболгарска о народе и о цареи и о светих болгарских и о въсех деяния и бития болгорская; събрано и нареждано Паисием иеромонахом бившаго и пришедьша ва Светие гори Атонские от епархии Самоковские в лето 1745 и събравшаго историю сию в лето 1762 на ползу роду болгарскому“  Crazy Crazy
Ей, да го прочетете цялото, че специално го преписах от учебника, хаха  hahaha
Иначе пандата тая нощ беше неспокоен, плачка и два пъти плюска, може би е коремче от тия овесени ядки, не знам  newsm78
Иначе вече се научи като е прав, което постоянно прави всъщност, се предвижва с краката около масата  Mr. Green

# 344
Добро утро!
Макар че ич не е добро за мен smile3515
Рош е с ново АМ,което явно не го засища и вечер се буди по 2 пъти и изпива по 220мл  Shocked Shocked Shocked
В тази връзка да попитам мамите,чиито дечица са на Аптамил АДЦ с протокол-осигуряват ли ви го от аптеките?Цял месец май си го купувахме от различни магазини/аптеки,защото имаше по 1-2 бройки,а в склада нямали наличност да заредят аптеката с 12 кутии АМ,колко ни трябват по протокол.И тъй като вече изкупихме отвсякъде това АМ,минахме на Фризо пеп АЦ,но то не го засища.А уж са с еднакъв състав newsm78 newsm78 newsm78
А днес времето е отврат...И винаги ми се скапва настроението в такова време....... newsm50
ВТД,направо те съжалих  Hug Тя верно Дейката е бойна мадама  Hug
Би би,не съм Месечинка,но да се изкажа.Да,ако продължат да я водят на ТД,може да се прехвърли 2-та година.Специално писах до НОИ по този въпрос,дай ми е-мейл на лична ,ако искаш да ти препратя отговора  Peace
С.Койчева,да минава на бебчо бързо.Еххх,с тези зъби ще ни побелеят косите  Hug Сподели как върви кормуването  Hug
Тайра,вие в църквата или манастира ще кръщавате Емма?
Аххх,Бюти,тъкмо прочетох само първата част на заглавието и след това реших да ти уважа труда и се върнах да го дочета цялото Hug Hug
За диетите-днес реших да се проверя колко кг съм.Отслабнала съм само с 300гр от 23-ти сутринта,но пак е добре,имайки предвид,че 2 дни се награждавах за постигнатите резултати Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Днес ще се занимавам с къщна работа-пране на дрехи,готвене на манджи,че ММ го кара само на сандвичи,макарони и багети Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ставам,сладки,че и упражнения ще правя  jump jump jump jump

Общи условия

Активация на акаунт