Пак съм тук... следобедната разходка беше супер. Малчо много се впечатлява като гледа другите деца как бягат, играят, щъкат насам-натам. Много са му интересни и само ги зяпа.
Взехме на малчо, едни малки сини очилца от H&M, дали имат някаква защита така и не разбрах, почти сигурно не, ама са много сладки и тези дни ще му направя снимка с тях и ще ви го покажа. Да ни се чуди на акъла човек, защо изобщо му ги взехме, като той като му ги сложим и веднага си ги сваля.
Блонди, пази си новите хубави очила от Ками, че да не ги носиш само 20 минути
Дани, само да ми докопа очила и веднага почва да ги гризе. 
Бюти, ооо, дано имаме време да минем край Пловдив. Не обещавам от сега, но принципно Пловдив ми е при сърце, харесвам го още от преди и ми се иска да завъртим поне един тигел.

А я кажи ти овесените ядки как ги правиш. Аз съм взела и овесени и ръжени, ама нали са едри и ги смлях наситно с блендера. Само веднъж ги правих - сутринта сварих малко с вода и после добавих сиренце и масло. Ама още преди да ги добавя самата консистенция стана някакси една такава разтеглива, клисава, ако ме разбираш. Твоите така ли стават ? Аз май не трябва да ги варя, ами само да ги кисна
Месечинка, що не му чупиш на Борко, много малки парченца хляб на Борко и така да му даваш ти. Току-виж прояви интерес към нещо по-едро.

Дафи, и аз мисля скоро да взема нектарини и да пробвам. А за цял банан и аз нямам нерви, засега го давам само намачкан. Ама ние сме с 2 зъба и то само отдолу

Калка, ще се обадя за разходка, тъкмо да се запознаем. Може и следобедно да е, примерно към 17-17,30ч
Тарантулка за маслото не знам. Да повръща от него
А ти иначе нормален ориз си даваш нали ? Аз още не съм давала и се чудя обикновен дали става ? Само оризова каша добавям.Миши, спокойно, дано бързо се оправи ТМ

Кашпи, да наистина идете по-добре на лекар. Ти май не си писала преди за това.
Ауу, Тефи, то и бебешки пубертет ли има
Горките ние, какво ли ни чака 
Сами, не са малки. Екстра са за тези люлки, които Месечинка е показала. Ето и аз ту пускам доказателствен материал, но малчо е слабичък и обикновено ги придържаме. Еее, супер фотосесия, уф и аз още не съм се наканила да отидем. Хората повториха и потретиха, а ние се мотаме.

Още щях да пиша ама забравих какво
Ама наръсих и се разкараха и сега пак са добре,

А, Белверде, ти си се стреснала от състава на адаптираното мляко, те всички са така, иначе самата каша си е каша, не е по-различна, екстра си е
е сторъчко, стокрачко, стоочко и стоушко. За няколко дни направо ми стопи лагерите. Като надуши белята и погледът и става като на Рони О Съливан /не знам къде е апострофът/. 
/
Както казва ММ - живот си живея!